Hyppää pääsisältöön

Laulun voima -yhteislauluilta Oulusta: Toivo valon ja varjon lauluja

Pohjankartanon yläasteen kuorolaisia
Pohjankartanon yläasteen kuorolaisia kuoro

Huhtikuun alussa Radio 1:ssä soivat valon ja varjon laulut, kun Oulun tuomiokirkosta radioidaan yhteislauluilta suorana lähetyksenä. Kerro meille, mikä on sinun toivelaulusi!

Millainen laulu sopii elämäsi valoisiin hetkiin? Entä jos valoa ei ole näkyvissä, mikä laulu silloin lohduttaa tai antaa voimaa?

Ehdota omia suosikkejasi! Kerro samalla, miksi haluaisit laulaa tai kuulla juuri oman laulusi. Valon ja varjon lauluja voi ehdottaa sunnuntaihin 20. tammikuuta saakka. Toiveita kerätään jo nyt, jotta toivekappaleista ehditään tekemään sovitukset kuorolle ja pienyhtyeelle.

Valon ja varjon lauluja lauletaan Oulun tuomirkossa maanantaina 8. huhtikuuta. Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Yhteislauluja laulattamassa ovat Oulun tuomiokirkon kamarikuoro ja Pohjankartanon kuoro.

Vastausaika on päättynyt.

 • Jumalanpalvelukset heinäkuussa

  Jumalanpalvelukset heinäkuussa 2019

  Yle Radio 1:n jumalanpalvelukset heinäkuussa 2019. Sunnuntaisin klo 10.00 luterilainen jumalanpalvelus. Sunnuntaisin klo 11.00 vuorottelevat ortodoksisen liturgian kanssa vapaiden kirkkojen ja seurakuntien sekä katolisen kirkon jumalanpalvelukset. Kuuntele jumalanpalveluksia Areenassa.

 • Hartauspuhujat heinäkuussa

  Yle Radio 1:n hartauspuhujat heinäkuussa 2019

  Aamuhartaus ma-la klo 6.15 ja 7.15 (uusinta) Iltahartaus ma-pe klo 18.50, ehtookellot ja iltahartaus la klo 18.00. Iltahartauden uusinta ma-la klo 23.00.

 • Pyhyyden sanoittaminen on vaikeaa

  Lähes jokaiselle suomalaiselle jokin asia on pyhä.

  Kuuntelin radio-ohjelmaa pyhyydestä toukokuisena torstaina. Jäin miettimään, mitä pyhyys oikein on. Milloin viimeksi itse käytin sanaa pyhä tai kuulin jonkun toisen käyttävän sitä? Lähes jokaiselle suomalaiselle jokin asia on pyhä. Useimmille pyhiä asioita ovat rakkaus, läheiset ihmiset, rauha, turvallisuus, koti ja ihmisarvo.

 • Säveltäjät ja kirjoittajat tutkivat radioesseesarjassa energia- ja tavaratuotannon muutosta

  Kolmiosainen Tieto, valta, muutos -radioesseesarja

  Energia- ja tavaratuotantoon liittyvästä muutostarpeesta vallitsee maassamme kohtalainen yksimielisyys: molemmat on pantava uusiksi. Ongelma on kuitenkin laaja ja monimutkainen ja sitä tarkastellaan Yle Radio 1:ssä sunnuntaisin 19.5. - 2.6.2019 kuultavassa kolmessa radioesseessä. Kipukohtia: tietoa, valtaa ja muutosta tutkii kolme eri säveltäjää ja kirjoittajaa.