Hyppää pääsisältöön

Kysy Ylestä -ilta Radio Suomessa – Osallistu!

Mies säätää radion äänenvoimakkuutta
Mies säätää radion äänenvoimakkuutta Kuva: Olli Koski radio,Yle Radio Suomi,taajuus

Sinun kysymyksesi ja palautteesi ovat Ylelle aidosti tärkeitä! Tiistaina 27.11. klo 18–21 Radio Suomessa on Kysy Ylestä -ilta. Mitä sinä haluaisit tietää Ylestä?

Kaikki yleisöpalaute risuineen ja ruusuinen, kuten myös kaikki Ylestä käytävä keskustelu, ovat meille äärimmäisen arvokkaita osoituksia Ylen merkityksestä yleisölle. Sen vuoksi haluamme teitä kuulla ja vaihtaa ajatuksia kanssanne. Mitä olet aina halunnut tietää Ylen toiminnasta, muttet ole aiemmin kehdannut kysyä? Vai oletko jo kysynyt, mutta jäänyt vaille vastausta? No sehän ei käy!

Kysy Ylestä -illassa keskustelemassa ovat Ylen toimitusjohtaja Merja Ylä-Anttila, julkaisujohtaja Ismo Silvo, uutisten päätoimittaja Riikka Räisänen, etiikkapäällikkö Timo Huovinen ja vuorovaikutuksen päällikkö Sami Koivisto. Lähetyksen juontaa Markus Turunen.

Kysy ennakkoon Yle-tyypin blogissa tai voit lähettää kysymyksen alla olevalla lomakkeella.

Lähetyksen aikana voit osallistua ohjelmaan soittamalla numeroon 0203 17 600 (puhelun hinta on lankapuhelimesta 8,35 snt/puhelu + 7,02 snt/min, matkapuhelimesta soitettuna hinta on 8,35 snt/puhelu + 17,17 snt/min) tai kysymyksen voi lähettää Whatsappilla numeroon 040 14 55 666.

Täytä lomake.

Uusimmat sisällöt - Yle Radio Suomi