Hyppää pääsisältöön

Sarasvuon 100. radiomonologi - ainutkertainen tilaisuus päästä Jarin studioon

Kuvassa Jari Sarasvuon ohjelmakuvia.
Kuvassa Jari Sarasvuon ohjelmakuvia. Kuva: Tuuli Laukkanen Yle Puhe,Jari Sarasvuo

Vaikka ihmisen mieli on eteenpäin, niin myös menneen tarkastelu on välillä aiheellista. Nyt on ystävä niin, että Jari Sarasvuo on tehnyt Yle Puheessa sata radiomonologia.

Haluamme juhlistaa tätä yhdessä kokemaamme suomalaisen radiohistorian merkittävää taivalta erityisellä tavalla - Jari päästää juhlalähetykseen ensimmäistä kertaa yleisöä studioon.

Haluaisitko sinä päästä seuraamaan maanantaina 11.3. Jari Sarasvuon sadannen suoran radiomonologin tekemistä kosketusetäisyydeltä ja olla mukana tekemässä historiaa?

Jos vastasit kyllä, niin kerro meille alla olevalla lomakkeella, mikä merkitys Sarasvuon radiomonologeilla on ollut sinulle vuosien varrella ja paikka ainutlaatuisessa juhlalähetyksessä voi olla sinun.

Jari valitsee hakijoiden joukosta onnekkaat ja heille ilmoitetaan perjantaihin 8.3. mennessä henkilökohtaisesti ohjeet äänityspaikalle saapumiseksi.

Täytä lomake.
 • Kysy mitä vaan - esitä oma kysymyksesi ja ehdota vieraita

  Yle Puheen Kysy mitä vaan on täällä taas

  Yle Puheen Kysy mitä vaan -ohjelma on tehnyt paluun. Ohjelmassa eri alojen ammattilaiset, asiantuntijat ja kokijat vastaavat Mira Selanderin johdolla kuuntelijoiden lähettämiin kysymyksiin. Kerro ketä sinä haluaisit kuulla ohjelmassa ja esitä hänellä oma kysymyksesi.

 • Korjaus: Aamu TV:n Jälkiviisaat Yle Puheessa

  Korjaus Aamu TV:n Jälkiviisaisiin

  Yle Puheessa uusittiin perjantain 9.8. Aamu TV:n Jälkiviisaat -osio. Kyseisessä keskustelussa vieraana ollut toimittaja Anu Partanen kertoi perussuomalaisten puheenjohtajan Jussi Halla-Ahon olleen norjalaisen massamurhaaja Anders Breivikin esikuva. Partanen on myöhemmin viestipalvelu Twitterissä pahoitellut keskustelussa käyttämäänsä sanavalintaa.

 • Yle Puheen Tarinoiden Kesä - seikkailua, saunomista ja fanittamista

  Yle Puheen kesässä seikkaillaan, saunotaan ja fanitetaan.

  Kesä on täällä, ja niin on myös Yle Puheen ainutlaatuiset kesäohjelmat. Puheen kesä on omistettu tarinoille. Tarinoita kuullaan kesäilmiöistä, faniudesta, saunomisesta, seikkailuista, Itämerestä ja bändielämästä. Kesäohjelmistoon sukelletaan heti juhannuksen jälkeen.

 • Äänestä! Kirja vs. Leffa: Papillon

  Kirja vs. Leffa: Papillon, kirja vai leffa?

  Jarmo Laitanevan toimittamassa Kirja vs. Leffa -ohjelmasarjassa sukelletaan maailman kuuluisimman vankilaolojen ja -pakojen kuvaukseen, kun käsittelyssä on Papillon. Vanki nimeltä Papillon on Henri Charrièren omaelämäkerrallinen romaani vuodelta 1969. Kolme vuotta kirjan ilmestymisen jälkeen Franklin J. Schaffner ohjasi kirjasta elokuvan, jonka päärooleissa esiintyvät Steve McQueen ja Dustin Hoffman. Anna äänesi, kumpi on parempi - kirja vai leffa?