Hyppää pääsisältöön

Sydänlääkärin syöksykierre – australialainen draamasarja uraohjuksen elämänmuutoksesta

Uusi australialainen draamasarja seuraa menestyvän lääkärin suurta elämänmuutosta.
Australialaisen draamasarjan pääroolin näyttelee Rodger Corser. Uusi australialainen draamasarja seuraa menestyvän lääkärin suurta elämänmuutosta. Kuva: John Platt Photography Yle TV1,Sydänlääkärin syöksykierre

TV1 lauantaisin ja sunnuntaisin 27.6. - 26.7.2020 klo 16.00 - 16.50 (1. kausi), 1. - 30.8. (2. kausi), lauantaisin 5.9. - 7.11. (3. kausi) ja 14.11.2020 - 16.1.2021 (4. kausi)
Areenassa 30 päivää

Lääkäri Hugh Knight (Rodger Corser) on lahjakas sydänkirurgi Sydneystä. Omasta mielestään erehtymätön mies elää omilla säännöillään. Mitä tapahtuu, kun kirurgitaivaan nouseva kiintotähti tekee elämänsä virheen?

Australialainen draamasarja Sydänlääkärin syöksykierre (12) seuraa nuoren miehen suurta elämänmuutosta. Sarjasta nähdään uusintana neljä tuotantokautta, kesällä lauantain ja sunnuntain iltapäivissä ja syyskuusta alkaen lauantaisin.

Maisema vaihtuu

Hugh paahtaa ikiomassa kuplassaan ja käyttäytyy leikkaussalissa kuin kukko tunkiolla. Vaativa työ vaatii vastapainokseen nautiskelua ja hurvittelua iltaisin.

Suurkaupungin humu vaihtuu yllättäen kotikaupungin Whyhopen maisemiin, kun Hugh määrätään vuodeksi yleislääkärin tehtäviin vaatimattomalle lääkäriasemalle.

Hugh tietää hyvin minne joutuu, sillä juuri täältä hän lähti aikanaan maailmalle suurin odotuksin ja vannoi ettei ikinä palaa.

Sukulaisia ja entisiä heiloja

Kotikaupungissa on moni asia muuttunut, vaikka se viliseekin sukulaisia ja entisiä heiloja. Mitä kuuluu Meryl-äidin (Tina Bursill), Jim-isän (Steve Bisley) ja Matt-veljen (Ryan Johnson) elämään?

Edessä taitaa olla pitkä ja rankka keikka, ja paluu takaisin Sydneyyn riippuu jostain aivan muusta kuin Hughista itsestään. Vai onko juttu sittenkin juuri päinvastoin?

Sarjan muita rooleja ovat Charlie Perreira Knight (Nicole da Silva), Penny Cartwright (Hayley McElhinney), Ken Liu (Charles Wu) ja Aoife (Shalom Brune-Franklin).

The Heart Guy. Käsikirjoitus: Tony McNamara. Ohjaus: Peter Salmon. Tuotanto: Essential Media and Entertainment, Australia, 2016-18. Draamasarjan kolme kautta on esitetty Ykkösellä edellisen kerran 2018.

Keskustele