Hyppää pääsisältöön

District 9, Klo 15:10 Yumaan ja muut suosikkileffat talvi-iltoihin ja hiihtolomille

Kello 15:10 lähtö Yumaan
Kello 15:10 lähtö Yumaan Kuva: Richard Foreman SMPSP lännenelokuvat

Areena julkaisee hiihtolomien kunniaksi monia huippuleffoja, joista Areena-toimitus nostaa esille etenkin tieteiselokuva District 9:n ja lännenelokuva Kello 15:10 lähtö Yumaan. Kannattaa myös tutustua Areenan muuhun elokuvatarjontaan.

Helmikuun puolivälissä Areenaan tulee Districtin ja Yumaanin lisäksi toimintadraama Get the Gringo, fantasiaseikkailu Varjojen kaupungit: Luukaupunki sekä historiallinen seikkailuelokuva Ashes of Time Redux.

Kaikki Areenan elokuvat löytyvät täältä. Siellä on Hollywood-leffojen lisäksi paljon mm. kotimaisia klassikoita kuten Palmut, Kaurismäet ja monta 2000-luvun menestyselokuvaa kuten Tuulikaappimaa.

Kello 15:10 Yumaan (16)
Moderni menestyslänkkäri pikkutilallisesta, joka palkataan kuljettamaan kiinnijäänyt lainsuojaton rautatieasemalla odottamaan junan lähtöä Yumaan. Pääosissa Russell Crow, Christian Bale, Logan Lerman, Peter Fonda ja Gretchen Mol. Ohjaus James Mangold. (3:10 to Yuma, USA 2007)

District 9 (16)
Toiminnallisessa scifi-leffassa miljoona alienia on suljettu pakolaisleiriin Johannesburgin lähelle ja outo virus tekee tavallisesta byrokraatista maailman jahdatuimman miehen. O: Neill Blomkamp. (USA/Etelä-Afrikka 2009)

Toimintajännärissä kulunut ammattirikollinen suljetaan pahamaineiseen meksikolaiseen vankilaan, josta selviytyäkseen hänen on otettava yllättäväksi liittolaisekseen 10-vuotias poika. Pääosissa Mel Gibson, Kevin Hernandez ja Peter Stormare. Ohjaus Adrian Grünberg. (USA 2012)

Varjojen kaupungit: Luukaupunki (12)
Fantasiaseikkailussa newyorkilaisesta teinitytöstä tulee demoneja ja muita hirviöitä vastaan taistelevan salaseuran jäsen. N: Lily Collins, Jamie Campbell Bower. (The Mortal Instruments: City of Bones, USA 2013)

Ashes of Time Redux (16)
Mestariohjaaja Wong Kar-wain komea historiallinen seikkailuelokuva Kiinan myyttisestä menneisyydestä. N: Leslie Cheung, Brigitte Lin, Maggie Cheung, Tony Leung. (Dung che sai duk, Hongkong 1994/2008)

Lue myös - yle.fi:stä poimittua