Hyppää pääsisältöön

Hollyoaks on kauhean ihana – jos dramaattisen hauska brittisaippuasarja kiinnostaa, tässä on sarja juuri sinulle!

Hollyoaks hahmo poseeraa iloisesti kameralle.
Hollyoaks hahmo poseeraa iloisesti kameralle. Hollyoaks,Hollyoaks,Englanti,saippuaoopperat

Tulinen salasuhde, tappouhkaus, petetyksi tuleminen, kosto – jep, kuulostaa ihan kauhistuttavan hyvältä saippuasarjalta. Hollyoaks sopii erinomaisesti niin sunnuntaivapaiden ratoksi kuin arki-iltojen piristykseksikin.

Briteissä erittäin suuren yleisön tavoittanut Hollyoaks-sarja nähdään Areenassa. Taidokkaalla huumorilla maustetusta sarjasta löytyy yllättävän paljon samanlaista tunnelmaa kuin esimerkiksi rakastetussa espanjalaisessa sarjassa Serranon perhe.

Juoni on saippuasarjoille tyypilliseen tapaan dramaattinen, mutta kuljettaa mukanaan soljuvasti. Sarjaan pystyy hyppäämään mukaan vaikka kesken jakson. Eli on täysin ok nauttia esimerkiksi päiväunista jaksojen välissä.

Hollyoaks-sarjan hahmot tapaavat toisensa juhlissa.
Kuvassa näkyvien naisten välille syttyy riita, kun toinen heistä on suudellut väärää miestä. Hollyoaks-sarjan hahmot tapaavat toisensa juhlissa. Hollyoaks,Englanti,Britannia,saippuaoopperat

Jo ensimmäisen viidentoista minuutin jälkeen katsoja tietää, minkälaisia Hollyoaks-hahmot ovat. Joukosta löytyy persoonia, jotka saattavat muistuttaa omia kavereitasi – on muumimammamaisen lempeitä hahmoja, tulisia sieluja ja niin edelleen.

Katso, kuka hahmoista on sinun ehdoton suosikkisi.

Sarjan dramaattinen juoni onnistuu herättämään katsojassa kysymyksiä: kuka meni naimisiin, vai olivatko ne sittenkin hautajaiset, kuka petti ja ketä, miksi miehellä on ase kädessään? Aivan, kuulostaa onnistuneelta saippuasarjan jaksolta.

Vastaukset katsojan kysymyksiin paljastetaan viihdyttävällä tavalla. Oletko valmis tilanteiden eskaloitumiseen? Tässä on loistava sarja juuri sinulle.

Hollyoaksin hahmot leikkivät ruoalla.
Kuten kuvasta näkee, saippuasarjassa nähdään myös leikkisää tunnelmaa. Kuvassa hahmot Myra McQueen ( vas.) ja Sally St. Claire. Hollyoaksin hahmot leikkivät ruoalla. Hollyoaks,Englanti,Britannia,saippuaoopperat

Sarjasta julkaistaan viisi uutta jaksoa Yle Areenassa joka perjantai.

Saippuan tuoksuisia katseluhetkiä rakkaat Areenan katsojat!

Lisää ohjelmasta

Keskustele

Lue myös - yle.fi:stä poimittua