Hyppää pääsisältöön

Äänestä! Kirja vs. Leffa: Aamiainen Tiffanylla

Kuvassa Aamiainen Tiffanylla kirjan kansi sekä elokuvassa näyttelevä Audrey Hepburn.
Kuvassa Aamiainen Tiffanylla kirjan kansi sekä elokuvassa näyttelevä Audrey Hepburn. Kuva: Jarmo Laitaneva Yle Puhe,Aamiainen Tiffanylla

Hienoja kirjoja ja upeita elokuvia on maailma täynnä. Mutta monestako upeasta kirjasta on onnistuttu tekemään hieno elokuva? Sitä selvittää Yle Puheen uusi ohjelmasarja Kirja vs. Leffa.

Jarmo Laitanevan toimittaman ohjelmasarjan toisessa jaksossa torstaina 17.1. klo 14.02 alkaen keskiössä on Aamiainen Tiffanylla. Truman Capoten luoma elegantti mutta hieman paheellinen Holly Golightly on yksi modernin naisen esikuvista, jota Audrey Hepburn tulkitsi hienosti ja mieleenpainuvasti Blake Edwardsin samannimisessä elokuvassa.

Kirjasta ja leffasta keskustelevat Nuori Voima -lehden päätoimittaja, kriitikko Maaria Ylikangas sekä Rakkautta & Anarkiaa festivaalin toiminnanjohtaja Anna Möttölä.

Kirja vs. Leffa torstaisin klo 14-15 Yle Puhe ja Yle Areena.

Aamiainen Tiffanylla - kirja vai leffa?

Kumpi puhuttelee sinua enemmän, Truman Capoten (Breakfast at Tiffany’s 1958) vai Blake Edwardsin (Breakfast at Tiffany’s 1961). Mihin perustat valintasi? Kerro mielipiteesi, parhaat kommentit otetaan mukaan ohjelmaan.

Keskustele
 • Puikko ja Koukku - Käsityöt valtaavat Yle Puheen!

  Puikko ja Koukku - keskusteluja käsitöiden äärellä.

  Käsityövallankumous on vihdoin rantautunut myös radioon! Suomen ensimmäinen käsitöihin keskittyvä radio-ohjelma Puikko ja Koukku starttaa torstaina 17.10. klo 15 Yle Puheessa ja Yle Areenassa.

 • Radio Y kertoo aikuistuneen sukupolven tarinaa

  Yle Puheen Radio Y kertoo Y-sukupolvesta

  Radio Y on Yle Puheen uusi 10-osainen ohjelmasarja ihmisistä, jotka ovat syntyneet vuosina 1980-95. He ovat suunnilleen kolmekymppisiä: analogisen lapsuuden, digitaalisen nuoruuden ja diginatiivitaitoja arvostavan aikuisuuden kokeneita. Tähän myös millenniaaleiksi kutsuttuun joukkoon kuuluu Suomessa yli miljoona ihmistä. Ohjelmaa toimittaa vuonna 1982 syntynyt toimittaja, tietokirjailija Aino-Mari Tuuri.

 • Vammaiskultti ei voivottele eikä taputtele olalle, vaan kertoo rohkeasti ja rehellisesti miltä vammaisuus tuntuu

  Vammaiskultti on rehellistä puhetta vammaisuudesta

  Vammaiskultti on Yle Puheen uusi 10-osainen radiosarja, jossa puhutaan siitä, miltä vammaisuus tuntuu. Juontajat Jenniina Järvi ja Julianna Brandt ovat runoilijoita ja taiteilijoita, joille itselleen vammaisuus on osa omaa elämää, mutta jotka eivät elä elämäänsä vamma edellä. Radiosarjassa he laittavat itsensä peliin ja haastavat kuulijan kohtaamaan omat ennakkoluulonsa.