Popcorn on maailman vanhinta naposteltavaa ja lisäksi terveellistä. Muutamilla yksinkertaisilla mausteseoksilla siitä saa juhlavampaa. Täydellistä naposteltavaa uudenvuodenjuhliin tai miksei sohvalle tavallisena perjantai-iltana.
Sitruuna, yrttejä ja valkosipulia
Ainekset:
- 2 litraa paahdettuja maissinjyviä (n. 1 dl paahtamattomana)
- 25 g voita, sulatettuna
- 1 valkosipulinkynsi, puristettuna
- 1 rkl silputtua persiljaa
- 1 rkl silputtua tuoretta oreganoa
- 1 sitruuna (vain kuori)
- suolaa
Tee näin:
- Sekoita sulaan voihin valkosipuli, yrtit ja sitruunankuori
- Paahda maissinjyvät
- Kaada voi lämpimien popcornien päälle
- Suolaa ja ravistele kunnolla, että ainekset sekoittuvat
Curry, korianteri ja juustokumina
Ainekset:
- 2 litraa paahdettuja maissinjyviä (n. 1 dl paahtamattomana)
- 25 g voita, sulatettuna
- 1 rkl pilkottua tuoretta korianteria
- 1 tl currya
- 1 tl juustokuminaa
- suolaa

Tee näin:
- Sekoita mausteet ja korianteri sulaan voihin
- Paahda maissinjyvät.
- Kaada voi lämpimien popcornien päälle
- Suolaa ja ravistele kunnolla, että ainekset sekoittuvat
Parmesaani, chili ja rosmariini
Ainekset:
- 2 litraa paahdettuja maissinjyviä (n. 1 dl paahtamattomana)
- 25 g voita, sulatettuna
- 1 tl paprikajauhetta
- ½ tl chilihiutaleita
- 1 rkl tuoretta silputtua rosmariinia
- 1 dl raastettua parmesaania
- suolaa

Tee näin:
- Sekoita mausteet ja rosmariini sulaan voihin
- Paahda maissinjyvät
- Kaada voi lämpimien popcornien päälle
- Suolaa ja kaada päälle raastettu parmesaani
- Ravistele kunnolla, että ainekset sekoittuvat