Hyppää pääsisältöön

Syyttäjä – saksalaisdekkarin uusi 11. kausi

Wiesbadenin karismaattinen syyttäjä Bernd Reuther puolustaa oikeutta järkähtämättä.
Syyttäjä Bernd Reutherin (Rainer Hunold, kesk.) apuna ovat komisario Kerstin Klar (Fiona Coors) ja Christien Schubert (Simon Eckert). Wiesbadenin karismaattinen syyttäjä Bernd Reuther puolustaa oikeutta järkähtämättä. Kuva: Christian Lüdeke/ ZDF/Yle ZDF Enterprises GmbH Yle TV1,Rainer Hunold,Simon Eckert,Fiona Schwartz,syyttäjä

TV1 sunnuntaisin 17.3. - 7.4.2019 klo 19.30 - 20.30, 19.5. ja 2.6. klo 18.35 - 19.35, 9. - 16.6. klo 19.30 - 20.30, Areenassa 30 päivää

Järkähtämätön syyttäjä Bernd Reuther (Rainer Hunold) puolustaa oikeutta. Reuther arvelee nähneensä jo kaikki rikolliset temput, mutta jälleen kerran hän joutuu yllättymään.

Wiesbadenin kaupunkiin sijoittuva saksalaísdekkari Syyttäjä (12) palaa ruutuun 11. tuotantokauden uusin jaksoin. Tutun syyttäjäntoimiston tutkimuksia seurataan kahdeksan jakson verran. Sarjan 12. tuotantokausi esitetään myöhemmin.

Syyttäjä Reutherin apuna ovat kokeneet alaiset, komisariot Christian Schubert (Simon Eckert) ja Kerstin Klar (Fiona Coors).

Aloitustarinassa syyttäjä tutkii tiiminsä kanssa menestyneen asianajajan tapausta. Sarjan muissa jutuissa selvitetään kuuluisan kokin kutsuilla tapahtuvaa välikohtausta sekä investointipankin työntekijän kohtaloa. Sugar daddyna toimineen kauneuskirurgin tapaus yllättää kokeneet rikostutkijat.

Der Staatsanwalt. Tuotanto: Odeon Film/ZDF, Saksa, 2016.

Keskustele
 • Alkuvuoden hartausohjelmissa uskon pohdintaa ja postikortteja maailmalta

  Radion ja tv:n hartausohjelmissa toivoa sävelin ja sanoin.

  Vuoden 2022 alkupäivinä on tarjolla runsas kattaus hartausohjelmia. Televisiossa nähdään arkistojen kätköistä nostalginen jumalanpalveluslähetys Lakeuden Rististä. Loppiaisena pohditaan lähetystyötä Nojatuolikirkossa. Radiossa kuullaan mm. moderni Verkoston jumalanpalvelus Munkkiniemestä sekä eri-ikäisten yhteisöllinen radiomessu suorana Haapajärven kirkosta. Radiohartauksissa saadaan postikortteja maailmalta. Musiikkina jumalanpalveluslähetyksissä kuullaan niin kanteleen helkyntää kuin urkuja ja bändimusiikkia.

 • Jouluiset gospelin sävelet kaikuvat Riemulauluissa su 12.12. klo 10

  Haastateltavana lastenlääkäri Leena Kaartinen.

  Joulukuun Riemulauluissa teemana on Tienraivaaja. Saarnakeskustelussa haastatellaan lastenlääkäri Leena Kaartista, joka on tehnyt merkittävää auttamistyötä Afganistanissa. Lahden Gospelkuoro tunnelmoi Marjaana Turusen johdolla. Laulusolistina esiintyy Laura Autio. Lotilan koulun musiikkiluokkien Laulupuu-kuoron herkät lauluesitykset tuovat herkkää adventin tunnelmaa. Riemulaulujen juontajina toimivat Elina Vaittinen ja Riku Suokas.

 • Hoosianna kajahtaa televisiossa ja radiossa ensimmäisenä adventtina 28.11.

  Ensimmäinen adventti kutsuu laulamaan Hoosiannaa.

  Ensimmäisenä adventtisunnuntaina 28.11. klo 10 lähetetään Hoosianna-jumalanpalvelukset suorana sekä televisiossa että radiossa. Televisiojumalanpalvelus tulee Pyhän Pietarin kirkosta Siuntiosta ja radiojumalanpalvelus on perheiden Hoosianna-kirkko, joka lähetetään Lohjalta Pyhän Laurin kirkosta.