Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Elävän arkiston blogi pääkuva

Mikä on mur ja mistä Eeva suuttui? Testaa tietosi ja katso Kotikadun yhdeksäs kausi Areenasta!

Kotikadun Tuija, Teemu, Janne, Mauri ja Onni kirkon alttarissa. He istuvat ja nojailevat rennosti.
Tuija (Laura Malmivaara), Teemu (Ville Keskilä), Janne (Misa Nirhamo), Mauri (Aake Kalliala) ja Onni (Sulevi Peltola) saavat sonnustautua parhaimpiinsa Kotikadun yhdeksännellä kaudella. Kotikadun Tuija, Teemu, Janne, Mauri ja Onni kirkon alttarissa. He istuvat ja nojailevat rennosti. Kuva: Yle/Jyrki Valkama Kotikatu

Kotikatu on pian puolivälissä! Suosittua perhesarjaa tehtiin yhteensä 589 jaksoa. Nyt Areenaan julkaistavalla sarjan yhdeksännellä kaudella edetään jo jaksoon 305 asti eli yli puolenvälin. Nyt on aika testata, miten hyvin muistat tapahtumia sarjan ensimmäiseltä puoliskolta.

Areenassa on katsottavissa nyt kaudet 8 (jaksot 239-272) ja 9 (jaksot 273-305).

Kotikadun seuraava kausi julkaistaan Areenassa kolme kuukautta edellisen jälkeen. Kymmenes kausi julkaistaan 25. huhtikuuta. Jokainen kausi on katsottavissa kuusi kuukautta.

Testaa tietosi, miten hyvin tunnet jo menneet kaudet. Jos haluat tietää, mitä tapahtuu kaudella yhdeksän, tee myös jälkimmäinen testi.

Kokeile vielä, kuinka hyvin tiedät tai arvaat, mitä tapahtuu nyt Areenaan julkaistulla Kotikadun yhdeksännellä kaudella:

Keskustele
 • Ystävyyttä ja hämäräbisneksiä Areenassa – kuusi asiaa, jotka yhdistävät kasarin ja ysärin seikkailusarjoja

  Kuusikko ja kuoleman varjot sekä muut sarjat Areenassa.

  Kalakukkoreseptin ryöväävät rosvot, huumerahojen perässä oleva prätkäjengi ja muut hämäräbisnekset houkuttelevat lapsia ja nuoria selvittämään rikoksia. Yhdeksän kesäistä jännitysohjelmaa on julkaistu nyt Areenaan ja ne ovat katsottavissa vähintään vuoden ajan. Listasimme kuusi asiaa, jotka yhdistävät näitä seikkailuja.

 • Areenan käyttö jatkaa kasvuaan

  Areenan käyttö on vuoden aikana kasvanut kovaa vauhtia

  Kesän lähestyessä on hyvä tilaisuus katsoa, miten Areenan käyttö on kehittynyt. Ja kehitystä selvästi on. On ilo huomata, että suomalaiset ovat ottaneet Areenan aiempaa aktiivisempaan käyttöön monilla eri laitteilla. Areena on edelleen Suomen arvostetuin verkkopalvelu ja suositumpi kuin esimerkiksi kansainvälinen suoratoistojättiläinen Netflix.

 • Kirjautumalla enemmän irti Yle Areenasta

  Kirjautuminen helpottaa Areenan käyttöä

  Areenaa on jo jonkin aikaa muutettu ohjelmakirjastosta henkilökohtaisesti jokaista käyttäjää palvelevaksi video- ja audiopalveluksi. Henkilökohtaisuus toteutuu erityisesti silloin, kun käyttäjä kirjautuu Areenaan. Yle Tunnus on monissa Ylen palveluissa käytössä oleva kirjautumispalvelu, jonka avulla käyttäjä voi tunnistautua ja saada parempaa henkilökohtaista palvelua.