Hyppää pääsisältöön

Maamme – sinfonia Suomelle

Ilmakuva Suomesta talvella.
Olavinlinna Savolinnassa. Ilmakuva Suomesta talvella. Kuva: Shine Finland Oy meidän maamme,ilmakuvat

TV1 torstaina 6.12.2018 klo 11.05 - 11.55, katsottavissa Areenassa

Maamme – sinfonia Suomelle on vajaan tunnin mittainen versio Meidän maamme -sarjasta, jossa Suomea kuvattiin ilmasta käsin. Erikoisjaksoon on musiikin säveltänyt Uljas Pulkkis ja sen esittää Radion sinfoniaorkesteri.

Ykkösellä nähty Meidän maamme -sarja esittelee koko Suomen ja sen upean luonnon ilmasta käsin. Sarja on kunnioitus suomalaiselle maisemalle, upealle ja monimuotoiselle luonnolle, mutta myös rakennetulle ympäristölle.

Sarjassa kuljetaan ilmateitse läpi Suomen vaihtuvine vuodenaikoineen. Mukana ovat Lapin sykähdyttävät maisemat, saariston kauneus ja kaupunkien syke. Välillä laajoja maisemia katsotaan kauempaa, kunnes taas sukelletaan lähemmäs yksityiskohtiin.

Tuotanto: Shine Finland Oy, Suomi, 2017. Ohjelma on esitetty edellisen kerran Ykkösellä 2017.

Keskustele
  • Jouluiset gospelin sävelet kaikuvat Riemulauluissa su 12.12. klo 10

    Haastateltavana lastenlääkäri Leena Kaartinen.

    Joulukuun Riemulauluissa teemana on Tienraivaaja. Saarnakeskustelussa haastatellaan lastenlääkäri Leena Kaartista, joka on tehnyt merkittävää auttamistyötä Afganistanissa. Lahden Gospelkuoro tunnelmoi Marjaana Turusen johdolla. Laulusolistina esiintyy Laura Autio. Lotilan koulun musiikkiluokkien Laulupuu-kuoron herkät lauluesitykset tuovat herkkää adventin tunnelmaa. Riemulaulujen juontajina toimivat Elina Vaittinen ja Riku Suokas.

  • Hoosianna kajahtaa televisiossa ja radiossa ensimmäisenä adventtina 28.11.

    Ensimmäinen adventti kutsuu laulamaan Hoosiannaa.

    Ensimmäisenä adventtisunnuntaina 28.11. klo 10 lähetetään Hoosianna-jumalanpalvelukset suorana sekä televisiossa että radiossa. Televisiojumalanpalvelus tulee Pyhän Pietarin kirkosta Siuntiosta ja radiojumalanpalvelus on perheiden Hoosianna-kirkko, joka lähetetään Lohjalta Pyhän Laurin kirkosta.