Hyppää pääsisältöön

Vuodenvaihteen kirjeet eläkkeensaajille tammikuun lopulla

Yleisradion eläkesäätiö lähettää 24.1.2019 eläkkeensaajilleen henkilökohtaisen kirjeen, jossa kerrotaan eläkkeen ja veron ennakonpidätyksen määrä 1.1.2019 alkaen sekä eläkkeiden maksupäivät vuonna 2019. Kirjeessä mainitaan myös vuoden 2018 aikana maksettujen eläkkeiden yhteismäärä ja pidätetyn veron määrä.

Vuoden 2019 veroperusteiden mukaan lasketut eläkkeiden ennakonpidätysprosentit otetaan käyttöön 1.2.2019. Tammikuussa eläkkeistä pidätetään veroa joulukuussa 2018 voimassa olevan pidätysprosentin mukaan. Verottaja ilmoittaa helmikuussa käyttöön otettavan vuoden 2019 pidätysprosentin eläkkeensaajille, joten Yleisradion eläkesäätiö ei lähetä heille erillistä kirjettä helmikuun ennakonpidätyksen määrästä.

 • Eläkeosaston palvelu kesällä 2019

  Eläkeosasto taas paikalla 15.7.

  Yleisradion eläkesäätiön eläkeosasto lomailee 8.-12.7 välisen ajan. Palvelemme taas normaalisti maanantaina 15.7.2019. Sähköinen asiointi säätiön verkkosivuilla on kuitenkin käytettävissä aina kun itselle parhaiten sopii. Palvelussa voit muuttaa pankkitiliä, postitusosoitetta ja nostaa veroprosenttia. Kyseinen loma-aika ei vaikuta eläkkeiden maksuun eikä eläkehakemusten jouhevaan käsittelyyn.

 • OP:n maksuhäiriö on ohi - eläkkeet ovat siirtyneet asiakkaiden tileille

  OP:n saapuneissa maksuissa ollut häiriö on ohi.

  Muista pankeista OP:n tileille tehdyt maksut ovat nyt asiakkaiden tileillä. Pankin järjestelmissä ollut häiriö aiheutti viivästyksen muista pankeista tulleiden maksujen siirtymisessä OP:n tileille. Viivästyksen vuoksi esimerkiksi Yleisradion eläkesäätiöstä eläkkeensä saavat eivät olleet aamulla saaneet rahoja tililleen.

 • Yleisradion eläkesäätiön uudeksi toimitusjohtajaksi valittiin Topi Piela

  Topi Piela valittu Yleisradion uudeksi toimitusjohtajaksi

  Yleisradion eläkesäätiön toimitusjohtaja Harri Lemmetti siirtyy eläkkeelle vuoden 2019 lopussa. Uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu KTM Topi Piela. Topi Pielalla on lähes 35 vuoden laaja-alainen kansainvälinen kokemus sijoitustoiminnasta ja hän on toiminut alalla monissa vastuullisissa tehtävissä.