Hyppää pääsisältöön

Elämäni Biisi – neljä tarinaa, neljä biisiä, mutta kuka ei puhu totta?

Elämäni Biisi on uusi 10-osainen musiikkiviihdeohjelma, jossa neljä tunnettua vierasta tuo mukanaan elämänsä biisin.
Musiikkiviihdeohjelmassa vieraiden elämän biisejä tulkitsevat Irina, Jarkko Ahola, Pepe Willberg ja Diandra. Sarjan juontaa Katja Ståhl. Elämäni Biisi on uusi 10-osainen musiikkiviihdeohjelma, jossa neljä tunnettua vierasta tuo mukanaan elämänsä biisin. Yle TV1,Elämäni Biisi

TV1 lauantaisin 14.3. - 30.5.2020 klo klo 22.55 - 23.40, uusinta sunnuntaisin klo 13.45 ja perjantaisin klo 23.05, Areenassa

Neljä vierasta, neljä tarinaa, neljä biisiä. Naurua, liikutuksen kyyneleitä ja yllätyksiä!

Elämäni Biisi on musiikkiviihdeohjelma, jossa neljä tunnettua vierasta tuo mukanaan elämänsä biisin. Musiikkikappaleeseen liittyy jokin koskettava, hauska tai vaikuttava tarina heidän elämänsä merkittävistä hetkistä.

Ykkönen esittää uusintana 10-osaisen sarjan kaikki jaksot sekä Kaupunkifestivaali Pointista -tehdyn lähetyksen.

Sarjassa biisejä esittävät tähtisolistit Irina, Diandra, Jarkko Ahola ja Pepe Willberg taustallaan iso livebändi kapellimestari Kalle Torniaisen johtamana. Ohjelman juontaa pitkän linjan toimittaja ja musiikkialan konkari Katja Ståhl.

Kenen pokka pitää?

Jokaisessa jaksossa neljä vierasta yrittää arvata toistensa elämän biisejä. Tehtävää vaikeuttaa se, että he saavat harhauttaa muita. Mikä on kenenkin elämän biisi? Kuka on paras keittiöpsykologi? Kenellä on pitävin pokka? Paljastaako joku vahingossa oman biisinsä?

Ohjelman loppupuolella paljastetaan jokaisen vieraan elämän biisi, ja samalla kuullaan tarina sen takaa. Musiikin avulla ohjelman vieraat kertovat itsestään ja elämästään jotain sellaista, mitä emme ole ennestään heistä tienneet.

Ohjelman katsojat voivat tehdä oman arvausrivinsä pelaamalla ohjelmaan liittyvää mobiilipeliä. TV1:llä kesälauantaisin esitettävä musiikkiviihdeohjelma tarjoaa naurua, liikutuksen kyyneliä ja yllätyksiä!

Artisteja, piispa, filosofi, balettitanssija

Elämäni Biisi -sarjan vieraina nähdään kiinnostavia ihmisiä elämän eri aloilta. Mukana on niin poliitikkoja, urheilijoita, kirjailijoita, esiintyviä taiteilijoita kuin myös piispa, filosofi, muotisuunnittelija, balettitanssija ja psykoterapeutti. Sarja on esitetty edellisen kerran vuonna 2019.

Jaksojen vieraat

14.3. Nasima Razmyar, Paleface, Elsa Saisio ja Ilari Johansson

21.3. Päivi Räsänen, Silvia Modig ja Pentti Arajärvi ja Teemu Potapoff

28.3. Arttu Wiskari, Maaret Kallio, Paola Suhonen ja Alf Rehn

4.4. Tuukka Temonen, Minna Kauppi, Saara Kotkaniemi ja Tommi Evilä

11.4. Maryan Abdulkarim, Kirsi Ylijoki, Jukka Haapalainen ja Esa Saarinen

18.4. Virve Rosti, Aki Tykki, Ozan Yanar ja Maria Pettersson

25.4. Katariina Souri, Teemu Laajasalo, Juhani Merimaa ja Leena Lehtolainen

2.5. Marja Hintikka, Juha Tapio, Hannele Lauri ja Ruben Stiller

9.5. Juhani ”Tami” Tamminen, Rosa Meriläinen, Eva Biaudet ja Jari Isometsä

23.5. Pekka Haavisto, Ronja Salmi, Kari Kanala ja Minna Tervamäki

30.5. Abreu, Jaana Pelkonen, Lasse Kurki ja Sampo Terho

Keskustele