Hyppää pääsisältöön

Sami Koivisto: Mitä sinä haluaisit tietää Ylestä? Osallistu Radio Suomen Kysy Ylestä -iltaan

Sami Koivisto katsoo kohti ja hymyilee, kuvassa lukee "Yle-tyyppi"
Sami Koivisto katsoo kohti ja hymyilee, kuvassa lukee "Yle-tyyppi" Kuva: Jussi Nahkuri / Yle blogit,vuorovaikutuspäällikkö

Nyt laitetaan Yle yhdessä läpivalaisuun – suorassa Kysy Ylestä -illassa Radio Suomessa tiistaina 27.11. klo 18–21 vieraana mm. Ylen tuore toimitusjohtaja Merja Ylä-Anttila.

Ensimmäinen vuoteni Ylen vuorovaikutuspäällikkönä eli Yle-tyyppinä oli vilkas, työntäyteinen, korvia ja silmiä avaava ja suuria tunteita täynnä. Kaiken keskiössä on ollut dialogi ja kuunteleminen – niin yleisön kuin yleläistenkin. Meillä on yhteinen, yhtäläinen tarve saada kokea, että tulemme aidosti, oikeasti kuulluiksi.

Aito vuorovaikutus on sitä, että kuulluksi tulemisen kokemus saavutetaan yhdessä, molemminpuolisesti. Näin voi käydä vaikkapa hyvässä palautepuhelussa, suorassa radiolähetyksessä, hyvin toteutetussa verkkokeskustelussa, tapahtumassa tai kadulla kohdattaessa, tai vaikkapa silloin, kun toimittaja mieltää koko juttuprosessinsa osaksi dialogia yleisön kanssa. Dialogi ja kuunteleminen ovat avaimia hyvään sisältöön ja luottamukseen.

Parasta tässä vuodessa olette olleet te, hyvä, haastava, ihana, vaativa Ylen yleisö! Teidän avullanne olen joka päivä saanut pohtia sitä, miten voimme tehdä Ylestä paremman kaikille.

Yle saa viikossa teiltä noin 40 000 viestiä. On sanoinkuvaamattoman hienoa nähdä, miten tärkeä Yle suomalaisille on. Kuinka vahvasti haluatte, että Yle toimii oikein, viisaasti ja kaikkien yhteiseksi hyväksi. Sitä yleläisetkin haluavat, intohimoisesti.

Ylen on oltava luottamuksesi arvoinen

Risunne, ruusunne ja kysymyksenne kertovat Ylen merkityksestä ja siitä, kuinka vahva tarve luottaa Yleen on.

Yle on Suomen luotetuin media ja meidän on oltava luottamuksenne arvoinen jatkossakin. Olemme tänä vuonna puhuneet vuorovaikutuksen merkityksestä enemmän kuin koskaan. Siksi Yle Radio Suomessa vietetään jälleen tiistaina 27.11. klo 18–21 Kysy Ylestä -iltaa.

Illan vieraina ovat Ylen tuore toimitusjohtaja Merja Ylä-Anttila, julkaisujohtaja Ismo Silvo, uutis- ja ajankohtaistoimituksen päätoimittaja Riikka Räisänen ja etiikkapäällikkö Timo Huovinen.

Kolmetuntisen suoran lähetyksen juontaa loistava Markus Turunen. Myös allekirjoittanut hääräilee studiossa.

Näin osallistut lähetykseen

Kysy Ylestä -ilta on juuri sinua varten. Mitä sinä haluaisit tietää Ylestä? Mitä haluaisit kysyä vierailtamme?

Voit lähettää kysymyksesi ennakkoon lomakkeella tai kysyä kysymyksesi julkisesti tämän blogini kommenttikentällä.

Voit lähettää kysymyksesi myös sähköpostilla, osoitteeseen sami.koivisto@yle.fi.

Lähetyksen aikana voit osallistua ohjelmaan joko soittamalla tai Whatsappilla.

Soita suoraan lähetykseen (klo 18-21) numerolla 0203 17 600. Puhelun hinta on lankapuhelimesta 8,35 snt/puhelu + 7,02 snt/min, matkapuhelimesta soitettuna hinta on 8,35 snt/puhelu + 17,17 snt/min.

Tai lähetä kysymyksesi suoraan studioon Whatsapp-numerolla 040 14 55 666.

Sydämellisesti tervetuloa mukaan!

Sami Koivisto
yleisövuorovaikutuksen päällikkö, #yletyyppi
Yle

Näin tavoitat Yle-tyypin:

Tämä on Yle-tyypin blogi, jonka yhteydessä keskustellaan avoimesti Ylestä, journalismista ja siitä, mistä te haluatte, hyvät lukijat, kuulijat ja katsojat.

Somessa pääset seuraani esimerkiksi Twitter-tilillä @samipkoivisto ja tunnisteella #yletyyppi.
Sähköpostitse tavoitat minut osoitteella sami.koivisto@yle.fi.
Kirjeen voit lähettää osoitteeseen Sami Koivisto, PL 3, 00024 Yleisradio.

Kommentit

Lue myös - yle.fi:stä poimittua