Hyppää pääsisältöön

Askarrellaan: Tildan sovituskoppi

Askarrellaan: Tildan sovituskoppi
Askarrellaan: Tildan sovituskoppi Kuva: Yle / Pikku Kakkonen askartelu,Pikku Kakkonen,kartonki,Barbie

Vilja askartelee Tildan suunnitteleman sovituskopin.

Tarvikkeet:

 • pieni pahvilaatikko
 • pahvia
 • foliota
 • lankaa
 • puutikku
 • kangasta
 • isot puuhelmet
 • liimaa
 • sakset

Leikkaa laatikosta toinen pääty pois niin, että siitä muodostuu sovituskopin muoto. Leikkaa pahvista suorakaide ja päällystä se foliolla. Liimaa foliosuorakaiteen reunaan lankaa kehyksiksi. Liimaa peili sovituskopin perälle. Leikkaa kankaasta sopiva pala verhoksi. Pujota tikku kepin yläreunaan. Tee sovituskoppiin reiät tikkua varten ja pujota tikku niihin. Liimaa vielä lopuksi helmet tikun päihin.

 • Ruskean pikkukarhun maailmassa pienet asiat tuovat suurta iloa

  Ruskea pikkukarhu seikkailee kodin lähipiirissä.

  Ruskea pikkukarhu seikkailee serkkunsa, punaisen karhun kanssa kodin lähipiirissä. Parhaiden kaverusten leikkejä ja kommelluksia ympäröivä maailma on värikäs ja naivistinen. Ruskea pikkukarhu nähdään Areenassa 20.12. alkaen ja Pikku Kakkosessa sunnuntaiaamuissa 20.1. alkaen.

 • Joulupukin Kuuma linja herättää jouluun

  Jouluaaton perinteinen ohjelma alkaa aina klo 8:00.

  Jos aattoaamuna jouluvalmistelut ovatkin kesken, Joulupukin Kuuma linja luo jouluisen tunnelman ja matkan joulun taikaan. Ohjelma on perinne, johon tehdään uudistuksia harkiten.

 • Pikku Kakkosen metsäneläinten jouluisat askartelut

  Pikku Kakkosen joulun riemukkaita askarteluideoita.

  Pikku Kakkosen askarteluideoihin on tänä vuonna haettu inspiraatiota Pikku Kakkosen sovelluksen eläinten leikkisästä maailmasta. Askarteluissa on käytetty kierrätysmateriaaleja, jokaisesta kodista löytyviä tai helposti hankittavia askartelutarvikkeita. Puuhakasta joulunodotusta Pikku Kakkosen parissa!