Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Elävän arkiston blogi pääkuva

Mikä on mur ja mistä Eeva suuttui? Testaa tietosi ja katso Kotikadun yhdeksäs kausi Areenasta!

Kotikadun Tuija, Teemu, Janne, Mauri ja Onni kirkon alttarissa. He istuvat ja nojailevat rennosti.
Tuija (Laura Malmivaara), Teemu (Ville Keskilä), Janne (Misa Nirhamo), Mauri (Aake Kalliala) ja Onni (Sulevi Peltola) saavat sonnustautua parhaimpiinsa Kotikadun yhdeksännellä kaudella. Kotikadun Tuija, Teemu, Janne, Mauri ja Onni kirkon alttarissa. He istuvat ja nojailevat rennosti. Kuva: Yle/Jyrki Valkama Kotikatu

Kotikatu on pian puolivälissä! Suosittua perhesarjaa tehtiin yhteensä 589 jaksoa. Nyt Areenaan julkaistavalla sarjan yhdeksännellä kaudella edetään jo jaksoon 305 asti eli yli puolenvälin. Nyt on aika testata, miten hyvin muistat tapahtumia sarjan ensimmäiseltä puoliskolta.

Areenassa on katsottavissa nyt kaudet 8 (jaksot 239-272) ja 9 (jaksot 273-305).

Kotikadun seuraava kausi julkaistaan Areenassa kolme kuukautta edellisen jälkeen. Kymmenes kausi julkaistaan 25. huhtikuuta. Jokainen kausi on katsottavissa kuusi kuukautta.

Testaa tietosi, miten hyvin tunnet jo menneet kaudet. Jos haluat tietää, mitä tapahtuu kaudella yhdeksän, tee myös jälkimmäinen testi.

Kokeile vielä, kuinka hyvin tiedät tai arvaat, mitä tapahtuu nyt Areenaan julkaistulla Kotikadun yhdeksännellä kaudella:

Keskustele
  • Ylen arkistovalokuvat muuttavat Wikimedia Commonsiin

    Vapaasti käytettäviä valokuvia on julkaistu vuodesta 2014.

    Vuonna 2014 Flickr-palvelussa alkunsa saanut valokuvien julkaisu jatkuu uudella alustalla. Wikimedia Commons tarjoaa käyttäjilleen muun muassa suomenkielisen käyttöliittymän sekä tarkemman kuvauksen tekijänoikeuksista.

  • Kommentti: Kotikadun 16. kausi tuo pimeneviin iltoihin valoa ja jännitystä

    Kotikadun 16. kausi on nyt Areenassa.

    Kotikadun 16. kausi (jaksot 510–542) on katsottavissa Areenassa kuuden kuukauden ajan. Ylen pitkäikäisin draamasarja tarjoilee tälläkin kaudella rakkautta, ystävyyttä ja onnistumisia. Toki kolikolla on kääntöpuolensa: henkilöhahmot saavat myös niskaansa roppakaupalla juonittelua, epäluuloja ja suurta surua.