Hyppää pääsisältöön

Sarasvuon 100. radiomonologi - ainutkertainen tilaisuus päästä Jarin studioon

Kuvassa Jari Sarasvuon ohjelmakuvia.
Kuvassa Jari Sarasvuon ohjelmakuvia. Kuva: Tuuli Laukkanen Yle Puhe,Jari Sarasvuo

Vaikka ihmisen mieli on eteenpäin, niin myös menneen tarkastelu on välillä aiheellista. Nyt on ystävä niin, että Jari Sarasvuo on tehnyt Yle Puheessa sata radiomonologia.

Haluamme juhlistaa tätä yhdessä kokemaamme suomalaisen radiohistorian merkittävää taivalta erityisellä tavalla - Jari päästää juhlalähetykseen ensimmäistä kertaa yleisöä studioon.

Haluaisitko sinä päästä seuraamaan maanantaina 11.3. Jari Sarasvuon sadannen suoran radiomonologin tekemistä kosketusetäisyydeltä ja olla mukana tekemässä historiaa?

Jos vastasit kyllä, niin kerro meille alla olevalla lomakkeella, mikä merkitys Sarasvuon radiomonologeilla on ollut sinulle vuosien varrella ja paikka ainutlaatuisessa juhlalähetyksessä voi olla sinun.

Jari valitsee hakijoiden joukosta onnekkaat ja heille ilmoitetaan perjantaihin 8.3. mennessä henkilökohtaisesti ohjeet äänityspaikalle saapumiseksi.

Täytä lomake.
 • Äänestä! Kirja vs. Leffa: Uhrilampaat

  Kirja vs. Leffa: Uhrilampaat, kirja vai leffa?

  Jarmo Laitanevan toimittamassa Kirja vs. Leffa -ohjelmasarjassa sukelletaan sarjamurhaajasta kertovaan kauhudraamaan. Thomas Harrisin toinen Hannibal Lecter -kirja Uhrilampaat oli jo ilmestyessään vuonna 1988 menestys. Jonathan Demme teki vuonna 1991 Uhrilampaista mukaansatempaavan ja lajityyppiä kunnioittavan elokuvasovituksen. Anna äänesi kumpi on parempi - kirja vai leffa?

 • Äänestä! Kirja vs. Leffa: Ronja Ryövärintytär

  Kirja vs. Leffa: Ronja ryövärintytär, kirja vai leffa?

  Jarmo Laitanevan toimittamassa Kirja vs. Leffa -ohjelmasarjassa samoillaan syvälle Matiaksenmetsän uumeniin ja opetellaan varomaan Helvetinkuiluun putoamista, ajattaroita, männiäisiä ja kakkiaisia. Puheissa on vuonna 1981 ilmestynyt Astrid Lindgrenin yksi suosituimmista teoksista Ronja, ryövärintytär. Ronjasta kertoo myös vuonna 1984 Tage Danielssonin ohjaama elokuva. Anna äänesi kumpi on parempi - kirja vai leffa?

 • Äänestä! Kirja vs. Leffa: Emmanuelle

  Kirja vs. Leffa: Emmanuelle, kirja vai leffa?

  Jarmo Laitanevan toimittamassa Kirja vs. Leffa -ohjelmasarjassa pureudutaan pehmopornon merkkiteokseen eli Emmanuelleen. Vuonna 1957 Emmanuelle Arsan julkasi tämän yhden tunnetuimmista eroottisista romaaneista. Emmanuellen teki kuitenkin kuuluisaksi siitä vuonna 1974 Just Jaeckinin ohjaama elokuvasovitus. Sinun mielipiteesi on myös tärkeä. Anna äänesi kumpi on parempi - kirja vai leffa?