Hyppää pääsisältöön

Käyttöehdot turvaavat oikeuksiasi Ylen palveluissa! Hyväksy Yle Tunnuksen käyttöehdot 2.1. mennessä

Tyttö makaa sohvalla, käyttää tablettia.
Tyttö makaa sohvalla, käyttää tablettia. Yle Tunnus,iPad,taulutietokoneet,yle tunnus

Käyttäjien yksityisyyden säilyttäminen on meille kunnia-asia. Yle Tunnuksen käyttöehdot turvaavat oikeuksiasi Ylen palveluissa.

Yle Tunnuksen käyttöehtoja parannettiin EU:n laajuisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) myötä. Samalla palvelun käyttöehtojen hyväksyminen tuli pakolliseksi. Käyttöehdoissa kerrotaan ne käyttäjälle ja Ylelle kuuluvat oikeudet ja vastuut, jotka liittyvät Tunnuksessa kerättyihin henkilötietoihin ja niiden käsittelyyn.

Jos sinulla on oma Yle Tunnus, sinun tulee hyväksyä käyttöehdot 2.1.2019 mennessä. Hyväksymällä käyttöehdot varmistat, että pystyt jatkamaan Ylen palvelujen käyttöä kirjautuneena. Vuoden 2019 alusta lähtien Tunnuksen käyttäminen edellyttää käyttöehtojen hyväksymistä.

Pääset hyväksymään käyttöehdot, kun kirjaudut Ylen verkkopalveluihin tai mobiilisovelluksiin (pl. Yle Uutisvahdin iOS-versio).

Täällä pääset lukemaan Tunnuksen käyttöehdot sekä Ylen tietosuojalausekkeen. Emme käytä Tunnuksen tietoja kaupallisiin tarkoituksiin tai luovuta niitä Ylen ulkopuolisille tahoille.

Jos olet jo hyväksynyt käyttöehdot, voit jatkaa Ylen palvelujen käyttöä Yle Tunnuksella tavalliseen tapaan.