Hyppää pääsisältöön

Joanna ja Jennifer: Todella upeeta samppanjaa

Legendaarisen Todella upeeta -komediasarjan näyttelijäkaksikko Joanna Lumley ja Jennifer Saunders tutustuvat lempijuomansa valmistukseen.
Näyttelijät Joanna Lumley ja Jennifer Saunders tutustuvat lempijuomansa samppanjan valmistukseen. Legendaarisen Todella upeeta -komediasarjan näyttelijäkaksikko Joanna Lumley ja Jennifer Saunders tutustuvat lempijuomansa valmistukseen. Kuva: BBC 2017 Yle TV1,Joanna ja Jennifer: Todella upeeta samppanjaa

TV1 perjantaina 6.9.2019 klo 21.05 - 21.55, Areenassa

Legendaarisen Todella upeeta -komediasarjan näyttelijäkaksikko Joanna Lumley ja Jennifer Saunders ovat olleet työtovereita ja ystäviä jo 25 vuoden ajan. Näihin vuosiin on mahtunut paljon samppanjaa!

Klassikkosarjan Eddie ja Patsy availivat samppanjapulloja tämän tästä. Nyt Joanna ja Jennifer matkustavat junalla Lontoosta Ranskan Champagnen alueelle, samppanjan alkulähteille ja tutustuvat juoman valmistukseen kahden viikon ajan.

Joanna ja Jennifer keräävät viinirypäleitä, opettelevat samppanjan valmistamisen jaloa taitoa, tutustuvat maatiloihin ja paikallisiin ihmisiin sekä sukeltavat maanalaisin varastoihin. Toki samppanjaa on hieman maisteltavakin.

Parivaljakko kertaa ohjelmassa Todella upeeta -sarjan ikimuistoisimpia hetkiä ja muistelee yhteistä taivaltaan. Luvassa on hauskoja ja hillittömiä hetkiä, ja tämäkin erikoisuus on parhaimmillaan – hieman jäähdytettynä!

Joanna and Jennifer: Absolutely Chambers. Tuotanto: Britannia, BBC, 2018. Ohjelma on esitetty edellisen kerran Ykkösellä vuonna 2018.

Keskustele