Hyppää pääsisältöön

Askarrellaan: Ainon leijona

Askarrellaan: Ainon leijona
Askarrellaan: Ainon leijona Kuva: Yle/Pikku Kakkonen Pikku Kakkonen,kartonki,leijona,Askartelu

Vilja askartelee Ainon suunnitteleman leijonan

Tarvikkeet:

 • pahvia
 • lankaa
 • askartelusilmät
 • tussi
 • huopaa
 • sakset
 • liimaa
 • tikku tueksi

Leikkaa pahvista leijonalle vartalo, harja ja kasvot sekä huovasta korvat. Liimaa korvat ja kasvot harjan päälle sekä askartelusilmät paikoilleen. Piirrä leijonalle nenä, suu ja viikset. Leikkaa harjaan hahlot reunalta keskelle. Liimaa pää vartaloon. Puno langasta häntä ja pujota se leijonalle. Liimaa vielä lopuksi tikku leijonan taakse tukikepiksi.

 • Kallen keittiössä kokataan Pikku Kakkosessa

  Jokainen päivä on resepti seikkailuun.

  Jokainen päivä on resepti seikkailuun Kallen keittiössä (Shane the Chef), kun energinen ja kunnianhimoinen Kalle-kokki Liisi-tyttärensä kanssa pyörittää ravintolaansa.

 • Pikku Kakkosen mediataitoviikko 2019

  Mediataitoviikkoa vietetään 4.-10.2.2019.

  Valtakunnallista mediataitoviikkoa vietetään 4.-10.2.2019. Myös Pikku Kakkonen huomioi kohderyhmänsä mediataidot. Pikku Kakkosen kohderyhmä on 3-6-vuotiaat lapset, joten ohjelmistossa esitetään vain ikärajaltaan sallittuja ohjelmia. Elokuvien ja televisio-ohjelmien ikärajat perustuvat kuvaohjelmalakiin, jonka tarkoituksena on suojella lapsia.