Hyppää pääsisältöön

Mette ja James loihtivat jouluherkut tanskalaisilla resepteillä

Tanskalaiset Mette Blomsterberg ja James Price antavat ruokavinkkejä joulupöytään.
Mette Blomsterberg ja James Price valmistavat jouluherkkuja. Tanskalaiset Mette Blomsterberg ja James Price antavat ruokavinkkejä joulupöytään. Yle TV1,Joulu kuninkaallisessa kuparikeittiössä

Tanskalaiset Mette Blomsterberg ja James Price antavat ruokavinkkejä joulupöytään.

Mette ja James – voimakaksikon joulu

TV1 keskiviikosta perjantaihin 28. - 30.11.2018 klo 14.35 - 15.00
Areenassa vain suorana.

Kondiittori Mette Blomsterberg ja ruokaa rakastava säveltäjä James Price valmistavat kolmiosaisessa tanskalaissarjassa jouluherkkuja Kronborgin linnassa.

Ensimmäisessä jaksossa James valmistaa normandialaista leikettä ja kastiketta. Metten jälkiruuan raaka-aineena on verigreippi.

Toisessa jaksossa James loihtii herrainruokaa eli ryyditettyä lampaanreittä ja vihreää perunasosetta. Mette herättelee Jamesin makunystyrät valmistamalla vaniljavaahtoa valkosuklaan ja luumusoseen kera.

James kokkaa kolmannessa jaksossa porsaasta joulumakkaroita, maksapasteijaa ja joulusylttyä. Mette loihtii tarjolle jouluisia tuulihattuja, joissa maistuvat kaneli ja suklaa. Hänellä on vielä yllätysjälkiruokakin.

Jul med Price og Blomsterberg. Tuotanto: DR. Sarja on esitetty edellisen kerran Ykkösellä 2014.

Joulu kuninkaallisessa kuparikeittiössä

TV1 sunnuntaina 16.12.2018 klo 13.00 - 13.30
Areenassa 30 päivää

Kondiittori Mette Blomsterberg ja ruokaa rakastava säveltäjä James Price valmistavat perinteisiä tanskalaisia juhlaruokia kuninkaallisessa Christiansborgin palatsin kuparikeittiössä.

Jamesilla on tekeillä porsaanpaistia ja kamaraa. Mette puolestaan puuhailee riisipuurojälkiruokaa, joka kypsennetään taiteen sääntöjen mukaan. Annosten tarjoilukin on silmiä hivelevän kaunista!

Jul i det kongelige kobberkøkken. Tuotanto: DR, 2017. Ohjelma on esitetty edellisen kerran Yle Fem -kanavalla 2017.

Keskustele