Hyppää pääsisältöön

Suomalaistiimi varmisti paikkansa Euroopan liigassa – mutta miten käy Saunaboysin? Seuraa PUBG-turnauksen päätöstä suorana

PlayerUnknown's Battlegroundsin Europe Leaguen karsinnat huipentuvat maanantaina 17. joulukuuta. Katso suoraa lähetystä Valko-Venäjän Minskistä artikkelin kuvaa klikkaamalla.

Suomalaistiimit ovat loistoasemissa päätöspäivään lähdettäessä. Excelerate Gaming keräsi karsintojen finaalivaiheen kahdelta ensimmäiseltä päivältä eniten pisteitä, ja on jo varmistanut paikan tulevaan huippusarjaan.

Saunaboys oli sunnuntain jälkeen puolestaan sijalla kahdeksan, kun kymmenelle joukkueelle kuudestatoista on luvassa jatkopaikka PUBG Europe Leagueen. Maanantaina Valko-Venäjän Minskissä pelataan viisi kierrosta Erangel-kartassa.

Battle Royale -pelien kärkipeleihin lukeutuvan PUBGin uusi Global Championships -kilpasarja käynnistyy vuonna 2019. Sarjapaikkoja janoavat maailman parhaat pelaajat ja joukkueet, sillä palkintorahaa on jaossa peräti kaksi miljoonaa dollaria.

Lue lisää: Viikonloppu täynnä toimintaa! Ylen e-urheiluvuosi huipentuu CS:GO- ja PUBG-huipputurnauksiin

Uusimmat sisällöt - E-urheilu