Hyppää pääsisältöön

Lisää läsnäoloa ja musiikillisia elämyksiä – sitä tarjoaa Radio Suomen tuleva kevät

Toni Laaksonen
Toni Laaksonen Toni Laaksonen Toni Laaksonen,Toni Laaksonen (Toimittaja)

Vuodenvaihde tuo muutoksia Yle Radio Suomen ohjelmistoon. Lauantai-illoissa aloittaa uusi musiikkiohjelma, jota juontaa pitkään musiikkiohjelmia Ylessä toimittanut Toni Laaksonen.

Toni Laaksoselle mikään musiikkityyli ei ole täysin vieras ja musiikkihistoriassa seikkailu on hänelle lähes elämäntapa. Hän on musiikkitietovisojen ja karaokelavojen vakiomenestyjä, joka on viimeiset 15 vuotta toimittanut ja tuottanut musiikkiohjelmia YleX-kanavalla. Nyt hänen on aika tanssittaa aikuista kuuntelijakuntaa tarjoilemalla joka lauantai kahden tunnin kattaus jalan alle menevää musiikkia meiltä ja maailmalta ilman vuosirajoitteita.

Uusi ohjelma on lauantai-iltojen takuuvarma tanssittaja. Lauantaisin klo 19–21 luvassa on isoja kappaleita, suuren yleisön suosikkeja, hittejä ja kenties muutamia valikoituja huteja. Tällä tanssilattialla on tilaa kaikille!

Uuden ohjelman myötä rakennamme lauantai-illalle viihdyttävän musiikillisen kokonaisuuden ja näin pyrimme entistä paremmin vastaamaan kuuntelijoiden toiveisiin monipuolisesta musiikkiohjelmistosta. Jatkossa Entisten nuorten sävellahja kuullaan klo 16, Sekahaku klo 18 ja Toni Laaksonen tanssiohjelma klo 19–21. Radio Suomen kuuntelijat voivat siis rentoutua lauantai-iltana tauotta hyvän musiikin parissa.

Lauantai- ja sunnuntaipäivien ohjelmistoa kehitämme vastaamaan entistä paremmin kanavan lupausta – eli läsnäoloa suomalaisten arjessa ja juhlassa. Radio Suomen lauantaissa klo 12–16 ovat edelleen mukana muun muassa vanhat tutut Poppikoulu ja Levylautakunta sekä valikoima laadukkaita radiodokumentteja. Radiodokumenttien sarjan avaa 12.1. dokumentaristi Tuula Rajavaaran Mahamonologeja, joka on omakohtainen, mustan huumorin ryydittämä seurantadokumentti lihavuusleikkauksesta.

Sunnuntaiaamuissa klo 8–9 on tarjolla tuhti paketti asiaa ja elämyksiä luonto-ihmisille, sillä Juha Laaksosen luontoretken lisäksi tunnilla kuullaan suosittu Minna Pyykön maailma. Minna Pyykön maailman entisellä lähetyspaikalla klo 13.30 kuullaan jatkossa Maailman politiikan arkipäivää -ohjelma.

Näiden muutosten myötä lupaamme, että Radio Suomea kuuntelemalla viihdyt ja pysyt entistä paremmin ajantasalla kiinnostavimmista ja suomalaisia puhuttavista aiheista myös viikonloppuisin.

Muutokset Radio Suomen viikonlopussa (12.1. alkaen)
lauantai
15.30Poppikoulu
16.00–18.00Entisten nuorten sävellahja
18.00Sekahaku
19.00–21.00Toni Laaksosen tanssiohjelma
sunnuntai
8.30Minna Pyykön maailma
13.30Maailman politiikan arkipäivää
16.30Sunnuntaivieras

Uusimmat sisällöt - Yle Radio Suomi