Hyppää pääsisältöön

Eläkkeensaajien verkkopalvelu on otettu käyttöön

Olemme ottaneet käyttöön verkkopalvelun, jossa Sinä eläkkeensaajana voit asioida. Palvelu mahdollistaa eläkkeesi maksatukseen liittyvien tietojesi tarkastelun ja muuttamisen.

Palvelussa voit
muuttaa pankkitiliä, jolle eläkkeesi maksetaan
muuttaa postitusosoitetta, jonne lähetämme kirjeet eläkkeessäsi tapahtuneista muutoksista
nostaa veroprosenttiasi niin halutessasi.

Palveluun pääsee Yleisradion eläkesäätiön verkkosivujen etusivun yläpalkista Sähköinen asiointi.

Voit kirjautua palveluun verkkopankkitunnuksillasi tai matkapuhelimen mobiilivarmenteella.

Kaikki palvelun toiminnot ovat SSL-salattuja ja näin ollen turvallisia käyttää.

Jos olet S-pankin tai Aktian asiakas et vielä voi tunnistautua palveluun. Ilmoitamme täällä kun tunnistautuminen on mahdollista myös näiden pankkien asiakkaille.

 • Eläkeosaston palvelu kesällä 2019

  Eläkeosasto taas paikalla 15.7.

  Yleisradion eläkesäätiön eläkeosasto lomailee 8.-12.7 välisen ajan. Palvelemme taas normaalisti maanantaina 15.7.2019. Sähköinen asiointi säätiön verkkosivuilla on kuitenkin käytettävissä aina kun itselle parhaiten sopii. Palvelussa voit muuttaa pankkitiliä, postitusosoitetta ja nostaa veroprosenttia. Kyseinen loma-aika ei vaikuta eläkkeiden maksuun eikä eläkehakemusten jouhevaan käsittelyyn.

 • OP:n maksuhäiriö on ohi - eläkkeet ovat siirtyneet asiakkaiden tileille

  OP:n saapuneissa maksuissa ollut häiriö on ohi.

  Muista pankeista OP:n tileille tehdyt maksut ovat nyt asiakkaiden tileillä. Pankin järjestelmissä ollut häiriö aiheutti viivästyksen muista pankeista tulleiden maksujen siirtymisessä OP:n tileille. Viivästyksen vuoksi esimerkiksi Yleisradion eläkesäätiöstä eläkkeensä saavat eivät olleet aamulla saaneet rahoja tililleen.

 • Yleisradion eläkesäätiön uudeksi toimitusjohtajaksi valittiin Topi Piela

  Topi Piela valittu Yleisradion uudeksi toimitusjohtajaksi

  Yleisradion eläkesäätiön toimitusjohtaja Harri Lemmetti siirtyy eläkkeelle vuoden 2019 lopussa. Uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu KTM Topi Piela. Topi Pielalla on lähes 35 vuoden laaja-alainen kansainvälinen kokemus sijoitustoiminnasta ja hän on toiminut alalla monissa vastuullisissa tehtävissä.