Hyppää pääsisältöön

Viikon 46 vinkit: Solsidan-tähden uusi komedia ja Todella upeeta -sarjan Joanna Lumleyn matkaohjelma alkavat!

Perhe seisoo lumisessa tunturimaisemassa moottorikelkan ympärille kerääntyneenä.
Toinen kierros on Solsidanin ja Bonusperheen tekijöiden uusi perhekomedia. Perhe seisoo lumisessa tunturimaisemassa moottorikelkan ympärille kerääntyneenä. Kuva: Janne Danielsson / Yle Kuvapalvelu komediasarjat,Toinen kierros

Tykkäsitkö Solsidanista tai Bonusperheestä? Jos, niin tuleva viikko tarjoaa uutta katsottavaa menestyssarjoista tutulta Felix Herngreniltä: uusi perhekomedia Toinen kierros kertoo perheestä, joka päättää aloittaa uuden elämän kaukana suurkaupungin paineista. Petter ja Madde muuttavat pieneen pohjoisen hiihtokeskukseen, jossa Madden äiti pyörittää pientä hotellia. Erinäisten sattumusten johdosta pariskunta ottaa pyörittääkseen perheen tunturihotellin ja saa seuraa Madden äidistä, veljestä ja joukosta muita hahmoja. Ja perhekomedian ainekset ovat kasassa!

Todella upeeta! -sarjan ja matkaohjelmien faneille puolestaan on tarjolla uusi kolmiosainen matkaohjelma Siperian rautateillä, jossa Joanna Lumley matkaa maailman pisintä junareittiä idästä länteen.

Kasarin suosikkikomediasarja Mummo tekee kymmenen jakson mittaisen paluun, tällä kertaa Yle Areenaan. Kyllästymistä kammoava mummo keksii puuhia, joista sukulaiset eivät aivan yhtä varauksettomasti innostu, paitsi ehkä pojantytär Anna. Ennustukset ja näyt värittävät mummon kotielämää ja kaiken lisäksi mummolla on suuri salaisuus.

Tiistaina ja perjantaina päästään jännittämään, miten Suomen U17-tyttöjen käy jalkapallon MM-kisaurakkansa kanssa Uruguayssa Uuden-Seelannin ja Ghanan joukkueita vastaan. Lauantaina palataan sisällissodan tunnelmiin KOM-teatterin Veriruusujen televisioversiossa.

Katso kaikki viikon tv- ja radiotärpit alta!

MAANANTAI 12.11.

Kirjasto auki!

Kirjasto auki! -ohjelmakokonaisuus näyttää loppusyksyllä suomalaisille rakkaan kirjaston uudet kasvot. Nykykirjasto ei ole enää hiljainen pyhättö vaan vilkas kohtaamispaikka. Teeman pitkän tv-dokumentin, Yle Areenan minidokumenttien, yle.fi:ssä julkaistavan verkkosisällön ja sosiaalisen median avulla selviää, millaisia supervoimia kirjasto tarjoaa tulevaisuuteen matkaavalle. Voittaako hyvä pahan?

Kirjasto auki!
Yle Radio 1 torstaisin klo 17.10 ja Yle Areena
Rakastan kirjastoja, sanoo moni. Paras tapa rakastaa niitä on päivittää käsityksensä niistä. Käydä niissä. Kirjasto auki! on neliosainen radiosarja, jossa kulttuuritoimittaja Minna Joenniemi avaa ovia rakastetun instituution tulevaisuuteen. Sarja alkaa torstaina 8.11., jolloin vieraillaan yhdessä maailman edistyksellisimmistä kirjastoista eli New Yorkin kaupunginkirjastossa. Torstaina 15.11. lähetettävässä toisessa jaksossa tavataan iso paha täti eli Pia Rask-Jussila, joka näkee työssään Joensuun pääkirjaston lasten ja nuorten osastolla, mitä lapsille, nuorille ja perheille kuuluu. Ohjelmassa hän kertoo muun muassa, mitä tekemistä häpeällä on kirjastojen ja lukemisen tulevaisuuden kanssa.

Kirjastotarinoita
Yle Areena ja Yle Teema 12.11.
Kaikkea, mitä et ole arvannut kirjaston olevan! Lyhyiden dokumenttien sarjassa sukelletaan mm. lukukoiran sielunelämään, tutustutaan vankilakirjastoon keskellä ei mitään ja päästetään amiksen kundit korkkaamaan uusi keskustakirjasto Oodi rap-musiikin avulla. (8-osainen minidokumenttien sarja)

Kirjastolle kiitos!
Yle Radio 1 lauantaina 1.12. klo 19.00
Kontaktiohjelma, jossa Minna Joenniemi ja studiovieraat haastavat kuulijat puhumaan kirjastoista rakkaudella mutta rehellisesti.

Kohti tulevaisuuden kirjastoa -tv-dokumentti
Yle Areena 3.12. ja Yle Teema 4.12. klo 20
Kirjasto on ollut sivistyksen ja kansalaisten tasa-arvoisuuden kannalta ylivertainen kulttuurilaitos. Mutta kuka sitä digitaalisessa tulevaisuudessa tarvitsee, ja mihin? Ja miten kirjasto vastaa maailman muuttumiseen? Dokumentissa seurataan myös uuden uljaan keskustakirjasto Oodin valmistumista Helsingin Töölönlahdelle.

Toinen kierros 1/8 - Uusi sarja alkaa!

Yle Fem klo 20.30
(Andra åket) Menestyneistä Solsidanista ja Bonusperheestä tunnettu Felix Herngren palaa uuden perhekomedian luojana. Toinen kierros kertoo perheestä, joka päättää aloittaa uuden elämän kaukana suurkaupungin paineista.

Petter ja Madde asuvat Tukholmassa, mutta Madde on syntynyt ja kasvanut Björkfalletissa, pienessä pohjoisessa hiihtokeskuksessa, jossa hänen äitinsä pyörittää pientä hotellia. Hotellin pääkokki kuolee äkillisesti ja Madden äiti viestittää, ettei jaksa enää vaan tahtoo jäädä eläkkeelle. Madde ja Petter näkevät tässä mahdollisuuden aukenevan uuteen elämään, toiseen laskuun? Madden teini-ikäisen tyttären kanssa he pakkaavat autonsa ja muuttavat pohjoiseen. Pariskunta ottaa pyörittääkseen perheen tunturihotellin ja saa seuraa Madden äidistä, veljestä ja joukosta muita hahmoja.

Rooleissa nähdään Sanna Sundqvist, Jakob Setterberg, William Spetz, Bert-Åke Varg, Mattias Fransson ja Lena T. Hansson. Käsikirjoittajaryhmään kuuluvat: Erik Hultkvist, Tapio Leopold, Sara Marmnäs-Andersson, Niclas Carlsson ja Felix Herngren. Ohjaus: Felix Herngren, Martin Persson ja Eddie Åhgren.
Tuotanto: FLX, 2018. Suomenkielinen tekstitys. Yle Areena 30 päivää

Nainen katsoo kameraan.
Toinen kierros. Nainen katsoo kameraan. Kuva: Yle Kuvapalvelu komediasarjat,Toinen kierros

Dokumenttiprojekti: Kuutyttö (S)

Yle TV1 klo 21.30
Ohjaaja Anna Korhonen haluaa selvittää, millaisista oloista hänen tyttärensä on kotoisin. Matka vie thaimaalaiseen naisten hoitokotiin, jonne tullaan synnyttämään ja antamaan lapsi adoptoitavaksi. Äitien taustat ja elämäntilanteet ovat hyvin erilaisia, mutta kaikkia heitä yhdistää rakkaus lapseensa. Ohjaus: Anna Korhonen. Tuotanto: Illume. Yle Areena 120 päivää

Lue lisää tästä

Ohjaaja Anna Korhonen haluaa selvittää millaisista oloista hänen tyttärensä on lähtöisin.
Dokumenttiprojekti: Kuutyttö. Ohjaaja Anna Korhonen haluaa selvittää millaisista oloista hänen tyttärensä on lähtöisin. Yle TV1,Dokumenttiprojekti: Kuutyttö

TIISTAI 13.11.

Kiehtova maailma: Siperian rautateillä 1/3 - Uusi sarja

Yle TV1 klo 19.00
(Joanna Lumley's Trans Siberian Adventure) Todella upeeta -tähti Joanna Lumley matkaa maailman pisintä junareittiä idästä länteen. Matkan alussa nähdään muun muassa Peking ja Kiinan muuri ennen kuin hypätään yöjunan kyytiin Gobin autiomaan halki Mongoliaan. Tuotanto: BBC. Yle Areena 15 päivää

Lue lisää tästä

Todella upeeta -tähti Joanna Lumley matkustaa dokumenttisarjassa maailman pisintä junareittiä idästä länteen.
Kiehtova maailma: Siperian rautateillä. Todella upeeta -tähti Joanna Lumley matkustaa dokumenttisarjassa maailman pisintä junareittiä idästä länteen. Kuva: Burning Bright 2015 Yle TV1,Joanna Lumley,Kiehtova maailma: Siperian rautateillä

Jane Austen: Suljettujen ovien takana

Yle Teema klo 20.00
(Jane Austen: Behind Closed Doors) Suuri osa kirjailija Jane Austenin elämästä oli liikkumista vaurauden ja köyhyyden välillä. Dokumentissa vierailemme taloissa, joita Austen kutsui kodikseen ja joissa hän kirjoitti suurimmat ja rakastetuimmat teoksensa. Myös ruotsinkielinen tekstitys. Yle Areena 91 päivää

Nainen seisoo portaikon alapäässä ja lukee papereita.
Jane Austen: Suljettujen ovien takana. Nainen seisoo portaikon alapäässä ja lukee papereita. Kuva: Rachel Jardine / Yle Kuvapalvelu Jane Austen,Jane Austen: Suljettujen ovien takana

FIFAn jalkapallon U17 tyttöjen MM: NZL-FIN

Yle TV2 klo 21.45
Suomen U17-tytöt aloittavat jalkapallon MM-kisaurakkansa Uruguayssa Uuden-Seelannin joukkuetta vastaan. Perjantaina puolestaan vastassa on Ghana Yle TV1 klo 22.00.

Tyttöjen jalkapallojoukkue
FIFA:n jalkapallon U17 tyttöjen MM: NZL-FIN. Tyttöjen jalkapallojoukkue Kuva: SPL jalkapallo

KESKIVIIKKO 14.11.

Akuutti: Olenko narsisti?

Yle TV1 klo 20.00
Elias Metsämaa tuli tunnetuksi Temptation Island -sarjasta. Esiintyminen toi Eliakselle narsisti- ja psykopaattileiman ja retkestä tuli hänelle todella raskas. Nimittely jatkuu edelleen somessa. Elias haluaa kuulla terapeutin mielipiteen. Onko hän nimittelijöiden uhri vai sittenkin narsisti?

Narsismista puhutaan yleensä uhrin kautta. Sairaalloinen narsisti ei yleensä tunnista ongelmaansa. Uhrien tarinat ovat aina subjektiivisia, vaikka heidän tuntemuksensa ovatkin aitoja. Monissa onnettomissa tarinoissa narsistisesti käyttäytyvä muuttuu usein sairaalloiseksi narsistiksi tai jopa psykopaatiksi.

Toimittaja Risto Kuusisto matkustaa Makedoniaan tapaamaan henkilöä, joka on saanut diagnoosin jo kaksi kertaa sekä menettänyt elämässään kaiken. Hän on ollut vankilassa, missä alkoi itsekin opiskella aihetta. Professori Sam Vaknin, uraauurtavan Malignant Self-Love -kirjan kirjoittaja, on omien sanojensa mukaan psykopaattinen narsisti. Tapaamme myös hänen makedonialaisen vaimonsa Lidija Rangelovskan, joka on elänyt Samin rinnalla yli 20 vuotta. Minkälaiset jäljet liitto on jättänyt Lidijaan?

Makedoniasta dokumentti vie meidät Turun vankimielisairaalaan, jossa psykiatri Hannu Lauerma muistuttaa siitä, että narsismi -termiä käytetään aivan liian huolettomasti, sillä narsismin diagnostisointi on hyvin ongelmallista. Psykopaatti sen sijaan diagnoosina on luotettavampi, vaikkakin hoidettavana lähes mahdoton. Yle Areena toistaiseksi

Kino: Gomorra (16)

Yle Teema klo 22.00
(Gomorrah, Italia 2008) Roberto Savianon romaaniin perustuva Cannesissa Grand Prix'lla palkittu Gomorra kuvaa viittä mafian ytimessä tai sen välittömässä läheisyydessä vaikuttavaa ihmiskohtaloa. Ohjaus: Matteo Garrone. Yle Areena 31 päivää. Uusinta

Mies rinta paljaana katsoo rinnassaan olevaa jonkinlaista jälkeä.
Kino: Gomorra. Mies rinta paljaana katsoo rinnassaan olevaa jonkinlaista jälkeä. Kuva: Nonstop Entertainment / Yle Kuvapalvelu elokuvat,Kino: Gomorra

TORSTAI 15.11.

Mummo, jaksot 1-10

Yle Areena
Mummo on palannut! Mummo-sarja kertoo kekseliäästä mummosta ja tämän pojista perheineen. Kyllästymistä kammoava mummo keksii puuhia, joista sukulaiset eivät aivan yhtä varauksettomasti innostu, paitsi ehkä pojantytär Anna. Ennustukset ja näyt värittävät mummon kotielämää ja kaiken lisäksi mummolla on suuri salaisuus. Kuinka suuri onkaan isän lottovoitto? Entä miten käy mummon pakkomielteelle? Kymmenosainen komediasarja on TV2 Draaman ja Linssilude Oy:n tuotanto vuosilta 1987-1988.

Käsikirjoitus ja ohjaus - Pekka Lepikkö, rooleissa: Mummo - Anja Räsänen, Anna - Maiju Jokinen, Äiti - Riitta-Liisa Helminen, Isä – Ahti Jokinen, Isän veli - Mauri Kuosmanen, Veljen vaimo - Tuija Ernamo, Matti - Lauri Lindholm. Mummo-sarja voitti Vuoden hauskin ohjelma – Venla yleisöäänestyksen vuosina 1988 ja 1989. Areena-only 1 vuosi

Sarjan Mummo Anna ja mummi lähikuvassa. Istuvat puistossa kesällä ja katsovat kameraan.
Mummo. Sarjan Mummo Anna ja mummi lähikuvassa. Istuvat puistossa kesällä ja katsovat kameraan. Kuva: Yle/Antero Tenhunen Anja Räsänen,Mummo,Maiju Jokinen

Kino Klassikko: Yojimbo - Onnensoturi (12)

Yle Teema klo 21.00
(Yojimbo, Japani 1961) Akira Kurosawan tyylikäs samurai-klassikko toimi esikuvana Kouralliselle dollareita. Isännätön samurai alkaa juonikkaasti usuttaa kylän kilpailevia sotaherroja toisiaan vastaan. Pääosissa Toshiro Mifune, Tatsuya Nakadai, Isuzu Yamada. Yle Areena 15 päivää. Uusinta. Tekstitykset suomi ja ruotsi.

Gangsteri (Tatsuya Nakadai) osoittelee revolverillaan elokuvassa Yojimbo – onnensoturi
Kino Klassikko: Yojimbo - Onnensoturi. Gangsteri (Tatsuya Nakadai) osoittelee revolverillaan elokuvassa Yojimbo – onnensoturi Yojimbo – onnensoturi,teeman elokuvat

Ulkolinja: Puolan jako

Yle TV1 klo 22.00
Puolassa abortti on rajattu erityistapauksiin ja sen saaminen usein liki mahdotonta. Siksi tuhannet puolalaisnaiset matkustavat salaa Saksaan, Tšekkiin tai Ukrainaan keskeyttämään raskautensa. Ne, joilla ei ole rahaa, päätyvät laittomien puoskareiden käsiin. Abortti on yksi asioista, joka jakaa Puolaa tänä päivänä todella syvästi. Puolaa hallitseva oikeistopopulistinen Laki- ja Oikeus -puolue (PiS) haluaisi kieltää abortin kokonaan. Eurooppalaismielinen oppositio taas haluaisi löysentää aborttilainsäädäntöä.

Katolisen kirkon vanhoilliseen siipeen nojaava PiS tuli valtaan vuonna 2015. Sen jälkeen Puolasta on nopeasti tullut Unkarin tavoin EU:n perusarvoja haastava maa. EU:n mukaan Puolan johto on vaarantanut oikeuslaitoksen riippumattomuuden toimillaan. Puolan populistinen hallitus taas näkee EU:n perusarvot uhkana eikä Puola ole esimerkiksi suostunut vastaanottamaan turvapaikanhakijoita muista EU-maista. Iso osa puolalaisista ei kuitenkaan jaa Piętan ja PiS:n näkemyksiä. Puolan kaduilla on nähty massiivisia mielenosoituksia, joissa on puolustettu eurooppalaisia arvoja; demokratiaa, naisten ja vähemmistöjen oikeuksia. Puola on historiansa aikana jaettu traagisesti moneen kertaan. Jakajina ovat olleet yleensä ulkovallat. Nyt Puola jakautuu sisältä. Käsikirjoitus ja ohjaus: Marko Lönnqvist. Yle Areena toistaiseksi.

Lue lisää tästä

Puolaa johtavat tiukat oikeistopopulistit, jotka eivät piittaa EU:n tai oman opposition mielipiteistä.
Ulkolinja: Puolan jako. Puolaa johtavat tiukat oikeistopopulistit, jotka eivät piittaa EU:n tai oman opposition mielipiteistä. Yle TV1,Ulkolinja: puolan jako

PERJANTAI 16.11.

Outo laakso - podcast kauhusta

Yle Areena
Outo laakso on kuusiosainen podcast, joka esittelee kauhu-genren kiinnostavimpia puolia kauhufaneille ja sellaisille kuulijoille, jotka eivät itse uskalla kuluttaa kauhua. Sofia Tawast ja Ville Yli-Knuutila kertovat kaskuja taustoista, tekevät juonianalyyseja ja käyvät läpi yhteiskunnallisia ilmiöitä kauhun kautta. Podcastissa käsitellään mm. äitiyttä kauhun aiheena, kauhuleffojen äänikerrontaa sekä kauhugenren pahimpia pettymyksiä ja parhaita paljastuskohtauksia.

LAUANTAI 17.11.

Oopperailta Suomen kansallisoopperassa: Hoffmannin kertomukset

Yle Radio 1 ja Yle Areena klo 19.02
Äänitetty Kansallisoopperassa 16.11.2018. Jacques Offenbachin säveltämä viisinäytöksinen vauhdikas ooppera, joka nimensä mukaisesti perustuu runoilija E. T. A. Hoffmannin kertomuksiin. Oopperassa runoilija Hoffmann kertoo kolmesta epäonnisesta rakkaudestaan säihkyvän laulun ja lumoavan kauniin musiikin saattelemana. Hoffmannin vauhdikkaat kertomukset tarjoavat yllätyksen toisensa perään. Musiikinjohto Patrick Fournillier. Ohjaus Johannes Erath. Rooleissa mm. Dominik Sutowicz, tenori, Jenny Carlstedt, mezzosopraano, Rocío Pérez, sopraano, Helena Juntunen, sopraano ja Measha Brueggergosman, sopraano. Oopperan kuluessa oopperalaulaja Johanna Bister, korrepetiittori Tero Valtonen ja Outi Paananen keskustelevat teoksesta ja sen esityksestä.

KOM-teatterin Veriruusut (12)

Yle Teema klo 20.00
KOM-teatterin Veriruusut kertoo riipaisevasti vuoden 1918 sisällissodan tapahtumista punakaartiin kuuluneiden naisten näkökulmasta. Esitys perustuu Anneli Kannon 2008 julkaistuun samannimiseen romaaniin ja sen on dramatisoinut ja ohjannut Lauri Maijala. KOM-teatterin vierailuesitys on taltioitu Tampereen Teatterikesässä 10.8.2018. Viisitoistavuotias Sigrid on saanut kansakoulun päätökseen ja päässyt vastikään ripille. Isänsä kehotuksesta hän hakee töitä Valkeakosken paperitehtaalta ja pääseekin sinne aputytöksi. Tehtaantyttöjen elämä kuitenkin mullistuu, kun kylän, kunnan ja maan rikkirepivä sisällissota alkaa.

Helmikuun alussa 1918 tehdas suljetaan ja punakaarti ottaa komennon. Sigrid lähtee ystävänsä kanssa työväentalolle vallankumouskomitean järjestämiin iltamiin. Agitaattori rohkaisee tyttöjä ottamaan paikkansa luokkataistelussa. Pian perustetaankin naiskaarti, johon myös Sigrid liittyy niin aatteen palosta kuin viidentoista markan päiväpalkan houkuttelemana. Vallankumouksen henki rohkaisee nuoria naisia vaatimaan itselleen täysiä oikeuksia ja tasa-arvoista asemaa. Naiskaartiin liittyneet tytöt tekevät sen ajan mittapuulla erittäin radikaaleja tekoja; he pukeutuvat housuihin ja leikkaavat hiuksensa.

Valkeakosken naiskaartin tarina oli lyhyt, se kesti vain kevään 1918, helmikuusta huhtikuuhun. Heidän kohtalonsa on kuitenkin armoton; he päätyvät vankileirille ja kuopan reunalle telotettavaksi. Veriruusut on koskettava tarina kahtia jakautuneesta kansasta ja sen ihmiskohtaloista. Se kuvaa Suomen historian järkyttävintä aikaa nuorten naisten näkökulmasta, mutta samalla se on tarina rakkaudesta, ystävyydestä ja toisista välittämisestä. KOM-teatteri rooleissa: Oona Airola, Antti Autio, Vilma Melasniemi, Juho Milonoff, Helmi-Leena Nummela, Inka Reyes, Niko Saarela, Ursula Salo, Saga Sarkola ja Eeva Soivio. TV-tuotanto: Yle Draama 2018. Yle Areena toistaiseksi

Maija (Oona Airola) ja Sigrid (Helmi-Leena Nummela) syleilevät KOM-teatterin näytelmässä Veriruusut
KOM-teatterin Veriruusut. Maija (Oona Airola) ja Sigrid (Helmi-Leena Nummela) syleilevät KOM-teatterin näytelmässä Veriruusut Kuva: Jyri Pitkänen Kom-teatteri,teeman kulttuuri

Veriruusut: Vaieta ei voi (S)

Yle Teema klo 22.10
Toimittaja Ida-Maria Olvan ohjaamassa seurantadokumentissa päästään KOM-teatterin takahuoneeseen ja nähdään näyttelijöiden valmistautumista Veriruusut-näytelmän vierailuesitykseen. Vaikuttavaa historiallista faktaa teoksen syntyyn ja syihin kuullaan kirjailija Anneli Kannon ja ohjaaja Lauri Maijalan kulkiessa Tampereella autenttisilla taistelupaikoilla sekä työryhmän jalkautuessa Hauhon suohaudalle.

KOM-teatterin esiintyjät: Oona Airola, Antti Autio, Vilma Melasniemi, Juho Milonoff, Helmi-Leena Nummela, Inka Reyes, Niko Saarela, Ursula Salo, Saga Sarkola ja Eeva Soivio. Yle Areena toistaiseksi

SUNNUNTAI 18.11.

Radio Variaatio: Länttä ja itää - satavuotias Viro

Yle Radio 1 ja Yle Areena 18.00
Viro juhlii tänä vuonna tasavaltana olonsa 100-vuotispäivää. Eteläinen naapurimaa ja sukulaiskansa on näyttäytynyt suomalaisille pitkään pikkuveljenä, joka taapertaa Suomen kehityksen vanavedessä. Tilanne on kuitenkin muuttumassa. Viro on saavuttanut Suomea viimeisimmän itsenäisyytensä jälkeen huimasti erityisesti taloudellisesti ja teknologisesti. Aiemmin virolaiset muuttivat Suomeen töiden perässä - nyt suomalaiset perustavat Viroon yrityksiä ja nuoret kansoittavat virolaisia korkeakouluja.

Radiodokumentissa Virossa pitkään asuneet Jorma Rotko sekä Tiina ja Kimmo Linkama kertovat näkemästään kehityksestä ja siitä, millaista suomalaisen elämä on tämän päivän Virossa. Käsikirjoitus ja ohjaus: Riikka Rahi. Äänisuunnittelija: Kai Rantala. Tuottaja: Hannu Karisto.

Kuninkaan päätös (12)

Yle Fem klo 22.00
(Kongens nei) Natsien hyökättyä Norjaan 4. huhtikuuta 1940 pakeni kuningasperhe Oslosta. Saksa asetti kuningas Haakon VII:n vaikean päätöksen eteen. Vaihtoehtoina olivat antautuminen tai sota maailman vahvinta taistelukoneistoa vastaan. Ohjaus: Erik Poppe. Rooleissa: Jesper Christensen, Anders Baasmo Christiansen, Tuva Novotny. Yle Areena 31 päivää

Kung Haakon (Jesper Christensen) sitter vid ett skrivbord och förklarar sitt beslut.
Kuninkaan päätös. Kung Haakon (Jesper Christensen) sitter vid ett skrivbord och förklarar sitt beslut. Kuva: Tromsö international film festival Erik Poppe,Jesper Christensen

Professor Green: Totuus kannabiksesta (16)

Yle TV2 klo 22.00
(Professor Green: The Truth About Weed) Brittiläinen muusikko ja dokumentaristi Professor Green haluaa selvittää itselleen ja katsojille, mitä mieltä kannabiksen käytöstä ja laillistamisesta pitäisi olla. Green tapaa kannabiksen kasvattajia, käyttäjiä ja myyjiä sekä tarkastelee kannabiksen käytön lääketieteellisiä riskejä. Yle Areena 31 päivää

Lue myös - yle.fi:stä poimittua