Hyppää pääsisältöön

YleX Iltapäivä: Poikelus, Pehkonen ja Parikka alkaa – “Kovaa peetä tulossa!”

YleX:n iltapäiväohjelman uudet juontajat Mika Parikka, Jenni Poikelus ja Jere Pehkonen pöydän ääressä.
Jenni Poikelus saa uusiksi työkavereikseen Mika Parikan (vas.) ja Jere Pehkosen! YleX:n iltapäiväohjelman uudet juontajat Mika Parikka, Jenni Poikelus ja Jere Pehkonen pöydän ääressä. Kuva: Juuli Aschan / YleX YleX,YleX Iltapäivä

YleX Iltapäivässä Jenni “Jenspa” Poikelus saa rinnalleen uudet juontajat Mika Parikan ja Jere Pehkosen. YleX Iltapäivä: Poikelus, Pehkonen ja Parikka alkaa 7. tammikuuta.

– Jännää, kivaa ja hauskaa!

Jenni “Jenspa” Poikelus on innoissaan. YleX:n juontaja saa uudet työkaverit, kun kanavalla alkaa YleX Iltapäivä: Poikelus, Pehkonen ja Parikka.

Jenspan kanssa studiossa iltapäivisin klo 14–17 on kaksi uutta tyyppiä. Tosin toinen heistä on jo vanha tuttu: Mika Parikka juonsi kanavan iltapäivässä aikaisemmin vuonna 2016, ja sen jälkeen häntä on kuultu YleX:llä uutistoimittajana.

– En tiedä, onko kukaan muu päätynyt juontajasta uutistoimittajaksi ja siitä takaisin juontajaksi. Ehkä tässä on jotain historiaa tehty, Parikka sanoo.

Parikka on 30-vuotias ja kotoisin Kirkkonummelta. Uuden iltapäivän kuopus, 29-vuotias Jere Pehkonen puolestaan on YleX:llä täysin uusi ääni. Alkujaan raahelainen Pehkonen päätyi työharjoittelun kautta Yle Puheelle vuonna 2013 ja on sen jälkeen tehnyt hommia sekä Puheen Urheiluillassa että Aamussa.

Vaikka Parikka ja Poikelus ovat Pehkoselle juontokumppaneina uusia, iltapäiväohjelman uudet vahvistukset ovat tuttuja keskenään urheiluympyröistä.

– Olemme pelanneet Parikan kanssa samassa, Kireät mitat -nimisessä petankkijoukkueessa, Pehkonen kertoo.

Uusi iltapäiväshow on nimetty kolmikon p-kirjaimella alkavien sukunimien mukaan. Joko Poikeluksella, Pehkosella ja Parikalla on yhteinen motto?

– Suomen pettämättömin trio. Kovaa peetä on ainakin tulossa!

Kuuntele kolmikon ensimmäinen lähetys!