Hyppää pääsisältöön

Away-Jeppe herkistyy ajatellessaan perhettään – tunnollinen isoveli katsoi mielellään pikkusiskonsa perään

Uusimmassa Away – Bali-jaksossa vekkuli pohjoisen poika Jeppe avautuu väleistään perheensä kanssa. Erityisesti välit pikkusiskon kanssa nostavat tunteet pintaan.

Away – Bali-sarjassa nähtävä Jeppe lomailee tällä hetkellä Indonesiassa tyttöystävänsä kanssa. Muu perhe jäi Suomeen. Minkälaiset välit hänellä on perheensä kanssa?

Jepen ydinperheeseen kuuluu äiti, isä ja pikkusisko. Välit lähes 10 vuotta nuoremman pikkusiskon kanssa ovat mitä mahtavimmat.

– Vanhempana oli mukava katsoa hänen peräänsä ja nähdä, kuinka hän oppi antamaan minulle rakkautta takaisin. Enemmän ja vähemmän, isoveli Jeppe sanoo ja pyyhkäisee silmäkulmaansa.

Äitiään Jeppe kuvailee isosydämiseksi ja vastaanottavaiseksi persoonaksi. Isä puolestaan opetti tekemisen taidon. Välit molempien kanssa ovat erittäin hyvät.

Minun äitini on erittäin ihana ihminen. Ja rakas.

Perheen lisäksi ystävät ovat Jepelle äärimmäisen tärkeitä. Jepen sanoin ystävyys ei katoa mihinkään, vaikka ukko katoaisi vähäksi aikaa.

Se merkitsee miehelle paljon.

– Se on nättiä, mies jatkaa.

Kuukauden päästä Suomeen

Vaikka elämä Balilla maittaakin, Jeppe paljastaa, että kuukauden päästä hän palaa takaisin Suomeen.

Pohjoisen poika tietää, että hänen vanhemmillaan on omat odotukset pojaltaa. Isän mielestä työ on tehtävä, äidillä on perheodotuksia.

- Niitä on hiljalleen täytettävä tässä, Jeppe vinkkaa.

Isänpäivä koittaa pian, mutta miten Balilla asuva Jeppe aikoo muistaa isäänsä? Löytyykö lahja Balilta? Katso uusin Away-Bali-sarjan jakso Areenasta.

Lue myös - yle.fi:stä poimittua