Hyppää pääsisältöön

Valkoisia valheita – brittidraamasarja ihmisistä, jotka yrittävät luovia tukalasta tilanteesta

Uusi brittidraamasarja Valkoisia valheita kuvaa tavallisia ihmisiä, jotka yrittävät luovia irti tukalasta tilanteesta möläyttämällä hätävalheen.
Urheilukaupan Toke (Joel Fry, vas.), Wendy (Rebekah Staton), Belinda (Jill Halfpenny), Joe (Con O´Neill), Ash (Luke Bailey), Ally (Jennifer Nicholas), Fletch (Matt Di Angelo), Holly (Kimberley Nixon), Patrick (Griff Rhys Jones) ja Jenna (Angela Griffin). Uusi brittidraamasarja Valkoisia valheita kuvaa tavallisia ihmisiä, jotka yrittävät luovia irti tukalasta tilanteesta möläyttämällä hätävalheen. Kuva: Red Production Company Yle TV1,Valkoisia valheita

TV1 perjantaisin 4.1. - 8.2.2019 klo 19.00 - 19.55 (1. tuotantokausi) ja 15.2. - 22.3. (2. tuotantokausi), Areenassa

Vain pieni valkoinen valhe – kuinka vaaraton se on ja kuinka helposti sellainen suusta livahtaa!

Lempeän ironinen brittidraamasarja Valkoisia valheita (12) kuvaa tavallisia ihmisiä, jotka yrittävät luovia irti tukalasta tilanteesta möläyttämällä hätävalheen. Pinteestä voi kyllä päästä hetkellisesti, mutta sen jälkeen voi joutua ojasta allikkoon. Sarjasta nähdään ensimmäisen ja toisen tuotantokauden kuusi osaa.

Herkullisia tarinoita autokaupassa

Valkoisia valheita -sarjan ensimmäisellä tuotantokaudella tutustutaan autokaupan henkilökuntaan. Heillä jokaisella on oma herkullinen tarinansa – jotain salattavaa, kiusallista tai katastrofaalista.

Työpaikan porukkaa yhdistää yksi asia: kun tulee tiukka paikka, pinteestä voi pyristellä ulos pikku valheella. Tosin siitä vaikeudet vasta alkavatkin. Kiipelistä pääsee ehkä sillä kertaa, mutta teolla on seurauksena. Ennemmin tai myöhemmin saattaa joutua valheen vuoksi selkä seinää vasten.

Uusi brittidraamasarja Valkoisia valheita kuvaa tavallisia ihmisiä, jotka yrittävät luovia irti tukalasta tilanteesta möläyttämällä hätävalheen.
Autokauppaa pyörittävät Pete (Mackenzie Crook, vas.), Beth (Jo Joyner), Rick (Shazad Latif), Mike (Max Beesley), Marty (Jason Manford), Kathy (Sally Lindsay) ja Tracy (Michelle Keegan). Uusi brittidraamasarja Valkoisia valheita kuvaa tavallisia ihmisiä, jotka yrittävät luovia irti tukalasta tilanteesta möläyttämällä hätävalheen. Kuva: Red Production Company Limited 2015 Yle TV1,Valkoisia valheita
.

Toistuvasti myöhästelevä myyntimies Marty (Jason Manford) on vaikeuksissa Joe-pomonsa (Max Beesley) kanssa. Selviäisikö nyt tällä kertaa, jos selittäisi, että vaimo on kuollut. Valkoinen valhe kasvaa aivan uusiin mittoihin. Kuinka tilanteesta pääsee ulos, ja olisiko totuuden kertominen sittenkin ollut parempi vaihtoehto?

Muissa rooleissa näyttelevät muun muassa Mackenzie Crook, Jo Joyner, Shazad Latif, Sally Lindsay ja Michelle Keegan

Valkoisia valheita urheiluvälineyrityksessä

Draamasarjan toisella kaudella vaihdetaan työpaikkaa, ja siirrytään autokaupasta urheilutarvikeyritykseen.

Jaksoissa seurataan myyntipäällikkö Joe Brierleyn (Con O'Neill) ja hänen Belinda-vaimonsa (Jill Halfpenny) salaperäistä perhe-elämää. Sosiaaliseen mediaan addiktoitunut Holly Pryce (Kimberley Nixon) järjestää itsensä liemeen omien unelmiensa takia. Kuinka iso järkytys toimitusjohtaja Jennalle (Angela Griffin) on se, että hänen pahatapainen sisarensa Lizzie (Judi Shekoni) vapautuu vankilasta.

Toisen kauden rooleissa näyttelevät myös Joel Fry, Rebekah Staton, Luke Bailey, Jennifer Nicholas, Matt Di Angelo ja Griff Rhys Jones.

Ordinary Lies. Käsikirjoitus: Danny Brocklehurst. Ohjaus: John McKay ja Juliet May. Tuotanto: Red Production, BBC, Britannia, 2015 - 16.

Keskustele
  • Hartausohjelmissa kysellään toivoa ja lohdutusta Ukrainan tilanteeseen

    Television ja radion hartausohjelmissa rukoillaan rauhaa.

    Hartausohjelmissa rukoillaan rauhan puolesta ja etsitään rohkaisua levottomuuden keskelle. Ukrainan tilanne näkyy ja kuuluu lähipäivinä sekä televisio- ja radiojumalanpalveluksissa, aamu- ja iltahartauksissa että Pisara-ohjelmassa. Sunnuntaina 13.3. klo 10 lähetetään myös suorana Yle TV1:llä ekumeeninen ja uskontojen välinen Rauhanrukous Ukrainan puolesta.

  • Alkuvuoden hartausohjelmissa uskon pohdintaa ja postikortteja maailmalta

    Radion ja tv:n hartausohjelmissa toivoa sävelin ja sanoin.

    Vuoden 2022 alkupäivinä on tarjolla runsas kattaus hartausohjelmia. Televisiossa nähdään arkistojen kätköistä nostalginen jumalanpalveluslähetys Lakeuden Rististä. Loppiaisena pohditaan lähetystyötä Nojatuolikirkossa. Radiossa kuullaan mm. moderni Verkoston jumalanpalvelus Munkkiniemestä sekä eri-ikäisten yhteisöllinen radiomessu suorana Haapajärven kirkosta. Radiohartauksissa saadaan postikortteja maailmalta. Musiikkina jumalanpalveluslähetyksissä kuullaan niin kanteleen helkyntää kuin urkuja ja bändimusiikkia.