Hyppää pääsisältöön

Mitä Suomen luonnossa tapahtuu juuri nyt? – Lähetä meille parhaat luontokuvasi!

Laulujoutsenia
Laulujoutsenia Kuva: Risto Salovaara/Yle laulujoutsen,joutsenet,linnut,lentäminen

Maamme on täynnä kauniita kuvauskohteita ja taitavia kuvaajia. Haluamme nostaa näitä paikkoja ja tekijöitä koko kansan tietoisuuteen!

Yle Luonto jakaa päivittäin sosiaalisen median kanavissaan Suomen upeimpia luontokuvia. Kuvien jakamisen kautta voimme näyttää ajankohtaisia, harvinaisia ja koskettavia otoksia Suomen luonnosta valtakunnallisesti kattavasti. Jaamme myös mielellämme tarinoita kuvien takaa.

Mikäli haluat kuviasi julkaistavan Yle Luonnon some-tileillä (Instagram, Facebook, Twitter), lähetä meille luontokuvasi ja liitä mukaan lyhyt tarina, joka liittyy kuvaan. Kerro ainakin, missä kuva on otettu. Pyrimme seuraamaan luonnon tapahtumia mahdollisimman ajankohtaisesti, joten lähetäthän vain hiljattain ottamiasi kuvia.

Lähettämällä kuvan annat Yle Luonnolle sen käyttöoikeuden sosiaalisessa mediassa. Mainitsemme kuvaajan aina kuvan julkaisun yhteydessä, kuvaajan toivomalla tavalla. Tällä lomakkeella keräämme kuvia ainoastaan sosiaalisen median jakoja varten, emmekä käytä niitä muihin tarkoituksiin.

Kuvan voit lähettää meille alla olevalla lomakkeella.

Mikäli sinulla on luontoon liittyvää videomateriaalia, jota haluaisit jakaa, ota yhteyttä sähköpostitse yle.luonto@yle.fi.

Ps. Onhan Instagram-tilimme jo sinulle tuttu? Julkaisemme siellä Suomen upeimpia luontokuvia lähes päivittäin.

Lue myös - yle.fi:stä poimittua

Luonto