Hyppää pääsisältöön

Areena Stories -alkuperäissarja NOFILTER näyttää mitä tapahtuu, kun puhelin paljastaa synkimmät salaisuudet

Sinivihreässä kuvassa hymyileviä ja vakavia kasvoja sarjasta NOFILTER. Sarjan nimi lisätty myös kuvaan.
Sinivihreässä kuvassa hymyileviä ja vakavia kasvoja sarjasta NOFILTER. Sarjan nimi lisätty myös kuvaan. draamasarjat,nofilter

Elä tulevaisuutta ja seuraa Areena Storiesia Instagramissa nyt.

Mitä tapahtuu, kun puhelin hakkeroidaan, filtterit poistetaan ja kaikki visusti piilossa pidetty paljastuu?

Jos olet koskaan lähettänyt väärälle ihmiselle viestiä, julkaissut seuraajille vain ystävällesi tarkoitettua selfietä tai välittänyt ihastukselle ruutukaappausta juuri hetki sitten hänen kanssaan käydystä keskustelusta, tiedät miltä tuntuu, kun jotain äärimmäisen yksityistä ja salaista päätyy vääriin käsiin.

Areena Stories ylpeänä esittelee ensimmäisen alkuperäissarjansa NOFILTER. Instagram-draamasarja näyttää, millaisia ihmisiä julkisuuskuvastaan tarkkaa huolta pitävien somevaikuttajien takaa paljastuu, kun puhelin hakkeroidaan ja kulissit romahtaa.

Seitsemän tarinaa, seitsemän päähenkilöä, seitsemän salaisuutta.

Miltä seksistisiä lyriikoita sylkevän räppärin yksityiselämä ihan oikeasti näyttää? Elääkö tunnettu parisuhdebloggaaja lukijoilleen antamiensa neuvojen mukaisesti? Mitä yhteistyöpostauksilla elävä somevaikuttaja on valmis tekemään pitääkseen yllä illuusiota kiiltokuvaelämästään?

Kokonaan älypuhelimilla kuvattu, hakkeroidun kameran, ruutukaappausten ja taskupuheluiden kautta kerrottu NOFILTER on kehitetty ja tuotettu julkaistavaksi nimenomaan Instagramissa. Lauantaina 9.3. alkavat, kerran viikossa ilmestyvät jaksot ovat katsottavissa Areena Stories -Instagram-tilin Stories-osiossa.

Mustalla pohjalla Yle Areenan logo ja pinkillä hohtavalla tekstillä sana stories.
Mustalla pohjalla Yle Areenan logo ja pinkillä hohtavalla tekstillä sana stories. Yle Areena,Areena Stories

Areena Stories – kun haluat tietää, mitä kannattaa katsoa

Jos valinnanvaikeus suoratoistopalveluiden viidakossa ahdistaa, Areena Stories auttaa!

Areena Stories tuo tämän hetken tuoreimmat, puhuttelevimmat ja kiinnostavimmat sisällöt kutkuttavista alkuperäissarjoista Areenan piilotettuihin timantteihin, helposti suoraan sormenpäihisi.

Keskustele