Hyppää pääsisältöön

A-studio ja uudistunut juontajatiimi valmiina uuteen vuoteen 2019

Sakari Sirkkanen, Annika Damström, Olli Seuri ja Heikki Ali-Hokka ovat A-studion uusi juontajatiimi.
Sakari Sirkkanen, Annika Damström, Olli Seuri ja Heikki Ali-Hokka ovat A-studion uusi juontajatiimi. Sakari Sirkkanen, Annika Damström, Olli Seuri ja Heikki Ali-Hokka ovat A-studion uusi juontajatiimi. Kuva: Jussi Nahkuri Yle TV1,A-studio,Annika Damström,Heikki Ali-Hokka,Sakari Sirkkanen,olli seuri

Syventävän tiedon ja analyysin tarve korostuu Euroopan kuohuessa ja Suomen valmistautuessa kevään vaaleihin.

A-studio maanantaista keskiviikkoon ja A-Talk torstaisin pureutuvat monimutkaisilta näyttäviin tapahtumakulkuihin ja auttavat ymmärtämään nopeasti muuttuvaa maailmaa. Ajankohtaisohjelmia luotsaa vuodenvaihteesta lähtien uudistunut juontajatiimi, kokeneet ja valovoimaiset juontajat Sakari Sirkkanen, Heikki Ali-Hokka, Annika Damström ja Olli Seuri.

Maanantaisin

A-studiota juontaa energisellä ja innostavalla otteella politiikan moniosaaja Sakari Sirkkanen. Sakari on aiemmin toimittanut Yle Puheen Politiikkaradiota. Viikon alkajaisiksi pöydälle nousevat ajankohtaisimmat ja puhutuimmat yhteiskunnalliset aiheet, joihin haetaan paitsi syventäviä myös yllättäviä näkökulmia. Vapaa-ajalla Sakari on intohimoinen urheilija ja jazzpianisti.

Sakari Sirkkanen juontaa A-studiota maanantaisin.
Sakari Sirkkanen Sakari Sirkkanen juontaa A-studiota maanantaisin. Kuva: Jussi Nahkuri A-studio,Yle TV1,Sakari Sirkkanen

Tiistaisin

A-studion kameroiden eteen asettuu Heikki Ali-Hokka, tuttu Aamu-tv:stä ja takavuosien A-plus-ohjelmasta. Kokeneen Heikin sydän sykkii eniten talouden ja kansainvälisen politiikan aiheille ja hänen kunnianhimoisena tavoitteenaan on saada vieraat puhumaan ymmärrettävästi koukeroisista asioista. Vapaa-ajalla Heikki viihtyy koripallokentällä ja -katsomossa.

Heikki Ali-Hokka juontaa A-studiota tiistaisin.
Heikki Ali-Hokka Heikki Ali-Hokka juontaa A-studiota tiistaisin. Kuva: Jussi Nahkuri A-studio,Heikki Ali-Hokka,Yle TV1

Keskiviikkoisin

A-studiota luotsaa räväkästä asenteesta ja huumorista tunnettu Annika Damström, joka ei kaihda arkojen tai punaa poskille tuovien vaikeiden kysymysten esittämistä. Annika on aiemmin vetänyt pitkiä A-teema-keskusteluohjelmia ja monet muistavat hänet myös Aamu-tv:stä. Politiikka, talous tai yhteiskunnalliset ilmiöt, Annika haluaa viedä keskustelut boksin ulkopuolelle ja tuoda yllättäviä vieraita studioon. Annika on intohimoinen liikunnan harrastaja ja fanittaa metallia ja klubimusiikkia.

Annika Damström juontaa A-studiota keskiviikkoisin.
Annika Damström Annika Damström juontaa A-studiota keskiviikkoisin. Kuva: Jussi Nahkuri Yle TV1,A-studio,Annika Damström

Torstaisin

A-Talkissa viikon tärkeimpään puheenaiheeseen yleisön johdattaa Olli Seuri. Bonnier-palkittu Olli on tullut tutuksi Yle Radio 1:n Ykkösaamun juontajana. Hän rakastaa rakenteiden ja ideoiden maailmaa sekä miksi-kysymysten esittämistä. Kahvihifistelyn lomassa Olli lepuuttaa aivojaan Valioliigan ja Ryhmä Haun parissa.

Olli Seuri juontaa torstaisin A-Talkia.
Olli Seuri Olli Seuri juontaa torstaisin A-Talkia. Kuva: Jussi Nahkuri A-studio,Yle TV1,olli seuri

Lisää ohjelmasta

 • Alkuvuoden hartausohjelmissa uskon pohdintaa ja postikortteja maailmalta

  Radion ja tv:n hartausohjelmissa toivoa sävelin ja sanoin.

  Vuoden 2022 alkupäivinä on tarjolla runsas kattaus hartausohjelmia. Televisiossa nähdään arkistojen kätköistä nostalginen jumalanpalveluslähetys Lakeuden Rististä. Loppiaisena pohditaan lähetystyötä Nojatuolikirkossa. Radiossa kuullaan mm. moderni Verkoston jumalanpalvelus Munkkiniemestä sekä eri-ikäisten yhteisöllinen radiomessu suorana Haapajärven kirkosta. Radiohartauksissa saadaan postikortteja maailmalta. Musiikkina jumalanpalveluslähetyksissä kuullaan niin kanteleen helkyntää kuin urkuja ja bändimusiikkia.

 • Jouluiset gospelin sävelet kaikuvat Riemulauluissa su 12.12. klo 10

  Haastateltavana lastenlääkäri Leena Kaartinen.

  Joulukuun Riemulauluissa teemana on Tienraivaaja. Saarnakeskustelussa haastatellaan lastenlääkäri Leena Kaartista, joka on tehnyt merkittävää auttamistyötä Afganistanissa. Lahden Gospelkuoro tunnelmoi Marjaana Turusen johdolla. Laulusolistina esiintyy Laura Autio. Lotilan koulun musiikkiluokkien Laulupuu-kuoron herkät lauluesitykset tuovat herkkää adventin tunnelmaa. Riemulaulujen juontajina toimivat Elina Vaittinen ja Riku Suokas.

 • Hoosianna kajahtaa televisiossa ja radiossa ensimmäisenä adventtina 28.11.

  Ensimmäinen adventti kutsuu laulamaan Hoosiannaa.

  Ensimmäisenä adventtisunnuntaina 28.11. klo 10 lähetetään Hoosianna-jumalanpalvelukset suorana sekä televisiossa että radiossa. Televisiojumalanpalvelus tulee Pyhän Pietarin kirkosta Siuntiosta ja radiojumalanpalvelus on perheiden Hoosianna-kirkko, joka lähetetään Lohjalta Pyhän Laurin kirkosta.