Hyppää pääsisältöön

Päivä pilalla hiusten takia? — tee testi ja huomaa, ettei huonoja hiuspäiviä olekaan

Jacob Adriaensz Backer, Kurtisaani, 1636, Vanhan taiteen museo, Lissabon, Portugali
Jacob Adriaensz Backer, Kurtisaani, 1636, Vanhan taiteen museo, Lissabon, Portugali Kuva: Jacob Adriaensz Backer, Kurtisaani, 1636, Vanhan taiteen museo, Lissabon, Portugali/ Marco Peretto taideteos,merkkien salat

Näyttääkö siltä siltä kuin pari harakkaa olisi mellastanut päälaellasi? Vai roikkuuko kuontalosi mitättömänä hiirenhäntänä? — Tee testi ja ota selvää, mikä on kampauksesi todellinen viesti.

Historiallisesti naisten hiukset ovat kertoneet vahvaa viestiä kantajastaan. Kampaus on muun muassa kertonut kantajansa yhteiskunnallisesta asemasta, siviilisäädystä, moraalista, taiteellisuudesta ja henkevyydestä.

Nykyäänkin vanhat merkitykset tulkitaan usein oikein, vaikkakin tiedostamatta ja alitajuisesti.

Nykyäänkin, satoja ja jopa tuhansia vuosia vanhat merkitykset tulkitaan usein oikein, vaikkakin tiedostamatta ja alitajuisesti.

Ota selvää mitä oma tai ystäväsi frisyyri kertoo ja huomaa, ettei huonoja hiuspäiviä olekaan.

 • Kansainvälisillä käsimerkeillä on helppo mokata

  Sukupuolielimet ovat vahvasti läsnä voimakielessä.

  Sukupuolielimet ovat vahvasti läsnä voimakielessä, ilmaisemmepa me itseämme sanoin tai elein. Niiden voima ei ole suinkaan aina ollut negatiivista. Useimmat kirosanat ja solvaavat eleemme ovat olleet positiivisia.

 • Illuminati on salaliittoteoreetikkojen ykkössuosikki

  Illuminaattien valvova silmä on kaikkialla, vai onko?

  Illuminaatteja väitetään olevan kaikkialla viihdemaailmassa, politiikassa, uskonnollisten johtajien keskuudessa ja jopa Leppävaaran kirkossa. He siis ovat jo tehokkaampia kuin Joulupukki, CIA ja KGB yhteensä. Mitä ne illuminaatit oikein ovat ja miksi he meitä tarkkailisivat?

 • Manaamisen pikakurssi aloittelijalle

  Manaaminen ei kuulu vain elokuvien maailmaan.

  Paholainen on hieno tapa ulkoistaa tekemämme pahuus. Jos olet voimaton tekemäsi pahan edessä, apua saattaa löytyä lähempää kuin arvaatkaan. Manaajalle mars! Manaajapappeja toimii yhä Euroopassa.