Hyppää pääsisältöön

PUBG: Suomalaiset loistoasemissa Euroopan liigan karsintojen kakkospäivään – seuraa pelejä suorana

Sunnuntaina pelataan PlayerUnknown's Battlegroundsin tulevan Euroopan liigan karsintojen toinen kisapäivä. Katso suoraa lähetystä Valko-Venäjän Minskistä artikkelin kuvaa klikkaamalla.

Battle Royale -pelien kärkipeleihin lukeutuvaa PlayerUnknown's Battlegroundsia seurataan tulevana viikonloppuna ensi kertaa Ylen e-urheilulähetyksissä 15.–17. joulukuuta. Yle Areenassa näkyy suorana Valko-Venäjän Minskissä pelattavan PUBG Europe Leaguen karsintojen finaalivaihe, jossa 16 Euroopan parasta tiimiä taistelee paikoista upouuteen Euroopan sarjaan.

Suomalaispelaajat menestyivät avauspäivänä erinomaisesti. Suomalaistiimi Excelerate keräsi lauantaina kaikista joukkueista eniten pisteitä, kun taas Saunaboys lähtee sunnuntain viiteen kierrokseen sijalta seitsemän.

Lue lisää: Viikonloppu täynnä toimintaa! Ylen e-urheiluvuosi huipentuu CS:GO- ja PUBG-huipputurnauksiin

Uusimmat sisällöt - E-urheilu