Hyppää pääsisältöön

Iskelmätarinoita – tunnelmapaloja tähtien ja yleisön festivaalihetkistä

Dokumentaarinen musiikkisarja farjoaa tunnelmapaloja suomalaisten tähtien ja yleisön festivaalihetkistä.
Yö-yhtyeen Olli Lindholm ja yleisöä kesän festivaalikeikalla. Dokumentaarinen musiikkisarja farjoaa tunnelmapaloja suomalaisten tähtien ja yleisön festivaalihetkistä. Yle TV1,Yö,Olli Lindholm,Iskelmätarinoita

TV1 lauantaisin 15.12.2018 - 5.1.2019 21.20 - 22.20, uusinta sunnuntaisin klo 15.05 ja perjantaisin klo 22.00
Katsottavissa Areenassa

Neliosainen Iskelmätarinoita-musiikkidokumenttisarja luo tunnelmallisen aikalaiskuvauksen suomalaisesta mielenmaisemasta ja festivaalielämästä. Elämänmakuinen sarja on kuvattu kesän 2018 Iskelmäfestivaaleilla.

Lavoilla nähdään Suomen populaarimusiikin kirkkaimpia tähtiä kuten Jari Sillanpää, Suvi Teräsniska, Haloo Helsinki, Lauri Tähkä, Laura Voutilainen, , Popeda ja Samuli Edelmann. Mukana on myös monta muuta artistia, joiden musiikki on kiinteä osa suomalaista äänimaisemaa.

Yleisölläkin on omat tarinansa kerrottavanaan. Festivaalikansa elää tiiviisti mukana musiikissa, juhlii, rakastaa ja nauttii ystävien seurasta. Pienet hetket festivaalialueella ja ihmisten koskettavat, hauskat ja aidot tarinat kertovat jotain meistä suomalaisista ja elämästä tässä ajassa.

Sarjaa varten kuvattiin kymmeniä esityksiä festivaalilavoilla, haastateltiin toistasataa festivaalivierasta, ja taltioitiin kymmeniä tunteja kesän festivaalitaikaa.

Tuotanto: Warner Bros. International Television Production Finland, Suomi, 2018.

Keskustele