Hyppää pääsisältöön

Syntinen – psykologinen jännityssarja nuoren naisen menneisyydestä

Petra Hammesfahrin samannimiseen novelliin perustuva rikosdraamasarja Syyllinen.
Jessica Bielin esittämä nuori nainen syyllistyy raakaan rikokseen. Petra Hammesfahrin samannimiseen novelliin perustuva rikosdraamasarja Syyllinen. Yle TV1,Jessica Biel,Syntinen

TV1 sunnuntaisin 25.11.2018 - 13.1.2019 klo 22.05 - 22.50
Areenassa 30 päivää

Nuori, tunnollinen äiti Cora Tannetti (Jessica Biel) elää tavallista nuorenparin elämää miehensä Masonin (Christopher Abbott) ja pienen poikansa Lainen kanssa. Ulkoisesti kaikki on hyvin, mutta jokin painaa Coran mieltä.

Perheen yhteinen kesäpäivä uimarannalla muuttuu dramaattisesti, kun Cora näkee edessään tuntemattoman miehen ja hyökkää yllättäen tämän kimppuun. Mikä sai aikaan Coran selittämättömän raivon ja raa´an väkivallan?

Petra Hammesfahrin samannimiseen novelliin perustuva rikosdraamasarja Syyllinen.
Jessica Biel on nuori äiti Cora Tannetti, Christopher Abbott hänen miehensä Mason Tannetti. Petra Hammesfahrin samannimiseen novelliin perustuva rikosdraamasarja Syyllinen. Kuva: 2016 USA Network Media, LLC Yle TV1,Syntinen

Selvältä vaikuttavaa tapausta alkaa tutkia poliisietsivä Harry Ambrose (Bill Pullman). Hän haluaa ymmärtää syyn järjettömältä tuntuvaan tekoon. Nyt kysymys ei ole siitä, kuka teki ja mitä, vaan miksi?

Hiljalleen Coran nuoruudesta alkaa paljastua omituisia asioita. Miten ne ovat vaikuttaneet naisen elämään? Olisiko tragedia ollut estettävissä?

Uusi psykologinen jännityssarja Syntinen (16) kertoo traagisen tarinan siitä, mitä saattaa tapahtua jos ihmistä kohdellaan järjestelmällisesti kaltoin. Draama perustuu saksalaisen rikoskirjailijan Petra Hammesfahrin menestysromaaniin Pahantekijä.

Petra Hammesfahrin samannimiseen novelliin perustuva rikosdraamasarja Syyllinen.
Bill Pullman nähdään rikosetsivä Harry Ambrosen roolissa. Petra Hammesfahrin samannimiseen novelliin perustuva rikosdraamasarja Syyllinen. Kuva: 2016 USA Network Media, LLC Yle TV1,Syntinen

Kahdenksanosaisen sarjan on ohjannut kiitetty amerikkalaisohjaaja Antonio Campos. Keskeisissä rooleissa näyttelevät Dohn Norwood, Abby Miller, Joanna Adler, Patti D'Arbanville, Robert Funaro, Kathryn Erbe ja Nadia Alexander.

Draamasarja on ollut ehdolla Golden Globessa parhaan minisarjan -kategoriassa ja pääroolin esittäjä Jessica Biel ehdolla parhaana minisarjan naisnäyttelijänä.

Sarjan toinen tuotantokausi alkaa sunnuntaina 20.1.2019. Harry Ambrose ryhtyy tutkimaan pikkukaupungissa tapahtunutta murhaa, jonka ainoa silminnäkijä on pieni poika.

The Sinner. Käsikirjoitukseksi sovittanut: Derek Simonds. Tuotanto: Midnight Choir, Zaftig Films; Iron Ocean ja Universal Cable Productions, Yhdysvallat, 2017.

Keskustele
  • Hartausohjelmissa kysellään toivoa ja lohdutusta Ukrainan tilanteeseen

    Television ja radion hartausohjelmissa rukoillaan rauhaa.

    Hartausohjelmissa rukoillaan rauhan puolesta ja etsitään rohkaisua levottomuuden keskelle. Ukrainan tilanne näkyy ja kuuluu lähipäivinä sekä televisio- ja radiojumalanpalveluksissa, aamu- ja iltahartauksissa että Pisara-ohjelmassa. Sunnuntaina 13.3. klo 10 lähetetään myös suorana Yle TV1:llä ekumeeninen ja uskontojen välinen Rauhanrukous Ukrainan puolesta.

  • Alkuvuoden hartausohjelmissa uskon pohdintaa ja postikortteja maailmalta

    Radion ja tv:n hartausohjelmissa toivoa sävelin ja sanoin.

    Vuoden 2022 alkupäivinä on tarjolla runsas kattaus hartausohjelmia. Televisiossa nähdään arkistojen kätköistä nostalginen jumalanpalveluslähetys Lakeuden Rististä. Loppiaisena pohditaan lähetystyötä Nojatuolikirkossa. Radiossa kuullaan mm. moderni Verkoston jumalanpalvelus Munkkiniemestä sekä eri-ikäisten yhteisöllinen radiomessu suorana Haapajärven kirkosta. Radiohartauksissa saadaan postikortteja maailmalta. Musiikkina jumalanpalveluslähetyksissä kuullaan niin kanteleen helkyntää kuin urkuja ja bändimusiikkia.