Hyppää pääsisältöön

Äänestä! Kirja vs. Leffa: Akvaariorakkautta vai Akvaariorakkaus?

Kuva elokuvasta Akvaariorakkaus.
Kuva elokuvasta Akvaariorakkaus. Kuva: Kinotuotanto Oy Yle Puhe,Akvaariorakkaus,Anna-Leena Härkönen

Hienoja kirjoja ja upeita elokuvia on maailma täynnä. Mutta monestako upeasta kirjasta on onnistuttu tekemään hieno elokuva? Sitä selvittää Yle Puheen ohjelmasarja Kirja vs. Leffa.

Anna-Leena Härkösen romaaneista moni on päätynyt valkokankaalle. Härkösen rohkeista seksikohtauksista tunnettu romaani Akvaariorakkautta ilmestyi vuonna 1990. Claes Olssonin ohjaama ja Tove Idströmin käsikirjoittama elokuva Härkösen romaanista ilmestyi pari vuotta myöhemmin ja sai nimekseen Akvaariorakkaus.

Jarmo Laitanevan kanssa kirjasta ja leffasta keskustelevat torstaina 31.1. klo 14.02 itse kirjailija Anna-Leena Härkönen sekä elokuvatuottaja Rimbo Salomaa. Salomaa on tuottanut mm. Anna-Leena Härkösen romaanin filmatisoinnit Ei kiitos ja Kaikki oikein. Salomaa on myös yksi Härkösen kirjojen esilukijoista.

Kirja vs. Leffa torstaisin klo 14-15 Yle Puhe ja Yle Areena.

Akvaariorakkautta vai Akvaariorakkaus - kirja vai leffa?

Kumpi puhuttelee sinua enemmän, Anna-Leena Härkösen (Akvaariorakkautta 1990) vai Claes Olssonin (Akvaariorakkaus 1993). Mihin perustat valintasi? Kerro mielipiteesi, parhaat kommentit otetaan mukaan ohjelmaan.

Kirja (Anna-Leena Härkönen)
62% (58 ääntä)
Leffa (Claes Olsson)
38% (35 ääntä)
Ääniä yhteensä: 93
Keskustele