Hyppää pääsisältöön

Alma Hätönen juontaa viimeisen lähetyksensä – tammikuussa luvassa uudistunut show YleX Iltapäivä: Poikelus, Pehkonen ja Parikka

YleX Iltapäivän pitkäaikainen juontaja Alma Hätönen juontaa tänään 21. joulukuuta viimeisen lähetyksensä kanavalla. Seuraa suoraa lähetystä studiosta!

Vuonna 2013 kanavalla aloittanut Alma Hätönen on ehtinyt lähes kuusivuotisen YleX-uransa aikana olla äänessä niin aamussa, illassa kuin iltapäivässä. Lisäksi hän on tuttu kasvo YleX:n ja Yle Kioskin yhteisestä FOMO-tv-ohjelmasta.

– Päätös ei syntynyt hetkessä tai helposti, vaan mietin tätä todella pitkään. YleX on tuoreelle tekijälle paras mahdollinen paikka kasvaa ammattilaiseksi, mutta välillä elämässä täytyy tehdä tilaa uusille asioille, Hätönen kuvailee tunnelmiaan.

YleX:n iltapäiväshow jatkuu ensi vuoden alusta tuorein voimin, sillä tammikuun 7. päivä alkaen yleisöä viihdyttää uudistunut YleX Iltapäivä: Poikelus, Pehkonen ja Parikka.

Jenni Poikelus saa uusiksi tiimikavereikseen Mika Parikan ja Jere Pehkosen, joiden kanssa lähetykset jatkuvat tuttuun tapaan joka arkipäivä kello 14–17.

Perhepizzaa ja PH-arvoja

Alman ura YleX:llä käynnistyi lähes kuusi vuotta sitten osana YleX Aamua, jossa hän teki muun muassa omaa Almageddon-ohjelmaosuuttaan. Siinä hänet lähetettiin suorittamaan erilaisia mahdottomalta tuntuvia haasteita, kuten syömään yksin kokonaisen perhepizzan ja toimimaan jääkiekkomaalivahtina

Aamulähetysten jälkeen Alma siirtyi juontamaan YleX Jatkoja. Vuonna 2015 kuitenkin tapahtui jotakin, joka muutti kaiken.

Hätönen sai uudeksi juontoparikseen Jenni Poikeluksen. Siitä lähtien Poikelus ja Hätönen ovat juontaneet yhdessä aina tähän joulukuuhun asti.

Poikelus ja Hätönen -iltapäiväshow’n myötä kaksikosta kasvoi rakastettu, toisiaan täydentävä radioparivaljakko, joka suorien lähetysten ohella tuli tutuksi myös monista YleX:n sketseistä sekä tietysti jo kulttimaineeseen nousseesta PH-arvot-bändistään.

Hätönen mainitseekin uransa kohokohdiksi PH-arvojen keikat YleXPopin jatkoilla Lahdessa sekä Ruisrockissa tuhatpäiselle yleisölle.

Hätönen on kiitollinen lähes kuudesta vuodestaan YleX:llä. Kuulijoiden ja kollegoiden lisäksi hän haluaa kiittää erityisesti juontopariaan Poikelusta, jonka kanssa hän yhteisten neljän vuotensa aikana on ehtinyt kokea lukemattoman määrän unohtumattomia hetkiä.

– Näiden vuosien aikana olen nauranut ja puhunut kanssasi enemmän kuin kenenkään muun, tulet aina olemaan mun radioensirakkaus, Hätönen tunteilee.

Kuuntele viimeinen Poikelus ja Hätönen -lähetys tänään klo 14–17. 7. tammikuuta alkaen iltapäivissä tajuudet ottaa haltuunsa uusi juontokolmikko, kun Poikelus saa rinnalleen Jere Pehkosen ja Mika Parikan. YleX Iltapäivä: Poikelus, Pehkonen ja Parikka -show kuullaan joka arkipäivä klo 14–17.