Hyppää pääsisältöön

Hiljainen todistaja – suositun brittisarjan viisi uutta tuotantokautta

Suositusta jännityssarjasta nähdään uusi 20. tuotantokausi.
Thomas Chamberlain (Richard Lintern), Nikki Alexander (Emilia Fox), Jack Hodgson (David Caves) ja Clarissa Mullery (Liz Carr). Suositusta jännityssarjasta nähdään uusi 20. tuotantokausi. Kuva: Jonathan Ford/BBC / BBC Worldwide Ltd Yle TV1,hiljainen todistaja

TV1 perjantaisin 18.1. - 22.3.2019 klo 22.05 - 23.00 (18. kausi), 29.3. - 31.5. (19. kausi), 7.6. - 9.8. (20. kausi) ja 21.8. - 18.10. (21. kausi) ja 25.10. - 27.12. (22. kausi), Areenassa

Suosittu brittisarja Hiljainen todistaja (16) palaa Ykkösen perjantai-iltoihin!

Jännityssarjan ystävät saavat huikean paketin uusia jaksoja, kun kestosuosikista esitetään viisi tuotantokautta peräkkäin eli kaudet 18 - 22. Viiden kauden tarinat nähdään kaksiosaisina jaksoina.

Lontoon yliopiston oikeuslääketieteen yksikön Lyell Centren johdossa on nyt kuolinsyyntutkija Thomas Chamberlain (Richard Lintern).

Tiimin ensitapaaminen 17. kaudella oli hieman hyinen, mutta uusi päällikkö on saavuttanut kokeneiden kuolinsyyntutkijoiden Nikki Alexanderin (Emilia Fox) ja Jack Hodgsonin (David Caves) luottamuksen. Tiimin neljäs jäsen Clarissa Mullery (Liz Carr) on pieni varreltaan, mutta sitäkin tehokkaampi.

Hiljaisen todistajan 18. kaudella kuolinsyyntutkijat selvittävät muun muassa sala-ampujan liikkeitä, Lontoon metrokuolemia ja lastensuojeluun liittyvää juttua.

Muissa rooleissa nähdään muun muassa Liza Tarbuck, Esther Hall, Lloyd Owen, Lyndsey Marshal, Neil Stuke, Sally Carman ja Derek Griffiths.

Silent Witness. Sarjan alkuperäisidea: Nigel McCrery. Musiikki: Sheridan Tongue. Tuotanto: BBC, Britannia 2015 - 2018.

Keskustele
  • Hartausohjelmissa kysellään toivoa ja lohdutusta Ukrainan tilanteeseen

    Television ja radion hartausohjelmissa rukoillaan rauhaa.

    Hartausohjelmissa rukoillaan rauhan puolesta ja etsitään rohkaisua levottomuuden keskelle. Ukrainan tilanne näkyy ja kuuluu lähipäivinä sekä televisio- ja radiojumalanpalveluksissa, aamu- ja iltahartauksissa että Pisara-ohjelmassa. Sunnuntaina 13.3. klo 10 lähetetään myös suorana Yle TV1:llä ekumeeninen ja uskontojen välinen Rauhanrukous Ukrainan puolesta.

  • Alkuvuoden hartausohjelmissa uskon pohdintaa ja postikortteja maailmalta

    Radion ja tv:n hartausohjelmissa toivoa sävelin ja sanoin.

    Vuoden 2022 alkupäivinä on tarjolla runsas kattaus hartausohjelmia. Televisiossa nähdään arkistojen kätköistä nostalginen jumalanpalveluslähetys Lakeuden Rististä. Loppiaisena pohditaan lähetystyötä Nojatuolikirkossa. Radiossa kuullaan mm. moderni Verkoston jumalanpalvelus Munkkiniemestä sekä eri-ikäisten yhteisöllinen radiomessu suorana Haapajärven kirkosta. Radiohartauksissa saadaan postikortteja maailmalta. Musiikkina jumalanpalveluslähetyksissä kuullaan niin kanteleen helkyntää kuin urkuja ja bändimusiikkia.