Hyppää pääsisältöön

ENCE teki sen! Suomalaisjoukkue voitti Katowicen CS:GO-turnauksen ja saavutti paikan majoreille

ENCE ja Aleksi Jalli
Aleksi "allu" Jallin ja Jere "sergej" Salon edustama ENCE nähdään Katowicen majoreilla. ENCE ja Aleksi Jalli Kuva: Kirsi Ranta Counter-Strike: Global Offensive,Aleksi Jalli

Jere "sergej" Salon ja Aleksi "allu" Jallin tähdittämä ENCE otti Katowicessa turnausvoiton ja eteni ensimmäisenä suomalaisjoukkueena neljään vuoteen majoriin.

Voittajien jatkotaulukon finaalin ensimmäisestä kartasta ei jännitystä puuttunut. ENCEn valitsema Train päättyi suomalaisten voittoon vasta jatkoajalla pistein 22-20.

Toisena karttana pelattu Inferno oli tanskalaisen Northin valinta, mutta sekin meni suomalaisten nimiin, kun ENCE oli parempi 16-7-lukemin.

Skip Twitter post

Ottelun jälkeen tunteikkaana haastatteluun saapunut ENCEn Sami "xseveN" Laasanen ei meinannut saada sanaa suustaan.

- Kiitos kaikille faneillemme tuesta, suomalaispelaaja sai sanottua.

ENCEn tehokkaimpina ottelusarjassa loistivat nuori Jere "sergej" Salo (frägit/kuolemat: 61-44) Aleksi "Aleksib" Virolainen (56-44).

ENCE kuittaa Katowicen minorien voitosta 30 000 dollaria ja paikan samassa kaupungissa helmi-maaliskuussa pelattavan IEM Katowice Major -turnauksen ensimmäisen vaiheeseen.

Edellisen kerran suomalaisjoukkue esiintyi majoreilla maaliskuussa 2015. 3DMAXin taival päättyi silloin lohkovaiheen jumbosijaan.

Skip Twitter post

Skip Twitter post

Skip Twitter post

Skip Twitter post

Skip Twitter post

Uusimmat sisällöt - E-urheilu