Hyppää pääsisältöön

Vauvoja Areenan täydeltä!

Yle Areenan Vauvoja, vauvoja, vauvoja -paketti tammikuussa 2019.
Yle Areenan Vauvoja, vauvoja, vauvoja -paketti tammikuussa 2019. Yle Areena

Haaveita, suunnittelua, odotusta, uutta elämää ja lopulta myös arkea pienten ihmisten kanssa! Areenan Vauvoja, vauvoja, vauvoja -erikoispaketissa on tuntikausia katsottavaa kaikille vauvojen maailmasta kiinnostuneille.

Tämä aihe ei toden totta jätä kylmäksi, kuten vaikkapa myyttinen Vauva.fi todistaa jokaikinen päivä. Tarjolla on kahdeksan ohjelmaa, jotka tarkastelevat vauvojen eloa ja oloa monelta eri kantilta.

Selfie-odottajat

Tuoreessa yhdysvaltalaissarjassa tavataan seitsemäntoista lasta odottavaa pariskuntaa, jotka ovat kuvanneet odotusajan ylä- ja alamäet itse. Tuloksena on hassuja, vilpittömiä ja liikuttavia tarinoita positiivisesta raskaustestistä synnytykseen asti.

Koko tuotantokausi vain Areenassa 14.1. - 12.7.2019.

Prisma: Vauvojen maailma

Kolmiosainen BBC-sarja Vauvojen maailma (Babies: Their Wonderful World, 2018) sisältää paljon mielenkiintoista tutkimustietoa vauvoista. Miten aivot kehittyvät ja mikä prosessia ohjaa?

Jaksot Areenassa maanantaisin klo 6 ja Ykkösellä keskiviikkoisin klo 19.

Emma Willis: Syntymän ihme

Englantilainen tv-kasvo ja kolmen lapsen äiti Emma Willis pestautuu kuusiosaisessa sarjassa Essexissä sijaitsevan synnytysosaston apulaiseksi. Tervetuloa maailmaan, johon ulkopuoliset eivät normaalisti pääse tutustumaan! Syntymän ihme (Delivering Babies) sai ensiesityksensä Isossa-Britanniassa syksyllä 2018.

Kaikki kuusi jaksoa vain Areenassa 14.1. - 12.7.2019.

Vogue Williams: Haluan vauvan, en miestä

Mitä jos biologinen kello tikittää, mutta sopivaa miestä ei löydä? Irlantilainen tv-juontaja Vogue Williams haastattelee dokumentissa naisia, jotka ovat päättäneet hankkia lapsen ilman puolisoa esimerkiksi lahjoitetun sperman avulla.

Dokumentti Areenassa 6.4. asti. Katsottavana myös muita Vogue Williamsin ohjelmia.

Melk

Suomessakin suitsutusta keränneen draamakomedian päähenkilöitä ovat nuoret norjalaisäidit Ingri ja Mathilde. Kahden hyvin erilaisen naisen ystävyys alkaa synnytyssairaalassa vauvojen vaihduttua, mutta kommellukset ja seikkailut eivät lopu siihen.

Kymmenjaksoinen kausi Areenassa 14.1. - 31.5.2019. Ensiesitys kesällä 2018.

Pakettiin kuuluvat lisäksi norjalaisdokumentti Äitiyssokki, kotimainen sarja Imettäjät, tanskalaisen toimittajan raskaudesta kertova Petra saa vauvan, Perjantaid-dokkari Multa puuttuu äitigeeni ja kuusiosainen ruotsalaissarja Meille syntyy lapsi.

Lue myös - yle.fi:stä poimittua