Hyppää pääsisältöön

Murhia ja kantrimusiikkia – rento komisario penkoo 5. kauden juttuja

Uusiseelantilaissarjan Murhia ja kantrimusiikkia rento komisario setvii uusia rikoksia. Päärooleissa Neill Rea ja Fern Sutherland.
Rikosetsivä Kristin Sims (Fern Sutherland, vas.), komisario Mike Shepherd (Neill Rea) ja kuolinsyyntutkija Gina Kadinsky (Cristina Serban Ionda). Uusiseelantilaissarjan Murhia ja kantrimusiikkia rento komisario setvii uusia rikoksia. Päärooleissa Neill Rea ja Fern Sutherland. Yle TV1,Fern Sutherland,Murhia ja kantrimusiikkia

TV1 sunnuntaisin 29.3. - 17.5.2020 klo 17.10 - 18.00, Areenassa

Uuden-Seelannin vastine brittien Midsomerin murhille!

Suosittu Murhia ja kantrimusiikkia -sarja (12) sijoittuu rauhallisen Brokenwoodin pikkukaupungin upeisiin maisemiin. Elämäntyyli on leppoisaa ja rentoa, mutta pinnan alla tapahtuu.

Pikkukaupunkiin kotiutunut letkeä komisario Mike Shepherd (Neill Rea) palaa ruutuun viidennen tuotantokauden jaksoissa. Palkitusta, uusiseelantilaisesta rikossarjasta esitetään uusintana neljä kaksiosaista tarinaa.

Tuttu tehotiimi ratkoo mysteereitä

Komisario Shepherd ja hänen tiiminsä, rikosetsivät Kristin Sims (Fern Sutherland) ja Sam Breen (Nic Sampson) sekä persoonallinen kuolinsyyntutkija, tohtori Gina Kadinsky (Cristina Serban Ionda) penkovat pikkukaupungin murhamysteereitä.

Uusiseelantilaissarjan Murhia ja kantrimusiikkia rento komisario setvii uusia rikoksia.
komisario Mike Shepherd (Neill Rea) ja rikosetsivä Sam Breen (Nic Sampson). Uusiseelantilaissarjan Murhia ja kantrimusiikkia rento komisario setvii uusia rikoksia. Yle TV1,Murhia ja kantrimusiikkia

Viidennellä kaudella kuolema korjaa satoa kiertävässä tivolissa sekä nuorten naisten polttariporukassa. Mikea tarvitaan myös penkomaan sotkuista perintövyyhteä sekä entiseen sairaalaan liittyvää tapausta.

Kantrimusiikkia kuunnellaan c-kasetilta!

Komisario Shepherd luottaa tutkimuksissaan aisteihinsa ja ihmistuntemukseen, sekä ihmisluontoa avaavaan kantrimusiikkiin. Leppoisa komisario rakastaa yli kaiken paikallista kantrimusiikkia. Musiikkia pitää kuunnella tietenkin c-kasetilta.

Muissa rooleissa näyttelevät muun muassa Colin Moy, Pana Hema-Taylor, Rawiri Jobe, Karl Willetts, Phil Peleton, Elizabeth McRae, Shane Cortese, Jason Hoyte ja Roy Ward.

Murhia ja kantrimusiikkia -sarjaan on tulossa kuudeskin tuotantokausi!

Brokenwood Mysteries. Käsikirjoitus: Timothy Balme. Tuotanto: South Pacific Pictures, Uusi-Seelanti, 2018. Draamasarjan viides kausi on esitetty Ykkösellä edellisen kerran 2019.

Keskustele
  • Hartausohjelmissa kysellään toivoa ja lohdutusta Ukrainan tilanteeseen

    Television ja radion hartausohjelmissa rukoillaan rauhaa.

    Hartausohjelmissa rukoillaan rauhan puolesta ja etsitään rohkaisua levottomuuden keskelle. Ukrainan tilanne näkyy ja kuuluu lähipäivinä sekä televisio- ja radiojumalanpalveluksissa, aamu- ja iltahartauksissa että Pisara-ohjelmassa. Sunnuntaina 13.3. klo 10 lähetetään myös suorana Yle TV1:llä ekumeeninen ja uskontojen välinen Rauhanrukous Ukrainan puolesta.

  • Alkuvuoden hartausohjelmissa uskon pohdintaa ja postikortteja maailmalta

    Radion ja tv:n hartausohjelmissa toivoa sävelin ja sanoin.

    Vuoden 2022 alkupäivinä on tarjolla runsas kattaus hartausohjelmia. Televisiossa nähdään arkistojen kätköistä nostalginen jumalanpalveluslähetys Lakeuden Rististä. Loppiaisena pohditaan lähetystyötä Nojatuolikirkossa. Radiossa kuullaan mm. moderni Verkoston jumalanpalvelus Munkkiniemestä sekä eri-ikäisten yhteisöllinen radiomessu suorana Haapajärven kirkosta. Radiohartauksissa saadaan postikortteja maailmalta. Musiikkina jumalanpalveluslähetyksissä kuullaan niin kanteleen helkyntää kuin urkuja ja bändimusiikkia.