Hyppää pääsisältöön

Elämäni Biisi – neljä tarinaa, neljä biisiä, mutta kuka ei puhu totta?

Elämäni Biisi on uusi 10-osainen musiikkiviihdeohjelma, jossa neljä tunnettua vierasta tuo mukanaan elämänsä biisin.
Uudessa musiikkiviihdeohjelmassa vieraiden elämän biisejä tulkitsevat Irina, Jarkko Ahola, Pepe Willberg ja Diandra. Sarjan juontaa Katja Ståhl. Elämäni Biisi on uusi 10-osainen musiikkiviihdeohjelma, jossa neljä tunnettua vierasta tuo mukanaan elämänsä biisin. Yle TV1,Elämäni Biisi

Neljä tarinaa, neljä biisiä. Naurua, liikutuksen kyyneleitä ja yllätyksiä!

Elämäni Biisi on uusi 10-osainen musiikkiviihdeohjelma, jossa neljä tunnettua vierasta tuo mukanaan elämänsä biisin. Musiikkikappaleeseen liittyy jokin koskettava, hauska tai vaikuttava tarina heidän elämänsä merkittävistä hetkistä.

Uudessa sarjassa biisejä esittävät tähtisolistit Irina, Diandra, Jarkko Ahola ja Pepe Willberg taustallaan iso livebändi kapellimestari Kalle Torniaisen johtamana. Ohjelman juontaa pitkän linjan toimittaja ja musiikkialan konkari Katja Ståhl.

Jokaisessa jaksossa neljä vierasta yrittää arvata toistensa elämän biisejä. Tehtävää vaikeuttaa se, että he saavat harhauttaa muita. Mikä on kenenkin elämän biisi? Kuka on paras keittiöpsykologi? Kenellä on pitävin pokka? Paljastaako joku vahingossa oman biisinsä?

Ohjelman loppupuolella paljastetaan jokaisen vieraan elämän biisi, ja samalla kuullaan tarina sen takaa. Musiikin avulla ohjelman vieraat kertovat itsestään ja elämästään jotain sellaista, mitä emme ole ennestään heistä tienneet.

Ohjelman katsojat voivat tehdä oman arvausrivinsä pelaamalla ohjelmaan liittyvää mobiilipeliä. TV1:llä kesälauantaisin esitettävä musiikkiviihdeohjelma tarjoaa naurua, liikutuksen kyyneliä ja yllätyksiä!