Hyppää pääsisältöön

Kenet haluat tavata Strömsön puutarhaillassa?

Jonas Sundström ja Elin Skagersten-Ström istuvat lavalla Strömsön huvilan edustalla.
Jonas Sundström ja Elin Skagersten-Ström istuvat lavalla Strömsön huvilan edustalla. Kuva: Yle/Christina Staffans Strömsö (tv-ohjelma),Jonas Sundström,Elin Skagersten-Ström

Puutarhaillassa 6. kesäkuuta Elin ja Jonas haastattelevat puutarha-alan osaajia. Mitä haluat tietää ja keneltä? Otamme mielellämme vinkkejä vastaan. Oletko itse puutarha-asiantuntija tai tunnetko jonkun, ota yhteyttä: stromso@yle.fi.

Viime vuonna Puutarhailtaan tuli 2 000 ihmistä. Tänä vuonna toivomme vähintään yhtä monta kävijää.

Mitkä puutarha-aiheet kiinnostavat sinua eniten? Äänestä!

Saat Puutarhaillassa ehkä vastauksen kysymyksiisi. Meillä on myös taimitori, vohvelikahvila ja ohjelmaa koko perheelle.

Merkitse kalenteriisi 6. kesäkuuta. Voit seurata suoraa lähetystä Areenasta ja Yle Femmalta, ellet pääse itse paikalle.

Piha ja Strömsön puutarhailta-logo
Piha ja Strömsön puutarhailta-logo Kuva: Yle/Miro Johansson Strömsö (tv-ohjelma),trädgårdskväll på strömsö
Keskustele
  • Vegevalinta – viikkomenu 5

    Teidän parhaat arjen kasviruokaohjeet.

    Vegevalinnan viimeisellä viikolla tarjolla on erinomainen vegepihvi kotimaisista härkäpavuista. Pihvi sopii mainiosti vegeburgeriin. Kiitos Anna-Karin Alménille, Linda Råholmille ja Anne Kiurulle resepteistä.

  • Maukas juureskeitto punaisilla linsseillä

    Nelivuotiaani lempiruoka.

    [[section color=white&image=39-5972845d9b320ae4423 &type=foreground]] Maukas juureskeitto punaisilla linsseillä Tässä yksinkertainen, nopea ja halpa keitto.

  • Tomaattinen kasvismuhennos sadonkorjuuaikaan

    Monikäyttöinen ja helposti muunneltava muhennos.

    Tomaattinen kasvismuhennos sadonkorjuuaikaan Helposti hyvää kauden raaka-aineista. Muhennos on monikäyttöinen, sopii myös esimerkiksi paistetun lohen seuraksi ( korvaa kasvisfondi kalafondilla ja lisää vielä 1/4 tl hienoa merisuolaa muhennokseen) Mutta toimii erinomaisesti sellaisenaan juuri perunan ja parsakaalin kaverina. Itse kehittelemä ohjeeni "simppelisti hyvää" periaatteella.

  • Nautiskele juhlavilla rapeilla perunapakoroilla

    Intialaista sormiruokaa Anders Samuelssonin tapaan.

    Nautiskele juhlavilla rapeilla perunapakoroilla Tässä muodossa et ole vielä koskaan maistanut perunaa. Nämä rapeat uppopaistetut pakorat ovat alkujaan peräisin Intiasta. Perunapakoroiden kanssa voi tarjota mieleisiään lisukkeita. Tässä niiden lisänä on maukasta vihreää chutneyta ja mangoldimuhennosta.

Strömsö

Ruudussa

Strömsö Instagramissa