Hyppää pääsisältöön

SUMMERIN PODCASTSARJASSA KYSYTÄÄN "ONKS KAIKKI OK?"

Summerin juontaja Milla Solaranta
Kaikki ok? -podcastsarjan juontaja Milla Solaranta. Summerin juontaja Milla Solaranta Kuva: Anne Hämäläinen / Yle Summeri,podcast,Yle Areena

“Kaikki ok?" -podcastsarjassa 17-vuotias Milla Solaranta pohtii vieraidensa kanssa elämänsä suuria tunteita. Viisiosaisessa sarjassa Milla päästää kuulijan kurkistamaan omiin tunnetiloihinsa. Miksi en ihastu? Mikä saa mut aina häpeämään? Miten välttyisin uupumiselta?

Mua hävettää koko ajan

Alma Uimonen, Milla Solaranta, Valtteri Lehtinen
Alma Uimonen, Milla Solaranta, Valtteri Lehtinen podcast

“Miksi mua hävettää? Onks pakko kestää häpeän tunnetta? Miksi en voisi olla vaan rohkea ja olla häpeämättä? Mikä oikeastaan aiheuttaa häpeää ja miten voi elää häpeän kanssa - vai pitääkö edes?”

Milla Solarannan vieraina ovat Uusi päivä -sarjasta tuttu näyttelijä Valtteri Lehtinen sekä Summerin juontaja Alma Uimonen. Käsittelyssä yläasteella hävettävät asiat ja se, voisiko häpeästä olla myös jotain hyötyä.

Miksi kaikki ihastuvat pahoihin poikiin?

“Mua ärsyttää, kun en ole ihastunut ala-asteen jälkeen! Miksi toiset ihastuvat niin helposti ja toiset vain harvoin? Miltä ihastumisen pitäisi tuntua? Entä miten antaa toiselle pakit mahdollisimman hellästi ja kohteliaasti?”

Milla Solarannan vieraana on Summerin juontaja Daniel Hakkarainen. Daniel ja Milla pohtivat myös, mitä hyvää ja huonoa on Tinderissä.

Pelon voittamista pienin askelin

Ronja Alatalo, Milla Solaranta, tubettaja Patuemilia
Ronja Alatalo, Milla Solaranta, tubettaja Patuemilia podcast

“Miksi mä pelkään? Ehkä lapsuuden kokemukset vaikuttavat osaltaan mun pelkotiloihin. Miten pelkoihin pitäisi suhtautua?”

Milla Solarannan vieraina ovat Uusi päivä -sarjan Stella eli Ronja Alatalo sekä tubettaja Patuemilia eli Patricia Salonen. Vieraat antavat omat vinkkinsä pelkotiloihin. Kaikkia pelkoja ei myöskään tarvitse voittaa.

Uuvuin yrittäessäni olla kympin tyttö

Tubettaja Pahalapsi ja Milla Solaranta
Tubettaja Pahalapsi ja Milla Solaranta podcast

“Miksi mä uuvutan itseni yrittäessäni olla kympin tyttö? Ja kun en mä oikeasti ole edes, mä vaan haluaisin olla! Ja mikä itse asiassa on uupumuksen ja väsymyksen ero?”

Milla Solarannan vieraana on tubettaja Pahalapsi eli Susanne Aalto. Susanne kertoo omasta uupumuksestaan ja meditaation merkityksestä omalle jaksamiselle.

Viha auttaa mua puolustautumaan

“Kun työskentelee tällaisessa näkyvässä työssä, saa satavarmasti vihakommentteja. Mua on kritisoitu mun ärsyttävästä äänestä, mutta tässä mä nyt oon tekemässä podcastia! Miten voimakkaaseen vihan tunteeseen pitäisi suhtautua?”

Milla Solarannan vieraina bodyactivist Tytti Shemeikka ja Summerin juontaja Henkka Remes. Molemmat ovat kokeneet paljon vihapuhetta sosiaalisessa mediassa. Voisiko vihan tunteessa olla myös jotain positiivista?

Kaikki ok? -podcastsarja julkaistaan Yle Areenassa, Spotifyssa sekä iTunesissa maanantaina 17.12.2018.

Lisää ohjelmasta

 • SUMMERIN PODCASTSARJASSA KYSYTÄÄN "ONKS KAIKKI OK?"

  17-vuotias Milla selvittää podcastsarjassa tunnetilojaan.

  “Kaikki ok?" -podcastsarjassa 17-vuotias Milla Solaranta pohtii elämänsä suuria tunnetiloja ja päästää kuulijan kurkistamaan tunne-elämänsä syövereihin.

 • Kesä ilman pomoa?!

  Miltä tuntuisi olla yrittäjä ja oma pomosi?

  Oletko unelmoinut oman rantakahvilan pitämisestä parhaan kaverin kanssa? Tai miettinyt, miten saada kaveriporukalla rahat kokoon yhteistä reissua varten?

 • Tume menee taas oikeisiin töihin

  Tume menee taas oikeisiin töihin

  Tume kävi viime kesänä todistetusti oikeissa töissä. Te halusitte nähdä lisää ja saamanne pitää. Toinen kausi Tumen oikeita töitä löytyy nyt Areenasta.

 • Ystäväni hevosen lukijoiden parhaita leirimuistoja

  Unelmien leirillä sattuu ja tapahtuu.

  Ratsastusleireillä aina sattuu ja tapahtuu. Kysyimme lukijoilta Instagramissa, millaisia muistoja heille on kertynyt leirikesien aikana. Mukaan mahtuu hullunkurisia kokemuksia sekä ihania tunnelmia tärkeiden hevosten kanssa. @aanniella Varmaa yks hauskimmista kommelluksista tapahtui vuonna 2016, kun hengailtiin asuinrakennuksessamme.