Hyppää pääsisältöön

Lähetä elokuvatarjous Ylelle

Elokuvajulistekollaasi: Onneli ja Anneli, Salaperäinen muukalainen, Lauri Mäntyvaaran tuuheet ripset, Armomurhaaja, Miami, Yrittäjä, Kaiken se kestää, Oliver Hawk, Tom of Finland, Helsinki Mansplaining Massacre ja Ikitie.
Elokuvajulistekollaasi: Onneli ja Anneli, Salaperäinen muukalainen, Lauri Mäntyvaaran tuuheet ripset, Armomurhaaja, Miami, Yrittäjä, Kaiken se kestää, Oliver Hawk, Tom of Finland, Helsinki Mansplaining Massacre ja Ikitie. Kuva: Yle elokuvat,elokuvatarjous

Yle hankkii esitys- ja välitysoikeuksia suomalaisten tuotantoyhtiöiden pitkiin teatterielokuviin, lyhytelokuviin ja dokumentteihin sekä vuosittain yhteen draamalliseen minisarjaan. Ylen elokuvatiimi ottaa elokuvatarjoukset käsittelyyn tällä kaavakkeella. Täytäthän kaavakkeen kaikki kohdat huolellisesti, jotta saamme elokuvastasi kattavat tiedot tuotantopäätöksen tueksi. Lue lisää Ylen elokuvahankinnan lähtökohdista tuotantoytiöille tarkoitetulta sivustolta.

Täytä lomake.