Hyppää pääsisältöön

Ylen ihana joulu: Ajanvietettä kaikenlaisille sohvaperunoille

Maria Månsson (Mari Perankoski) makaa vatsallaan lattialla ja puuhastalee tonttuovella.
Aikuisen naisen joulukalenteri 1.12.2018 alkaen. Maria Månsson (Mari Perankoski) makaa vatsallaan lattialla ja puuhastalee tonttuovella. Kuva: Yle/ Aikuisen naisen joulukalenteri Mari Perankoski,Aikuisen naisen joulukalenteri

Ylen joulukuun ja vuodenvaihteen ohjelmisto tarjoilee koko perheelle mieluisaa katseltavaa ja kuunneltavaa. Elokuvia, sarjoja, elävää musiikkia... Tänä vuonna Joulukalenterin luukkuja avataan sekä Maukan ja Väykän että aikuisen naisen, Mari Perankosken, johdolla. Viihdy Ylen ihanan juhlakauden ohjelmiston parissa!

Juhla alkaa joulukalenterista ja Linnan juhlista

Joulutunnelmaan virittäytyminen alkaa perinteisesti joulukalenteriluukkujen avaamisella. Koko perheen joulukalenterin keskiössä ovat tänä vuonna Timo Parvelan rakastetut eläinhahmot Maukka ja Väykkä. Joulukalenteri: Maukan ja Väykän ensimmäinen joulu nähdään joka päivä aamuin illoin 1.-24.12. Yle Areenassa ja Yle TV2:ssa. Tämänkertainen Joulukalenteri on todellinen joulumusikaali, sillä siinä kuullaan 13 Iiro Rantalan säveltämää laulua.

Maukka ja Väykkä katsovat punaista joulupalloa.
Joulukalenteri: Maukan ja Väykän ensimmäinen joulu alkaa 1.12. Maukka ja Väykkä katsovat punaista joulupalloa. Kuva: Yle Kuvapalvelu. joulukalenteri (tv),Maukan ja Väykän ensimmäinen joulu

Aikuisen naisen joulukalenteri puolestaan on komedia aikuisen naisen mielen, sielun ja kehon tilasta joulukuun ensimmäisestä päivästä jouluaattoon saakka. Päähenkilö on 47-vuotias hedelmöityshoitobiologi Maria Månsson (Mari Perankoski), jonka pyrkimykset luoda läheisilleen täydellinen joulu epäonnistuvat toistuvasti. Sarja etenee Yle TV1:ssä ja Yle Areenassa päivittäin.

Yle Femillä BUU-klubbenin Joulukalenteri Snöfall-sarja kertoo 9-vuotiaasta orvosta Selmasta, joka haaveilee omasta perheestä. Jouluseikkailu muistuttaa, miten tärkeää on olla oma itsensä, taistella sen puolesta mihin uskoo ja kohdata pelkonsa.

Joulukalenterin luukkuja avataan myös Tohtori Raimon joulukalenterissa Radio Suomessa.

Linnan juhlien juontaja tanssimassa juhlavaatteissa, taustalla juhlava diskomainen valaistus.
Itsenäisyyspäivää juhlitaan 6.12. koko päivä. Linnan juhlien juontaja tanssimassa juhlavaatteissa, taustalla juhlava diskomainen valaistus. Kuva: Jyrki Valkama / Yle Kuvapalvelu Linnan juhlat,Suomen itsenäisyyspäivä,Linnan juhlat 2018

Joulukuun toinen suuri juhla on tietysti itsenäisyyspäivä. Sitä vietetään Ylen kanavilla tuttuun tapaan koko päivän ajan. Ensin Kohti Linnan juhlia, jonka jälkeen Itsenäisyyspäivän vastaanotto. Ja juhlinta jatkuu vielä Linnan jatkoilla. Uusia kasvoja itsenäisyyspäivän hulinoissa tänä vuonna ovat Kohti Linnan juhlia -lähetyksessä Tommy Fränti, Linnan juhlissa Ella Kanninen ja Mikko "Peltsi" Peltola Linnan jatkoilla.

Uusia sarjoja: mm. Hugh Grantin Perienglantilainen skandaali ja Tuntematon sotilas

Tosipohjainen minisarja kertoo Britanniaa 1960-luvulla järkyttäneestä tapauksesta, jossa eturivin poliitikko joutui oikeuteen seksikumppaninsa murhayrityksestä.
Hugh Grant Perienglantilainen skandaali -sarjan tähtenä. Tosipohjainen minisarja kertoo Britanniaa 1960-luvulla järkyttäneestä tapauksesta, jossa eturivin poliitikko joutui oikeuteen seksikumppaninsa murhayrityksestä. Kuva: 2017 Blueprint Yle TV1,Hugh Grant,Ben Whishaw,Perienglantilainen skandaali

Joulukuussa nautitaan lukuisista upouusista sarjoista. Niistä ensimmäinen on Yle TV1:ssä 4.12. starttaava, Hugh Grantin tähdittämä Perienglantilainen skandaali (A Very English Scandal). Tosipohjainen minisarja kuvaa brittejä järkyttänyttä oikeusjuttua, jossa vallan ytimessä ollut arvostettu poliitikko on epäiltynä murhan suunnittelusta. Mikä hänet siihen ajoi, ja mitä kulissien takana todella tapahtui?

Neliosainen Iskelmätarinoita-musiikkidokumenttisarja luo tunnelmallisen aikalaiskuvauksen vuoden 2018 suomalaisesta mielenmaisemasta ja festivaalielämästä. Sarjaa varten kuvattiin kymmeniä esityksiä festivaalilavoilla, haastateltiin toistasataa festivaalivierasta, ja taltioitiin kymmeniä tunteja kesän festivaalitaikaa. Se nähdään Yle TV1:ssä 15.12. alkaen.

Kuvassa Fredrik Nyman (Per Kjerstad) ja Anna (Anne Regine Ellingsæter) seisovat ja katsovat jotakin epäillen.
Kuvassa Unelmien maa -sarjan Fredrik Nyman (Per Kjerstad) ja Anna (Anne Regine Ellingsæter). Kuvassa Fredrik Nyman (Per Kjerstad) ja Anna (Anne Regine Ellingsæter) seisovat ja katsovat jotakin epäillen. Kuva: Maipo/NRK Lykkeland,Unelmien maa

Cannesissa mm. parhaasta käsikirjoituksesta palkittu norjalaisdraamasarja Unelmien maa (Lykkeland) kertoo Norjan mullistavasta öljybisneksestä vuodesta 1969 vuoteen 1972 parikymppisten päähenkilöiden kautta. Hyvinvointivaltio kehittyy, vaatimus tasa-arvosta voimistuu, työvoimaa muuttaa maahan työn perässä, EY-jäsenyydestä järjestetään kansanäänestys ja hyvinvointi kasvaa. 8-osainen sarja nähdään Yle TV1:ssä 1.1. alkaen.

Eespäin, naiset -tilannekomediasarja (Up the Women) vie meidät aikamatkalle 1910-luvun alun Britanniaan, jolloin suffragettiliike kävi rajua taistelua naisten yleisestä ja yhtäläisestä äänioikeudesta ja muusta tasa-arvosta. Jennica Hynesin käsikirjoittama sarja alkaa Yle TV1:ssä 27.12.

Sotilas kantaa konekivääriä savuisessa metsässä.
Tuntematon sotilas -sarja Yle Areenassa ja Yle TV1:n Kotikatsomossa 30.12. Sotilas kantaa konekivääriä savuisessa metsässä. Kuva: Tommi Hynynen Tuntematon sotilas (2017 elokuva)

Yle julkaisee ensimmäisenä ja yksinoikeudella televisiossa Tuntematon sotilas -sarjan, joka laajentaa Aku Louhimiehen ohjaaman, syksyllä 2017 ensi-iltaan tulleen elokuvan tarinaa. Viisiosainen sarja sisältää yli puolitoista tuntia elokuvaversiossa näkemätöntä materiaalia ja antaa tilaa nimenomaan henkilöilleen, ihmisten tunnoille niin eturintamalla kuin kotirintamalla. Sarja on katsottavissa Yle Areenassa 30.12. alkaen ja esitetään Yle TV1:ssä sunnuntaisin Kotikatsomossa.

2.1. Yle TV2:ssa starttaa extreme-matkailija Todd Sampsonin uutuussarja Body Hack. Sarjassa karismaattinen Todd kiertää maailmalla erilaisissa kulttuureissa yrittäen löytää ja ylittää fyysiset ja henkiset rajansa - välillä asettaen itsensä jopa hengenvaaraan. Yle Areenassa sarjan 1. kausi on katsottavissa kokonaisuudessaan jo 31.12.

Todd Sampson vuoristomaisemissa.
Todd Sampson seikkailee ympäri maailmaa Body Hack -sarjassa 31.12. Yle Areenassa ja 2.1. Kakkosella. Todd Sampson vuoristomaisemissa. Kuva: Yle Kuvapalvelu. Todd Sampson

Uusi lempeän ironinen brittisarja Valkoisia valheita (Ordinary Lies) kuvaa herkullisesti tavallisia ihmisiä, jotka yrittävät luovia irti tukalasta paikasta möläyttämällä hätävalheen. Pinteestä voi kyllä päästä hetkellisesti, mutta sen jälkeen voi joutua ojasta allikkoon. Sarjaa seurataan Yle TV1:ssa 4.1. alkaen.

Viimeiset jäähyväiset Uudelle Päivälle ja ainutlaatuinen dokkari J. Karjalaisesta

Uuden Päivän kahdeksan vuoden mittainen taival päättyy joulukuussa kahteen, lähes tunnin mittaiseen erikoisjaksoon. Ensimmäinen päätösjakso (Yle TV2 ja Yle Areena 17.12.) on nimeltään Melkein kolmet jäähyväiset, jonka on ohjannut Uuden Päivän alkuperäinen pääohjaaja JP Siili. Futurististen aikahyppyjen avulla katsoja näkee, miten Tampereen kämppisten elämä jatkuu vuosina 2020 ja 2022.

Tampereen kämppikset etsivät paikkaansa maailmassa
Uusi Päivä: Tampereen kämppikset etsivät paikkaansa maailmassa Tampereen kämppikset etsivät paikkaansa maailmassa Kuva: Yle Kuvapalvelu Uusi päivä (tv)

Toinen päätösjakso Melkein kolmet häät (Yle TV2 ja Yle Areena 18.12.) on musikaalijakso, jossa vietetään mahtihäitä Haavistossa. Janne Virtasen ohjaama jakso hemmottelee tosifaneja vyöryttämällä ruutuun monia sarjasta jo poistuneita hahmoja, vetäviä biisejä ja iloisia tanssikohtauksia.

J. Karjalainen katsoo kameraan ja hymyilee.
J. Karjalainen: Beibi ollaan ikuisii Yle Areenassa 29.12. J. Karjalainen katsoo kameraan ja hymyilee. Kuva: Petteri Lappalainen/Yle Kuvapalvelu J. Karjalainen,Beibi ollaan ikuisii

Joulun välipäivinä puolestaan nähdään uusi, ainutlaatuinen dokumentti J. Karjalainen: Beibi ollaan ikuisii (Yle Teema 29.12. ja Yle TV1 31.12.). Kiehtova sukellus yksityisyyttään vaalivan taiteilijan sisimpään on myös laajemmalle yleisölle avautuva kuvaus luovuuden ja mielikuvituksen voimasta. Dokumentti kertoo paikasta, josta J. Karjalaisen musiikki saa alkunsa. Se sijaitsee Jukka Karjalaisen korvien välissä. Karjalainen itse kutsuu sitä "laulumiehen maailmaksi." Lapsuusmuistot, perhepiirissä eläneet tarinat, unet, vanhoilta blues-mestareilta opittu hurtti pelimannius, vanhoihin esineisiin ja valokuviin piilotetut viestit, myyttinen americana ja suomalainen sielu tulevat yhdeksi lauluissa.

Jouluradio

Joulun parhaat perinteet kuuluvat myös Ylen radiokanavilla. Tulossa on mm. Linnunlaulujen toivekonsertti keskiviikkona 19.12. Radio Suomessa. Ja torstaina 20.12. pianisti Iiro Rantala ja sarjakuvapiirtäjä Ville Ranta muuntavat suorassa kolmituntisessa lähetyksessä kuuntelijoiden villeimmätkin joulutarinat musiikiksi ja piirroksiksi. Juuri ennen joulua, lauantai-iltana 22.12. vietetään Yle Radio 1:ssä joululahjavalvojaisia ja otetaan vastaan joulun salaperäinen mysteeri ja hieno joulumusiikki Outi Paanasen ja Risto Nordellin seurassa.

Uusia tuotantokausia tutuista suosikeista

Nainen ja mies katsovat toisiaan.
Koukussa jatkuu uusin jaksoin 19.12. Koko kausi on tuolloin katsottavissa Yle Areenassa. Nainen ja mies katsovat toisiaan. Kuva: Dan Castledine / Yle Kuvapalvelu. Koukussa

Joulu-tammikuussa kohdataan toivottuja jälleennäkemisiä suosikkisarjojen tuttujen kasvojen kanssa. Lukuisin Kultaisin Venla -pystein palkittu Koukussa-draamasarja jatkuu uusin jaksoin 19.12. Yle TV2:ssa. Pääosissa jatkavat Matleena Kuusniemi ja Tommi Eronen.

Bletchleyn nelikko -sarjan uudet jaksot vievät meidät mysteerien äärelle, tällä kertaa tapahtumapaikkana on San Francisco. Nelikon vanhoista hahmoista mukana jatkavat Rachael Stirling Millienä ja Julie Graham Jeanina. Sarjaa seurataan Yle TV1:ssä 22.12. alkaen.

Sarjan yleiskuva. Kuvassa Tommi (Antti Luusuaniemi) ja Juhis (Kari Ketonen)  Yle Kuvapalvelu
Juhis ja Tommi ovat täällä taas! Luottomies Yle Areenassa 26.12. Sarjan yleiskuva. Kuvassa Tommi (Antti Luusuaniemi) ja Juhis (Kari Ketonen) Yle Kuvapalvelu Kuva: Johanna Kannasmaa / Yle Kuvapalvelu. Luottomies

Huumoria joulupyhiin tarjoilevat Juhis ja Tommi eli luottomiehet. Kari Ketosen ja Antti Luusuaniemen tähdittämän hittisarjan Luottomies uudet jaksot julkaistaan Areenaan 26.12. ja ne nähdään myös Yle TV2:ssa.

Suosittu ruotsalaisdraama Neiti Frimanin taistelu jatkuu neljännen ja samalla viimeisen tuotantokauden jaksoin Yle Femillä 30.12. Eletään vuotta 1908, joka edelsi Ruotsin suurlakkoa.

Mies ja nainen ovat hevosen selässä ja katsovat toisiaan.
Outlander - matkantekijän uudet jaksot 2.1.2019 alkaen. Mies ja nainen ovat hevosen selässä ja katsovat toisiaan. Kuva: © 2018 Starz Entertainment, LLC Outlander – Matkantekijä

Outlander - matkantekijä jatkuu 4. kauden uusin jaksoin 2.1. Yle TV1:ssä. Claire (Caitriona Balfe) ja Jamie (Sam Heughan) kääntävät elämässään uuden sivun hulppeissa maisemissa Pohjois-Carolinassa.

Eija sekä hänen viisi läheistään istuvat valkoisilla sohvilla kauniissa kartanon kirjastohuoneessa toimittaja Mape Morottajan vieraana.
Tuhkimotarinoita: Mitä kuuluu? Yle Areenassa 1.1. Eija sekä hänen viisi läheistään istuvat valkoisilla sohvilla kauniissa kartanon kirjastohuoneessa toimittaja Mape Morottajan vieraana. Kuva: Mirva Lahtimaa / Yle Tuhkimotarinoita

Tuhkimotarinoita: Mitä kuuluu? päivittää suosikkisarjan edellisen kauden päähenkilöiden kuulumisia. Eija, Tiina, Linda, Timo, Nanna ja Ulla kertovat Mape Morottajalle, mitä heidän elämäänsä kuuluu nyt. Mitä kuuluu? -jaksot esitetään 1.1. alkaen Yle TV2:ssa ja Yle Areenassa tuolloin kaikki jaksot katalogina.

Kultaisella Venlalla palkittu Elossa 24h jatkuu odotetuin uusin jaksoin loppiaisena. Kahdeksan uutta jaksoa esitetään Yle TV1:ssä 6.-13.1. Luvassa on kymmeniä tarinoita siitä, miten meitä kaikkia pidetään elossa vuoden jokaisena vuorokautena.
Aikaisemmilta tuotantokausilta nähdään mm. Pirkkalan lääkärihelikopterin ensihoitolääkäri Piritta Setälä ja vauvojen plastiikkakirurgisia leikkauksia tekevä kirurgi Junnu Leikola.

Elossa 24h -sarjan keskeiset henkilöt rivissä.
Ensihoitolääkäri Piritta Setälä, sairaanhoitaja Mikko Viitanen ja kirurgi Junnu Leikola ovat mukana Elossa 24h -sarjan kolmannella kaudella. Elossa 24h -sarjan keskeiset henkilöt rivissä. Kuva: ITV/Yle Kuvapalvelu Elossa 24h

Yle Teeman Lahjapaketit

Yle Teema ilahduttaa 24.12.-6.1. perinteisillä Lahjapaketeilla. Lahjapaketeista paljastuu mm. musiikkidokumentteja, musikaaleja, Komisario Palmu -klassikkoelokuvia, henkilökuvia sarjakuvataiteilijoista sekä sokerina pohjalla, loppiaisena nähtävä Fidelio ja Esko Salminen -Lahjapaketti.

Esko Salminen
Ilta Eskon seurassa nähdään Fidelio ja Esko Salminen -Lahjapaketissa 6.1. Esko Salminen Kuva: Yle teeman kulttuuri,Esko Salminen

Ooppera ja teatteri yhdistyvät, kun lavalla ovat Radion sinfoniaorkesteri, solistit sekä Beethovenia ja hänen sisäkköään esittävät Esko Salminen ja Kati Outinen. Lahjapaketissa saa tv-ensiesityksensä upea tulkinta Beethovenin ainoasta oopperasta, joka avasi RSO:n Beethoven-festivaalin tammikuussa 2018. Teoksen päärooleissa ovat Johanna Rusanen-Kartano ja Russell Thomas, esityksen johtaa Hannu Lintu. Oopperan jälkeen nähdään Esko Salmisen henkilökuva vuodelta 2008.

Ensi-iltaelokuvia lapsille ja aikuisille!

Joulu on elokuvien aikaa, ja Ylen kanavilla nähdään lukuisia tv-ensi-iltoja sekä toivottuja klassikoita. Joulutunnelmia tarjoavat Joulustoori (Yle TV2 23.12.) ja Joulu on taas! (Yle TV2 24.12.)

Hymyilevä mies
Hymyilevä mies 23.12. Yle TV1:ssä ja Yle Areenassa. Hymyilevä mies Hymyilevä mies

Kahdeksalla Jussilla sekä Cannesin Un Certain Regard -sarjan pääpalkinnolla palkittu Hymyilevä mies saa odotetun tv-ensi-iltansa Yle TV1:ssä 23.12. Hugh Grantin ja Meryl Streepin draamakomedia Florence nähdään Yle TV1:ssä 25.12. Nicole Kidmanin ja James Francon tähdittämä Aavikon kuningatar täydentää tv-ensi-iltojen kimaran Yle TV1:ssä 27.12.

Tatu ja Patu seisovat joulupukin vieressä.
Kanelia kainaloon, Tatu ja Patu! Yle Areenassa 14.12. alkaen ja Kakkosella tv-ensi-illassa 25.12. Tatu ja Patu seisovat joulupukin vieressä. Kuva: Dionysos Films/Yle Kuvapalvelu Kanelia kainaloon, Tatu ja Patu!,Tatu ja Patu

Lastenelokuvista tv-ensi-iltansa saavat Yle TV2:ssa 25.12. Kanelia kainaloon, Tatu ja Patu! ja 26.12. Rölli ja kaikkien aikojen salaisuus. Yle Femillä puolestaan ensi-illassa ovat mm. Bamse ja noita-akan tytär 6.12. Muumien taikatalvi 26.12., ja Karhunmetsästäjät 29.12. Joulupäivinä saadaan lisäksi nauttia yli kymmenestä klassikko-lastenelokuvasta, joita ovat mm. Joulupukki ja noitarumpu, Onneli ja Anneli sekä Heinähattu ja Vilttitossu.

14.12. Yle Areenassa julkaistaan lastenelokuvien paketti: Katsottavaksi 30 päivän ajaksi tulevat elokuvat Rölli ja kaikkien aikojen salaisuus, Röllin sydän, Joulupukki ja noitarumpu, Kadonnut: Joulupukki, Heinähattu ja Vilttitossu, Pikkukorppi ja suuri takaajo sekä 15.12. Kanelia kainaloon, Tatu ja Patu.

Lisäksi Yle Areenassa julkaistaan jouluaattona runsas elokuvapaketti: mm. Jane Austenin jalanjäljillä, Mennyt maailma, Tarinan lähteillä, Kotiopettajattaren romaani sekä Näyttämön kaunotar. Kaikki ovat katsottavissa 30 päivän ajan.

Jouluaattona ilahduttaa Joulupukin Kuuma linja

Joulupukin Kuuma linja
Joulupukin Kuuma linja tuttuun tapaan jouluaattona. Joulupukin Kuuma linja joulupukin kuuma linja

Mitä olisi jouluaatto ilman perinteistä Joulupukin kuumaa linjaa? Joulupukki vastailee lasten soittoihin aamukahdeksasta lähelle puolta päivää. Puhelinnumero on tuttu 020 697 855. Puhelu maksaa kotimaan lankaverkosta soitettuna paikallisverkkomaksun ja matkapuhelimesta soitettuna oman operaattorin perimän matkapuhelumaksun verran. Välillä katsellaan myös animaatioita, Mimi ja Liisa (Mimi and Lisa), Karhunmetsästäjät (We're going on a Bear Hunt), Suuri karkinpudotuspäivä (The Great Northern Candy Drop) ja tietysti klassikko Lumiukko (The Snowman).

Lue lisää joulunajan lastenohjelmista täältä.

Elävää musiikkia: Anna laulu lahjaksi, Club for Five: Jouluna Live ja Vuosi vaihtuu!

Janna, Mikko Kuustonen, Redrama ja Arja Koriseva jouluisissa tunnelmissa.
Anna laulu lahjaksi - Radio Suomen joulukonsertti 15.12. ja Yle TV1:ssä 25.12. Janna, Mikko Kuustonen, Redrama ja Arja Koriseva jouluisissa tunnelmissa. Kuva: Jussi Nahkuri/Yle Kuvapalvelu Anna laulu lahjaksi

Juhlakauden tunnelmallisin konsertti on Anna laulu lahjaksi. Radio Suomi keräsi kuuntelijoiltaan tarinoita, jotka saavat uuden muodon Suomen huippumuusikoiden käsittelyssä. Arja Koriseva, Janna, Mikko Kuustonen, Redrama, Leo, Pepe Willberg, Aleksanteri Hakaniemi, Nomi, Jonsu, Samae Koskinen, Pihlaja ja Ollie esittävät tuoreet joululaulunsa konsertissa Helsingin Kulttuuritalolla. Anna Laulu Lahjaksi - Radio Suomen joulukonsertti lähetetään suorana 15.12. Radio Suomessa, ja Yle TV1 esittää sen joulupäivänä.

Joulun tunnelmamusiikkia tarjoilee myös Club for Five: Jouluna Live -konserttitaltiointi, joka julkaistaan Yle Areenassa 14.12. ja nähdään Yle TV1:ssä jouluaattona.

Club for Five esiintyy.
Club for Five laulaa joululauluja Yle Areenassa 14.12. alkaen ja Yle TV1:ssä jouluaattona. Club for Five esiintyy. Kuva: Yle Kuvapalvelu Club For Five,Yle Live: Club for Five

Joulupäivänä ilahduttaa myös Pikku Kakkosen lastenkonsertti: Talven ihmemaa Yle TV2:ssa. Konserttitaltioinnissa lavalla leikkivät Pikku Kakkosen juontajien lisäksi seikkailuja rakastava Reppu-Heppu sekä herttainen Nalle. Musisoinnista vastaa tuttu P2-konserttibändi laulusolisteinaan Aili Ikonen ja Matti Kallio. Menossa mukana myös tamperelainen lapsikuoro Tactus.

Ja vaihtuuhan se vuosi tänäkin vuonna. TV1 tarjoaa mahdollisuuden seurata Helsingin kaupungin järjestämää juhlaa suorana kansalaistorilta Vuosi vaihtuu -lähetyksessä 31.12. Juhlan juontavat Ernest Lawson ja Sampo Marjomaa. Paikan päällä esiintyvät Paula Vesala ja Vesta orkestereineen. Lisäksi nähdään tulisirkus. Vuodenvaihteen kruunaa ilotulitus.

Katso ohjelmien tarkemmat esitysajat Ylen ohjelmaoppaasta.

Lue myös - yle.fi:stä poimittua