Hyppää pääsisältöön

Vuodenvaihteen kirjeet eläkkeensaajille tammikuun lopulla

Yleisradion eläkesäätiö lähettää 24.1.2019 eläkkeensaajilleen henkilökohtaisen kirjeen, jossa kerrotaan eläkkeen ja veron ennakonpidätyksen määrä 1.1.2019 alkaen sekä eläkkeiden maksupäivät vuonna 2019. Kirjeessä mainitaan myös vuoden 2018 aikana maksettujen eläkkeiden yhteismäärä ja pidätetyn veron määrä.

Vuoden 2019 veroperusteiden mukaan lasketut eläkkeiden ennakonpidätysprosentit otetaan käyttöön 1.2.2019. Tammikuussa eläkkeistä pidätetään veroa joulukuussa 2018 voimassa olevan pidätysprosentin mukaan. Verottaja ilmoittaa helmikuussa käyttöön otettavan vuoden 2019 pidätysprosentin eläkkeensaajille, joten Yleisradion eläkesäätiö ei lähetä heille erillistä kirjettä helmikuun ennakonpidätyksen määrästä.

  • Eläkeotteet 2020 valmiina verkossa

    Eläkeotteet löytyvät verkosta

    Työeläkeote on katsottavissa sähköisessä asioinissa OmaOte-palvelussa. Otteella on lakisääteinen ansiosi ja eläkekertymäsi. Tarkista otteesi tedot.

  • Etsimme kokenutta kirjanpitäjää

    Etsimme kokenutta kirjanpitäjää

    Yleisradion eläkesäätiö on yhteiseläkesäätiö, joka vastaa Yleisradio Oy:n ja Yleisradion eläkesäätiön lakisääteisestä (B) ja lisäeläketurvasta (A). A-osasto on ollut suljettuna uusilta työntekijöiltä vuodesta 1992 lukien. Eläkesäätiö hallinnoi noin 850 miljoonan euron sijoitusomaisuutta. Huolehdimme 3.651 eläkeläisen ja 2.775 työntekijän eläkkeistä ja niiden maksatuksesta.