Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Elävän arkiston blogi pääkuva

Tove Idström in memoriam – käsikirjoittajan kuunnelmia ja tv-sarjoja nyt Areenassa

Käsikirjoittaja, dramaturgi Tove Idström
Tove Idström oli Yleisradion pitkäaikainen dramaturgi. Käsikirjoittaja, dramaturgi Tove Idström Kuva: Yle / Seppo Sarkkinen dramaturgi

Helmikuun alussa menehtynyt käsikirjoittaja ja dramaturgi Tove Idström (1954–2019) muistetaan mm. televisiosarjasta Ilman kavaluutta sekä tv-elokuvastaan Liian paksu perhoseksi. Yle Areenaan on julkaistu runsaasti Tove Idströmin tv-tuotantoja sekä radiokuunnelmia ja ne on listattu tähän artikkeliin.

Tove Idströmin käsikirjoittamia kuunnelmia Areenassa

Yksinäisessä paikassa (1991)
Rooma (1992)
Uusi morsian (1994)
Luotsikadun lapset (2014)

Tove Idströmin tv-elokuvia sekä televisiosarjoja Areenasssa

Työn orja (1990)
Akvaariorakkaus (1993)
Ilman kavaluutta (1996)
Liian paksu perhoseksi (1998)
Ihanat naiset rannalla (1998)
Jumalan kaikki oikut (2006)

Kaisun ja Ernin (Kaarina Hazard ja Mika Nuojua) onnea varjostavat siipeilevät sukulaiset ja monet muutkin esteet.
Elokuvassa Liian paksu perhoseksi Kaisun ja Ernin (Kaarina Hazard ja Mika Nuojua) onnea varjostavat siipeilevät sukulaiset ja monet muutkin esteet. Kaisun ja Ernin (Kaarina Hazard ja Mika Nuojua) onnea varjostavat siipeilevät sukulaiset ja monet muutkin esteet. Kuva: Yle/Ari-Pekka Keränen Liian paksu perhoseksi,Yle Elävä arkisto
 • Ystävyyttä ja hämäräbisneksiä Areenassa – kuusi asiaa, jotka yhdistävät kasarin ja ysärin seikkailusarjoja

  Kuusikko ja kuoleman varjot sekä muut sarjat Areenassa.

  Kalakukkoreseptin ryöväävät rosvot, huumerahojen perässä oleva prätkäjengi ja muut hämäräbisnekset houkuttelevat lapsia ja nuoria selvittämään rikoksia. Yhdeksän kesäistä jännitysohjelmaa on julkaistu nyt Areenaan ja ne ovat katsottavissa vähintään vuoden ajan. Listasimme kuusi asiaa, jotka yhdistävät näitä seikkailuja.

 • Areenan käyttö jatkaa kasvuaan

  Areenan käyttö on vuoden aikana kasvanut kovaa vauhtia

  Kesän lähestyessä on hyvä tilaisuus katsoa, miten Areenan käyttö on kehittynyt. Ja kehitystä selvästi on. On ilo huomata, että suomalaiset ovat ottaneet Areenan aiempaa aktiivisempaan käyttöön monilla eri laitteilla. Areena on edelleen Suomen arvostetuin verkkopalvelu ja suositumpi kuin esimerkiksi kansainvälinen suoratoistojättiläinen Netflix.

 • Kirjautumalla enemmän irti Yle Areenasta

  Kirjautuminen helpottaa Areenan käyttöä

  Areenaa on jo jonkin aikaa muutettu ohjelmakirjastosta henkilökohtaisesti jokaista käyttäjää palvelevaksi video- ja audiopalveluksi. Henkilökohtaisuus toteutuu erityisesti silloin, kun käyttäjä kirjautuu Areenaan. Yle Tunnus on monissa Ylen palveluissa käytössä oleva kirjautumispalvelu, jonka avulla käyttäjä voi tunnistautua ja saada parempaa henkilökohtaista palvelua.