Hyppää pääsisältöön

Onko suku voimavara vai raskas taakka? Perjantai pohtii 23. marraskuuta, pitääkö sukulaisista tykätä

Puolison voi valita, mutta sukulaiset tulevat kaupan päälle. Herääkö ajatus joulukortteja kirjoittaessa, että onko sukulaiseni vain kortin arvoinen? Onko suku onni vai kirous?

Rosa Kettumäen ja Sean Ricksin vieraina ovat näyttelijä, isoäiti Kristiina Halkola, toimittaja, natsien lapsenlapsi Katarina Baer, suomalais-srilankalainen toimittaja Susani Mahadura ja psykoterapeutti Katariina Järvinen.

Miten ihminen päätyy suvun mustaksi lampaaksi? Pitääkö sukulaisista tykätä? Kerro meille kokemuksistasi - koostamme tarinoista videon ja artikkelin Perjantain lähetykseen 23. marraskuuta

Näyttelijä, isoäiti Kristiina Halkolalla on ihania kokemuksia sukulaisistaan. Hän kertoo olevansa sukurakas isoäiti, joka nauttii mummoudesta seitsemän lapsenlapsen kanssa.

- Ympärilläni on aina ollut siskoja, veljiä ja serkkuja, joihin olen voinut turvata ja heihin voi aina myös luottaa, sanoo Kristiina Halkola.

Perjantai-dokkarina esitämme Roosa Maskosen ohjaaman "Kiva kun olet olemassa ". Dokkarissa sukupuolensa korjannut Aaro Salokorpi matkustaa Eero-pappansa ja Esa-isänsä kanssa Jäämeren rannalle saamaan uuden kasteen.

Miehet ajavat yli 1200 kilometrin matkan Norjan Pykeijaan ja tarpovat kolmisin samaisen puron äärelle, jonka vettä käytettiin Aaron ensimmäisissä ristiäisissä.

Perjantai: Pitääkö sukulaisista tykätä? perjantaina 23. marraskuuta suorana Yle TV1:llä klo 21.05 alkaen ja Yle Areenassa.

Tahdotko Perjantain live-yleisöön Tampereen Työväen Teatterin Klubille? Katso yleisöohjeet täältä.

Perjantai: Pitääkö sukulaisista tykätä? flaijeri.
Perjantai: Pitääkö sukulaisista tykätä? flaijeri. Kuva: Topi Tirri / Yle Perjantai Perjantai

Uusimmat sisällöt - Perjantain artikkelit