Hyppää pääsisältöön

Kallen keittiössä kokataan Pikku Kakkosessa

Kallen keittiön kokit Kalle ja Liisi-tyttö
Kallen keittiön kokit Kalle ja Liisi-tyttö Kuva: Yle / Pikku Kakkonen Pikku Kakkonen

Jokainen päivä on resepti seikkailuun Kallen keittiössä (Shane the Chef), kun energinen ja kunnianhimoinen Kalle-kokki neuvokkaan Liisi-tyttärensä kanssa pyörittää ravintolaan Maiskulan kaupungissa.

Kallen keittiössä käytetään tuoreita ja puhtaita raaka-aineita, joita saadaan paikallisilta tutuilta, kuten Meerin tilalta, Mamma Polentan herkkupuodista tai kalastaja Ahdilta. Asiakkaita on joskus jonoksi asti ja jos Kallelta loppuvat raaka-aineet, keksii hän nopeasti uuden tavan tehdä annoksia ruokkiakseen nälkäisiä asiakkaitaan.

Jokaisessa jaksossa Kallen intohimoinen asenne ruokaan tuo isälle ja tyttärelle uusia, haastavia ideoita. Niitä ovat esimerkiksi villiyrttien etsiminen metsästä, maailman suurimman patongin kokoaminen tai muhkeiden vihannesten kasvattaminen.

Sarja pyrkii kertomaan lapsille ruuasta, sen valmistamisesta ja ruoka-aineksista, sekä herättämään kiinnostuksen terveellistä, yksinkertaisesti valmistettua ruokaa kohtaan.

Sarjassa on 52 11-minuuttista jaksoa. Jaksot ovat katsottavissa Lasten Areenassa 30 päivää ensilähetyksestä.

Seikkailu
Seikkailu asiasanat,pikku kakkonen
Pikku Kakkosen asiasanat: Yhdessä tekeminen
Pikku Kakkosen asiasanat: Yhdessä tekeminen asiasanat,Pikku Kakkonen
Asiasana: mielikuvitus
Asiasana: mielikuvitus asiasanat,Pikku Kakkonen

Lisää ohjelmasta

  • Hilkka Hämähäkin verkkosanomat: Matkailijat

    Kun matkaa lähialueille, jää enemmän aikaa olla yhdessä.

    Mitä nähtävyyksiä löytyy omasta kotikaupungista? Kun matkan suuntaa lähialueille, jää enemmän aikaa rentoon yhdessä olemiseen. Tellustajat-verkkosanomien toimittaja Hilkka Hämähäkki raportoi!

  • Hilkka Hämähäkin verkkosanomat: Tuunaajat

    Kaiva esiin sakset, neula, lankaa ja liimaa – nyt tuunataan.

    Tuunaus on sitä, että tehdään vanhasta uutta. Kaiva siis esiin sakset, neula, lankaa ja liimaa – nyt tuunataan. Tellustajat-verkkosanomien toimittaja Hilkka Hämähäkki raportoi!