Hyppää pääsisältöön

Radio Suomi muistelee Olli Lindholmia – Kerro meille muistosi

En blond man i svart kavaj och vit t-skjorta.
En blond man i svart kavaj och vit t-skjorta. Kuva: Jarno Kuusinen / All Over Press Olli Lindholm,Yö

Yö-yhtyeen laulajana tunnetuksi tullut Lindholm kuoli sairauskohtaukseen maanantain ja tiistain välisenä yönä.

Lindholmin kuolema on tullut monelle yllätyksenä ja järkytyksenä. Yle Radio Suomessa muistelemme Olli Lindholmia ja hänen uraansa sekä unohtumatonta musiikkiaan. Muistolähetys alkaa Radio Suomessa tiistaina 12.2. klo 18.00.

Voit osallistua alla olevalla lomakkeella tai soittaa lähetykseen 0203 17600 (8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min). Voit osallistua myös whatsapp-viestillä 040 14 55 666.

  • Elokuvamusiikin ilta – minkä elokuvan sävelmä on jäänyt mieleesi?

    Voit toivoa suosikkiasi tällä lomakkeella.

    Valkokankaalta tutut toivesävelet valtaavat Radio Suomen sunnuntai-illan 24. helmikuuta. Mikä sävelmä ja mikä elokuva on jäänyt unohtumattomana mieleesi? Kotimainen, amerikkalainen, ranskalainen? Länkkäri, kauhuleffa vai Love Story? Dean Martin, Marilyn vai Esa Pakarinen? Toivo omaa elokuvamusiikkisuosikkiasi oheisella lomakkeella! Elokuvamusiikin ilta Radio Suomessa 24.2.

  • Radio Suomi muistelee Olli Lindholmia – Kerro meille muistosi

    Yö-yhtyeen laulajana tunnetuksi tullut Lindholm menehtyi sai

    Yö-yhtyeen laulajana tunnetuksi tullut Lindholm kuoli sairauskohtaukseen maanantain ja tiistain välisenä yönä. Lindholmin kuolema on tullut monelle yllätyksenä ja järkytyksenä. Yle Radio Suomessa muistelemme Olli Lindholmia ja hänen uraansa sekä unohtumatonta musiikkiaan. Muistolähetys alkaa Radio Suomessa tiistaina 12.2.

Uusimmat sisällöt - Yle Radio Suomi