Hyppää pääsisältöön

Draken etsivätoimisto – vauhdikas tiimi penkoo uusia juttuja

Frankie Draken etsivätoimisto saa selvitettäväkseen entistä hurjempia juttuja.
Trudy Clarke (Chantel Riley, vas.), Frankie Drake (Lauren Lee Smith) ja Mary Shaw (Rebecca Liddiard) uusien mysteerien jäljillä. Frankie Draken etsivätoimisto saa selvitettäväkseen entistä hurjempia juttuja. Yle TV1,Draken etsivätoimisto

TV1 lauantaisin 15.2. - 25.4.2020 klo 16.05 - 16.50 (1. kausi) ja 2.5. - 4.7. (2. kausi), Areenassa 30 päivää

Kanadalaisen Toronton kaupungin ensimmäinen ja ainoa naisten voimin pyöritettävä etsivätoimisto ei valikoi juttujaan. Toimisto ottaa tapaukset, joita poliisi ei halua tai osaa hoitaa.

Yksityisetsivä Frankie Drake (Lauren Lee Smith) jatkaa entistä vaativampien mysteerien selvittelyä 1920-luvun Torontossa yhdessä ystävänsä Trudyn Clarken (Chantel Riley) kanssa. Toimistoa avustavat alan ammattilaiset, poliisissa työskentelevä Mary Shaw (Rebecca Liddiard) ja kuolinsyyntutkija Flo Chakowitz (Sharron Matthews).

Draken etsivätoimisto -sarjan toisella tuotantokaudella Frankien vanha vihollinen ilmestyy maisemiin. Nainen esiintyy antiikkikauppiaana, mutta Frankie on varma, että meneillään on jotain hämärää. Vauhdikas tiimi palkataan myös suojelemaan itse Coco Chanelia (Romane Portail), kun hän joutuu salamurhan kohteeksi. Kuka haluaa vahingoittaa muodin hallitsevaa kuningatarta?

Kymmenessä jaksossa syvennytään paremmin päähenkilöiden taustoihin ja tavataan Chanelin lisäksi muitakin historiallisia henkilöitä. Ennen sarjan toisen kauden uusintaa esitetään myös ensimmäinen kausi.

Sarjan jaksoissa vierailevat Murdochin murhamysteereistä tuttu näyttelijä Nigel Bennett sekä Alan Davies, Timothy Dowler-Coltman, Amy Groening, Lara Jean Chorostecki, Natalie Brown, Anthony Lemke ja Benjamin Ayres,

Frankie Drake Mysteries. Idea ja käsikirjoitus: Carol Hay ja Michelle Ricci. Tuotanto: CBC, Shaftesbury, UKTV, Canada Media Fund, Kanada, 2018. Draamasarjan toinen kausi on esitetty Ykkösellä edellisen kerran vuonna 2019.

Keskustele