Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Elävän arkiston blogi pääkuva

Mikä on mur ja mistä Eeva suuttui? Testaa tietosi ja katso Kotikadun yhdeksäs kausi Areenasta!

Kotikadun Tuija, Teemu, Janne, Mauri ja Onni kirkon alttarissa. He istuvat ja nojailevat rennosti.
Tuija (Laura Malmivaara), Teemu (Ville Keskilä), Janne (Misa Nirhamo), Mauri (Aake Kalliala) ja Onni (Sulevi Peltola) saavat sonnustautua parhaimpiinsa Kotikadun yhdeksännellä kaudella. Kotikadun Tuija, Teemu, Janne, Mauri ja Onni kirkon alttarissa. He istuvat ja nojailevat rennosti. Kuva: Yle/Jyrki Valkama Kotikatu

Kotikatu on pian puolivälissä! Suosittua perhesarjaa tehtiin yhteensä 589 jaksoa. Nyt Areenaan julkaistavalla sarjan yhdeksännellä kaudella edetään jo jaksoon 305 asti eli yli puolenvälin. Nyt on aika testata, miten hyvin muistat tapahtumia sarjan ensimmäiseltä puoliskolta.

Areenassa on katsottavissa nyt kaudet 8 (jaksot 239-272) ja 9 (jaksot 273-305).

Kotikadun seuraava kausi julkaistaan Areenassa kolme kuukautta edellisen jälkeen. Kymmenes kausi julkaistaan 25. huhtikuuta. Jokainen kausi on katsottavissa kuusi kuukautta.

Testaa tietosi, miten hyvin tunnet jo menneet kaudet. Jos haluat tietää, mitä tapahtuu kaudella yhdeksän, tee myös jälkimmäinen testi.

Kokeile vielä, kuinka hyvin tiedät tai arvaat, mitä tapahtuu nyt Areenaan julkaistulla Kotikadun yhdeksännellä kaudella:

Keskustele
  • Areenan PlayStation 3 -sovelluksen toiminta loppuu tammikuun lopussa

    PlayStation 3:n Areena-tuki loppuu

    Areenan PlayStation 3 -sovellus lakkaa toimimasta ensi vuoden tammikuun lopussa. Sovelluksen lopettamispäätös johtuu siitä, että PlayStation 3 -laitteilla Areenan käyttö on ollut pysyvästi laskussa. Tällä hetkellä Areenaa käytetään viikossa noin neljällä tuhannella PS3-laitteella. PS3:n Areena-sovellus alkaa pian kertoa sovelluksen käynnistyksen yhteydessä sovelluksen tuen loppumisesta.

  • Areenan tallenteet suomalaisten käyttöön EU-alueella myös selaimella

    Areenan tallenteet EU-alueella myös selainpalvelussa

    Areenan käyttö EU-alueella etenee. Nyt EU:ssa matkailevien suomalaisten on mahdollista katsella ja kuunnella kaikkia tallenteita Areenan selainpalvelussa. Toissa vuonna Yle avasi Areenan mobiilisovellusten käytön kaikille kotipaikkansa vahvistaneille suomalaisille. Yle oli toinen yleisradioyhtiö EU:ssa ja ensimmäinen pohjoismainen julkisen palvelun yhtiö, joka toteutti tämän toiminnallisuuden.